Hvordan velge riktig TV

Hvordan velge riktig TV

Det moderne mennesket kan ikke forestille seg livet sitt uten TV.

Til tross for at de fleste bruker Internett, og fjernsynet i seg selv ikke lenger er etterspurt som før, kjøpes denne typen teknologi fremdeles. For mange har TV -en blitt en del av interiøret. Nå kan du koble den til Internett, se favorittvideoene dine på YouTube, surfe på Internett, spille på en konsoll. Du kan kjøpe en TV til konkurransedyktige priser på nettstedet https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/led_televizory.html.

Det du må ta hensyn til

For å velge riktig TV må du huske noen få enkle regler. Siden ytre moderne TV -er er nesten like, er det hovedsakelig deres funksjoner som er viktige. Først av alt må du ta hensyn til diagonalen:

  • en liten TV fra 22 til 32 tommer er egnet for kjøkkenet;
  • det er bedre å henge en enhet fra 32 til 43 tommer på soverommet;
  • en TV med parametere fra 32 til 55 tommer er plassert i stuen;
  • for et rom over 20 meter, bør antallet tommer være fra 43 til 55.

Det beste alternativet er en TV fra 32 til 43 tommer. Dette er et allsidig alternativ som passer til nesten alle rom. Forresten, jo større diagonalen er, desto dyrere vil TV -en koste..

Når det gjelder fargen, er det bedre å velge den klassiske versjonen, men i noen rom ser sølv og til og med hvite TV -er vakre ut. Hvite TVer er forresten ikke populære, så de koster ofte litt billigere enn sine kolleger i en annen farge..

I tillegg til størrelsen på diagonalen, må du ta hensyn til noen andre indikatorer. Det er optimale indikatorer som er etablert over hele verden. For eksempel bør oppløsningen være Full HD 1920 × 1080, og matrisetypen er LED.

Jo flere forskjellige tilleggsfunksjoner det er i enheten, desto dyrere vil det koste. For eksempel vil en klassisk budsjett -TV koste betydelig mer med Smart TV -funksjonen. De seerne som ønsker å se sine favorittfilmer i utmerket 4K -kvalitet, bør betale omtrent 150 USD for denne funksjonen..

For å utvide funksjonaliteten til TV-en din, kan du kjøpe en spesiell smart set-top-boks. Den kan kjøpes separat, og noen ganger følger den med TV -apparatet. Denne løsningen er mer lønnsom ut fra et økonomisk synspunkt..