Velge en suspensjon: hvordan du ikke skal ta feil

Velge en suspensjon: hvordan du ikke skal ta feil

Et av smykkene som mange kvinner og unge jenter elsker, er anheng..

De er spesielt populære i dag. Navnet på dette tilbehøret taler for seg selv: det henges på en snor eller kjede. De bærer den på forskjellige måter – på nakken, på armen og beinet, så vel som i navlen eller andre steder på piercing..

Velge en suspensjon: hvordan du ikke skal ta feil

Bred område produkter lar deg velge det ideelle alternativet, uavhengig av størrelse priser, personlige preferanser og formål. Smykker som f.eks suspensjon, forskjellige i utseende, materiale, så vel som stil og form. Smykkebutikk Ukrzoloto inviterer deg til å bli kjent med de mange produktene som presenteres.

Anheng som pynt

Denne gruppen inkluderer anheng som har dekorativ verdi. Med andre ord, de brukes bare som dekorasjon. De mest brukte materialene for å lage smykker er gull og sølv, men anheng av plast, lær, glass, til og med stein finnes ofte. Slike alternativer er også ganske presentable og relevante for en bestemt stil. Ikke bare rimelig pris påvirker valg anheng laget av ikke-edle materialer, dette skyldes også individuell smak og ønsker.

Anheng er i form av en dråpe, i form av en sirkel, en oval, i form av en nøkkel, et hjerte, en bokstav og til og med et helt ord. Tilgjengelig plukke ut produkt med innsatser av edelstener, så vel som med Swarovski -krystaller. Anheng uten steiner kan dekoreres med diamantsnitt, emalje, sverting og gravering. Alle kan velge selv beste alternativ, uavhengig av formuesnivået.

Medaljer

De fortjener spesiell oppmerksomhet. De kommer i forskjellige former, ligner et miniatyrveske, der viktige og minneverdige bagateller vanligvis lagres, for eksempel, Bilde. Dette smykket er veldig intimt og personlig hvis sammenligne med andre arter.

Tidligere ble slike medaljonger ganske enkelt slitt i en lomme med klær eller hengt fra en klokke på armen. Bare i moderne tid begynte de å bli slitt rundt halsen. Designet kan være veldig mangfoldig – vintage (halvantikk), innlagt med steiner, åpninger osv. Materialer for produksjon er som regel bronse, sølv, gull og andre metaller.

Aroma medaljonger

Dette er en dekorasjon i form av en beholder der olje lagres. Eiere av et slikt anheng kan nyte den fantastiske lukten hele tiden og ha den rundt halsen. Bruk keramikk, porselen eller stein til fremstilling..

Religiøse anheng

Slike produkter foretrekkes kjøpe de som tilhører en bestemt religion. De er laget av forskjellige materialer: sølv, gull, samt stein, tre, bein, etc. Designet er vanligvis diskret, uten dikkedarer. Det er vanlig å gjemme slike anheng under klær, de er ikke flaunt..

kjøpe et anheng

Butikk Ukrzoloto anbefaler å ikke spare på kjøpet. Det er tilrådelig å velge, og ta hensyn til produktets egenskaper..