Nytt pokemon go -spill

Hvordan spille pokemon go pokemon go, systemkrav, spillhemmeligheter

Har du bestemt deg for å laste ned spillet Pokemon go, som nettopp sprengte Internett og ble på høyde med Twitter og Facebook i popularitet? Da må du finne ut, hvordan spille pokemon go, for å holde tritt med andre spilleavhengige. I denne artikkelen vil vi gi deg detaljerte instruksjoner som hjelper deg å mestre alle triksene til denne nye leken..

Slik spiller du Pokemon Go

Det kan virke som essensen i spillet er enkel: å gå, samle Pokemon og det er det. Dette er faktisk ikke sant. Etter den første fangsten av Pokémon, vil territoriet bli tomt, bare markører vil skille seg ut i bakgrunnen. Du har det ikke travelt med å se dem, først finne ut hva som er essensen i det nye spillet.

Det kan virke som essensen i spillet er enkel: å gå, samle Pokemon og det er det. Dette er faktisk ikke santDu fant en pokemon

Det er ikke så lett å finne en Pokemon, men spillet har tips: svaiende gress, trær og andre endringer på bykartet. Hvis du nærmer deg dyret, vil det vises et hint på skjermen om at det er i nærheten, men dette betyr ikke at det er veldig nært. Når bildet av pokemon vises på skjermen, vil det bety at du har funnet det, du må bare fange det.

Hvordan fange en Pokémon? Klikk på bildet og kast ballen. Antall forsøk er ikke begrenset, så det er lettere å fange dyret enn å finne det.

pokemon goTren kamper

Du kan laste ned spillet pokemon go for android uten store anstrengelser, så du vil kunne bruke interessant fritid under en tur i transport eller en lunsjpause. Systemkravene til Pokemon Go er små, du trenger bare å ha en telefon som kjører Android 4.4+. Det er ikke noe russisk grensesnitt ennå, så vi venter på utgivelsen av pokemon go i Russland. Selv om mediene forutsier utgivelsen av den russiske versjonen innen utgangen av uken juli 2016.

Hvorfor fange Pokemon

Etter at du har fanget en Pokemon, kan du samle forskjellige samlinger av dyr. Alle samlingene finnes i Pokedesk, men husk at ikke alle Pokemon vil være venner med hverandre. De har livspoeng, kamppunkter og angrep, som er betegnet med ordene Hit Points – henholdsvis HP, Combat Points – CP og Moves..

Etter at du har fanget en Pokemon, kan du samle forskjellige samlinger av dyr. Alle samlingene finnes i Pokedesk

En annen hemmelighet for de fangede dyrene er at de muterer. Hvis du trenger en bestemt type Pokemon, men den ikke er i dette området på kartet, kan du fange så mange individer av den tilgjengelige arten som mulig, slik at minst 1 av dem kan bli den du trenger. Alt er enkelt nok.

Hva er markører til?

Alle merkene er plassert på kartet av en grunn. De betyr en slags attraksjoner, slik at du kan komme nærmere, avsløre og også få premier hvis du snur på rattet.

Alle merkene er plassert på kartet av en grunn. De betyr en slags attraksjoner, slik at du kan komme nærmere, avsløre og også få premier hvis du snur på rattet. Klikk på de nedlagte bonusene, så blir de kreditert deg.

Klikk på de nedlagte bonusene, så blir de kreditert deg.

Alle merkene er plassert på kartet av en grunn. De betyr en slags attraksjoner, slik at du kan komme nærmere, avsløre og også få premier hvis du snur på rattet. Klikk på de nedlagte bonusene, så blir de kreditert deg.

Pokemon go – lagspill

Etter at du har bestått de fire første nivåene, får du i 5. runde muligheten til å delta i et lagspill. På kartet vil du se store tårn kalt Gyms. De må fanges for å øke territoriet til din besittelse. Du må også overvåke prestisjen til tårnet, som vokser etter trening av Pokémon -kamper. Hvis prestisjen synker, øker sannsynligheten for at Gym blir tatt av et annet lag.

Du må også overvåke prestisjen til tårnet, som vokser etter trening av Pokémon -kamper. Hvis prestisjen minker, øker sannsynligheten for at et annet lag erobrer Gym.

Les også: DIY brettspill for barn

Pokemon GO er et avhengighetsskapende spill som trosser logikk. Nå vet du hvordan du spiller Pokemon Go, og du kan Last ned spillet for Android. Finn og oppgrader din Pokemon.