Nyttårs stencil ideer for å dekorere vinduer

nyttår sjablonger for Windows 2017 skrive ut bilder

På tampen av nyttårsferien streber folk etter å dekorere hjemmet sitt. I dette tilfellet er alt gjort i en unik stil. Og hvis du gjør dette, vil folk som går forbi se på huset ditt og beundre utsmykningen. En lys og ganske uvanlig dekorasjon av hus er nyttårsstensiler, som er limt på vinduene. Du kan bare holde dem på, eller bruke dem til å lage hele komposisjoner som vil trollbinde mange.

Hvilke nyttårssjablonger du skal bruke til å dekorere vinduer

Nyttårsstensiler kalles også vytykanka. Vytykanka er papir hvorfra et bredt utvalg av mønstre kuttes. Det er veldig enkelt å dekorere et vindu med slike sjablonger. Denne teknikken krever en spesiell tilnærming. Og det bør deles inn i flere stadier..

Først av alt må du finne en passende sjablong for nyttårstegningene. Du bør forstørre den og skrive den ut. Til dekorasjon kan du bruke snøhvite og fargebilder. I dette tilfellet kan fargen være hvilken som helst. Sølv- og gullfargen ser imidlertid veldig bra ut..

Å jobbe med sjablonger er vanskelig. Forbered derfor arbeidsplassen din. Det er verdt å plassere det på skrivebordet ditt:

  • skjærefjøl;
  • saks og skrivesaker;
  • sjablonger og kniver selv.

Et skjærebrett vil komme godt med for ikke å klø overflaten på bordet. Å kutte sjablonger er enkelt. Samtidig bruker vi saks til å klippe silhuetten, men kutter ut de enkelte delene som er inne i silhuetten med en geistlig kniv.

Klipp, selvfølgelig, veldig forsiktig. Folk som går forbi bør forstå hva som er på vinduet ditt. Hvis du forbereder alle detaljene, kan du lime dem på vinduet. Forbered en spesiell forbindelse for denne situasjonen. Ta en bolle med vann og ha en såpestang i den. Du kan også bruke flytende såpe. Rør løsningen og påfør den på vinduet. Lim deretter sjablongene på vinduet.

Bull Stencils. 

Fremtiden 2021 er året for White Metal Bull. Derfor vil vi nå tilby deg de mest interessante nyttårssjablongene med bildet av en okse. En lignende sammensetning kan gjøres enda mer interessant hvis du supplerer den med snøfnugg eller juletrær..

sjablong: symbol for 2021 - BULL

Nyttårsavbrudd for oksens år

vytynanka nytt år 2021

Bull 2021: Nyttårsbilder på vinduene for kutting

nytt år vindu sjablonger gratis nedlasting

sjablonger for det nye året 2021 for å kutte en goby på vinduet

Symbolet for 2021 er den hvite oksen

Interessante sjablonger for å dekorere vinduer

Nå vil vi presentere noen interessante sjablonger som perfekt kan dekorere vinduene dine. Se nærmere på dem.

sjablong av nyttårstegninger

hane sjablonger

Last ned nyttår sjablonger for windows

nyttår sjablonger for vinduer

sjablonger for vinduer

nyttår sjablonger for Windows 2017 skrive ut bilder

hane sjablonger

Last ned nyttår sjablonger for windows

hane sjablonger

sjablong av nyttårstegninger

Nyttårsbilder på et vindu laget av papirstencil

sjablong av nyttårstegninger

Last ned nyttår sjablonger for windows

snøfnugg å kutte på vinduet

DIY sjablonger maler

Julepynt og mønstre sjablonger å skrive ut

sjablongtre og julenissen

Stencil juletreet leketøy

Stencil julenissen med gaver

Klokker sjablong

sjablonger for nyttår 2021 bull

sjablong på hjørnet av vinduet - mønstre

Endelig

Her kan du laste ned nyttårs sjablonger for windows helt gratis. Husk at det vil gi deg maksimal glede å kutte dem ut. I tillegg er det en økonomisk øvelse. Dine fabelaktige sjablonger vil sikkert fange oppmerksomheten til forbipasserende. De vil se på vinduene i huset ditt med beundring..