Om dampsperrefilm

Om dampsperrefilm

Å holde varmen i bygninger og redusere oppvarmingskostnadene er et hett tema i møte med stigende priser på elektrisitet og gass. Bruk av spesielle materialer gjør det mulig å redusere termisk energilekkasje gjennom isolerte fasader, vinduer og tak med opptil 30%. Bruk en dampsperrefolie for å opprettholde de energibesparende egenskapene til varmekretsen..

Dette materialet er først og fremst ment for å utføre en beskyttende funksjon, siden det beskytter treelementer i taket eller loftsstrukturen mot værfaktorer, fuktinntrengning, beholder varme i isolerte tak, og kan også brukes som et underlag for parkett eller laminat. Denne filmen gir også beskyttelse mot kondens da den fjerner overflødig damp fra strukturen, og forhindrer at kondensdråper faller inn igjen..

Basert på det foregående kan vi si at bruken av en dampsperrefilm i stor grad utføres i noen typer enkle arbeider, når du installerer en takkonstruksjon, et loftsgulv, en overlapping mellom gulv, veggisolasjon og utfører mange nyttige funksjoner som øker levetiden til ferdige gjenstander..

Du kan bestille dette materialet på https://vipdah.com.ua/product-category/podkrovelnye-plenki-i-uteplitel/paroizolyaciya/.

Holdbarhet er en av de vanskelige egenskapene som må analyseres før du kjøper en dampsperre. Dens evne til å motstå visse høye og lave temperaturer, aggressive miljøer og eksponering for ultrafiolett stråling avhenger av dette..

For eksempel kan billige plastfilmer sprekke selv på installasjonsstadiet, og når de brukes på uoppvarmede konstruksjoner, vil filmen gradvis forringes fra frost.

Når du velger et dampsperringsmateriale, bestem hva du trenger – du må beskytte taket, veggene eller gulvet i rommet mot damp, oppvarmede eller uoppvarmede områder og andre. I tillegg må du vite nøyaktig hvilke byggematerialer som er egnet for forskjellige overflater som trenger dampsperre..

Med andre ord må dampsperren oppfylle de funksjonelle driftsbetingelsene. Derfor, fra den begrensede listen over egnede isolasjonsfilmer, er det nødvendig å velge et akseptabelt alternativ når det gjelder dampgjennomtrengelighet, levetid, installasjonsmetode og kostnad..