Sammenleggbart spisebord

Sammenleggbart spisebord

Spisebord kan deles inn i to store grupper.

Hovedforskjellen mellom sammenleggbare bord er mekanismene som brukes for å øke bruksarealet. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot mekanismens egenskaper. Påliteligheten og den langsiktige bruken av sammenleggbare bord vil avhenge av kvaliteten på arbeidet. Det ville være fint hvis det med dens hjelp var mulig å enkelt bringe bordet i driftstilstand, men samtidig var selve mekanismen ikke synlig. Sammenleggbart spisebord fra en pålitelig leverandør – dette er den riktige løsningen.

Den andre gruppen inkluderer ikke-sammenleggbare bord. De er pålitelige i drift, fordi det rett og slett ikke er noe å bryte i dem. De har ikke en skjøt, som alltid er tilstede på sammenleggbare bord. Men med samme plass på kjøkkenet, vil et sammenleggbart bord la deg plassere mange flere venner, bekjente, slektninger.

Funksjoner ved sammenleggbare spisebord

Swing-out-mekanismen er den enkleste. Du trenger bare å snu bordflaten 90 grader. Etter det må den øvre delen av bordet skilles og senkes ned på den ledige delen av bordet..

Med en glidemekanisme vil det ta litt mer tid å bringe bordet i driftstilstand. Det er nødvendig å skyve de to halvdelene av bordet i forskjellige retninger til det stopper. Dessuten er det best å gjøre dette konsekvent. Ta ut den midterste delen festet under bordet og plasser den i den ledige plassen i midten. Etter det, flytt begge halvdelene slik at alle tre delene er tett forbundet. Det er modeller der deler kan fikses i denne tilstanden for pålitelighet.

Sammenleggbare bord – designfunksjoner og vanlige produksjonsmaterialer

Det synkrone glidedesignet lar deg bruke kraft på bare den ene halvdelen av bordet, fordi den andre halvparten vil utføre den samme prosedyren automatisk. Innsatsen er også utstyrt med en mekanisme som flytter den til ønsket sted med lett trykk.

Spisebordinnsatsen er vanligvis 32 til 37 cm. Ytterligere 5 tommer på hver side hjelper til med å ta imot ytterligere to gjester ved bordet.

De vanligste sammenleggbare bordene er laget av laminert sponplater. Dekningen av slike bord etterligner dyre treslag: kirsebær, eik, bøk. Bordene er attraktivt priset og ser bra ut. De er ideelle for eiere av små kjøkken..