Hvordan lage et Halloween -kostyme. Enkle og interessante ideer

DIY skremmende halloween -kostymer

Halloween er en høytid som bør forberedes på forhånd. Det viktigste her er kostymet. For å skaffe dem trenger du bare å kjøpe den i butikken. Men hvis du anser personligheten din som kreativ, vil det være lett å lage den selv. I dette tilfellet kan du spare penger og få et godt humør..

Hvilke kostymer kan lages

Zombie -drakt.

Hvis du leter etter et Halloween -kostyme til en jente, vil dette alternativet være vellykket. Og dette er alt fordi de gjenopplivede døde vil være et hett tema for å lage skrekkfilmer i lang tid. Denne drakten vil se bra ut hvis den ser uforsonlig ut. Men hvis kostymen ser veldig skremmende ut, kan det være at det ikke gjør et veldig godt inntrykk på barn. De kan bare bli redde. For å lage et slikt kostyme er det verdt å forberede: gamle ting, rød leppestift og skygger.

For å lage denne drakten, bør du ta på deg allerede brukte klær. Og de klærne som ikke trengs, klippes bare med saks. Påfør røde flekker på klær og hud med rød leppestift. Og for å lage spor av skitt og kadaveriske flekker, bør du bruke mørke skygger..

DIY enkel halloween kostyme

Mammakostyme.

Her forteller vi deg hvordan du syr et halloween -kostyme. Imidlertid kan de fleste kostymene lages uten nåler og tråder. Mummidrakten er veldig populær på onde ånder. Fordelen med denne drakten er at den er laget veldig raskt og er ganske billig. Det er også ulemper med denne drakten. For eksempel, etter en natt med feiring, kan denne drakten kastes. Siden det er engangsbruk. I tillegg medfører denne drakten ulemper mens en person går på toalettet. Generelt anbefales det ikke å pakke viktige steder for tett inn her..

En dress er laget av et stort antall ruller toalettpapir eller bandasje.

Det er lett å lage en toalettpapirdrakt. Men dette er ikke et varig alternativ, siden papiret river raskt nok. Derfor er det beste alternativet bandasjer. Og for å få dem til å se mer skremmende ut – må du helle kaffe på dem. Etter at flekkene har tørket opp, vil det virke som om du nettopp har kommet deg ut av graven laget av sand og leire. Bandasjer kan vikles løst rundt mens du lager et kostyme. Husk at biter som har hengende vil gi et loslitt utseende.

DIY enkel halloween kostyme

Vampyr kostyme.

Som du kan se, er et Halloween -kostyme enkelt nok å lage med egne hender. Og dette kan vises for deg med et bilde, samt beskrivelser av dem. Vampyrbildet er sexy og lidenskapelig. En slik dress har et stort pluss – den kan brukes mange, mange ganger. En integrert del av drakten er tenner. Men mens du spiser dem må du skyte.

For å lage et kostyme de bruker: svarte klær og sko. Makeup fra svart øyenskygge og rød leppestift utfyller utseendet. Selvfølgelig bør du ikke glemme fangs..

Så det er verdt å velge svarte klær. Menn kan også ha på seg en hvit skjorte. Selvfølgelig kreves en kappe eller kappe her. Denne egenskapen er laget av svart stoff, den er sydd til den, som vil bli bundet rundt halsen..

For en vampyrdrakt passer svarte kjoler eller kjoler i mørke farger for jenter. Det vil være mulig å fullføre bildet ved hjelp av falske huggtenner..

halloween kostyme diy

Underworld engel kostyme.

Du er sannsynligvis klar over det faktum at det er vinger i en rekke farger på salg i butikker. Generelt, hvis det forventes en fest med Halloween-tema, er det ikke nødvendig å anstrenge seg for valg av kostyme. For dette tilfellet er svarte vinger egnet. En slik dress kan også brukes ganske lenge. Men vennene dine vil like dette bildet, og de vil definitivt omgi deg med oppmerksomheten..

Denne drakten er laget av svarte klær og samme farge på vingene. Ta på vingene og bildet ditt vil endre seg.

halloween kostyme diy

Dødsdrakt.

For en fest er Halloween den mest spektakulære dødsdrakten. Denne drakten innebærer en kompleks sminke. Men du kan klare deg uten det. Denne sminken kan erstatte skjelettmasken. Det blir veldig enkelt å kjøpe det i butikken. Du trenger ikke å håret ditt her heller. Du trenger bare å sette hette på hodet.

Som nevnt ovenfor er denne drakten enkel å lage. Du kan erstatte masken og den komplekse sminken med et blekt pulver som påføres ansiktet. Cassock er erstattet av svarte bukser og hettegenser.

halloween kostyme diy

Freddy Krueger kostyme.

Den flerdelte skrekkfilmen “A Nightmare on Elm Street” er kjent for alle, uten unntak. Hovedpersonen er Freddie. Og dette bildet regnes som det beste for Halloween. En slik dress har mange fordeler. Han er den mest gjenkjennelige. For en slik dress er det nødvendig med hansker, noe som vil være svært vanskelig å finne i butikker. Derfor er dette øyeblikket verdt å vurdere.

For å lage det neste utseendet, bruk: en gammel genser med striper, en lue, hansker. Genseren kan ha røde eller grønne striper. Det er også verdt å bruke en Freddie -maske. Og hvis det ikke er der, blir brannskader på huden trukket gjennom kosmetikk. Men selv uten disse detaljene vil dette antrekket se attraktivt ut..

Hvis Freddie bestemte seg for å kle seg ut som en mann, så trenger du her en genser, så vel som mørke bukser. For jenter er et mer sexy antrekk egnet. Her kan du plukke opp en stripet tunika. Og for å få alt til å se slurvet ut, er det verdt å gjøre flere kutt som vil etterligne Freddie sine fingeravtrykk.

hvordan sy et halloween kostyme

Catwoman kostyme.

Selvfølgelig tiltrekkes utseendet til menn av bildet av en farlig og samtidig vakker katt. Det viktigste pluss med en slik dress er at menn bare vil holde seg til deg. I tillegg vil det ikke være vanskelig å finne de nødvendige elementene i drakten..

Denne drakten krever: tettsittende svarte klær. Best å bruke: strømper og en kort svart kjole. En kort topp og svarte leggings eller bukser er også egnet. Dette utseendet suppleres med en maske og falske ører.

Så, en svart maske og ører er akkurat nok til å kjøpe i en butikk. Kattemasken kan med hell erstattes av spesiell kattesminke. Her er det verdt å tegne piler nær øynene, samt en nese og en bart..

hvordan sy et halloween kostyme

Drakten til Alex.

Tidligere i denne artikkelen har vi listet opp skumle Halloween -kostymer som du kan lage med egne hender. Hvis du er fan av Stagley Kubrick -filmen, kan du like kostymet til Alex, som er hovedskurken i denne filmen. Denne drakten ser veldig interessant ut. Og tilbehør til denne drakten er ganske enkelt å kjøpe. Men her er det verdt å huske at denne helten anses som lite gjenkjennelig..

For en dress bør du finne eller kjøpe: en svart bowlerhatt, hvite klær og seler. Kvinner kan velge svarte sko for dette utseendet..

Det viktigste elementet i dette utseendet er Alexs blikk. Derfor er det verdt å bruke sminke her. Så det er verdt å tegne tykke øyenvipper rundt høyre øye. Og for å få utseendet til å virke mer uttrykksfullt – kan du bruke falske øyenvipper.

halloween kostyme bilde

Varulvskostyme.

Varulven er den mest populære karakteren på Halloween -natten. Og ikke bare menn, men også kvinner kan sette på dette bildet. Denne drakten ser bra ut hvis vennen din velger Rødhette -kostymen. Det gode med denne drakten er at den kan brukes årlig. Det vil imidlertid ta lang tid å lage et slikt bilde..

Eventuelle gamle klær bør brukes til kostymet. Finn også: Hansker, pelsstykker og en varulvmaske. Falske huggtenner vil også være påkrevd.

Så først sys pelsstykker til klærne. De burde ligne det bildet, som om ullbiter bryter gjennom klærne. Pels kan festes til klær med lim. Det kan imidlertid falle av etter vask. Det er også festet pelsstykker til hanskene. Hvis du ikke har en varulvsmaske, tegnes det ved hjelp av en kosmetisk blyant tykke øyenbryn, så vel som en ulvsnese..

halloween kostyme bilde

Elendig heksekostyme.

Ulike land har sitt eget unike bilde av en heks. Men nesten overalt dukker det opp en heks på Halloween i en kjeglehatt. Et slikt antrekk er vakkert. Det er også holdbart. Og dette betyr at du kan vises i den på ferien mer enn én gang. Siden denne drakten er mørk, kan den anses som ikke lett skitten..

Du kan ikke bare kjøpe en kjegleformet lue, men også lage den selv. I dette tilfellet bør du studere de trinnvise mesterklassene nøye. Og i tillegg til svarte klær, kompletteres bildet med en kost.

DIY skremmende halloween -kostymer

Endelig

For deg har vi brakt mange alternativer for kostymer til en maskerade dedikert til Halloween. Vi håper at du ved hjelp av informasjonen vår kan lage et lett Halloween -kostyme med egne hender..

Halloween er en feiring av makeover. Noen mennesker velger et kostyme som gjenspeiler essensen. Andre mennesker velger antrekk som gjør dem ugjenkjennelige. Generelt vil vi velge det beste kostymet for deg og ha en morsom berømt ferie med onde ånder..