Vi møter nyttår 2021: hvor, hvordan og med hva? ))

godt nytt år 2021 kort

Vi feirer nytt år 2021 muntert, med vitser, spill, en obligatorisk fest og “parade”

Vet du når årets nye eier, den hvite oksen, trer i kraft og rettigheter? Nei, ikke 1. januar med klokken på klokken og under sprut av champagne, men bare 28. januar 2021!

Vi møter det nye 2021 -året for den hvite oksen

Du har sikkert allerede innsett at du må møte ankomsten av dette metallskiltet muntert, i selskapet eller med en stor familie, blant latter og klinkende glass, i lyse lyse antrekk, ved et festlig bord med “lette” eksotiske retter og frukt salater.

La oss få alt i orden! Morsomme, men nyttige tips:

Hvordan feirer vi det nye 2017?

Hvordan vi feirer det nye året 2021?

Vel, selvfølgelig, i kjoler, dresser, lette og flytende, luftige og ikke begrensende bevegelser! Ingen tette og tette antrekk!

Velg lette, flytende stoffer til antrekket ditt, for eksempel sateng, chiffong, silke, du kan tillate brokade og fløyel, alle slags lyse stoffer med iriserende lys … nå har mange slike ting blitt oppfunnet, det er mye å velge mellom, bare gå til tekstilbutikker!

Du har allerede valgt modell – flott! Husk nå og husk at eieren av 21 er en white metal Bull! Og dette betyr … at nyttårs kjoler og kostymer nødvendigvis må svare til et lyst bilde! Hvit, noe som betyr at tonene i kjolene skal ha alle lyse nyanser, legg til blått, grønt, lilla og ENDNU sølvgrått her, vel, hvordan kan vi klare oss uten hvitt?!

Vel, hvis situasjonen er helt håpløs og du ikke har noe annet enn et svart antrekk, vær så snill å jobbe hardt og legg til noen lyse og fargerike detaljer i nyttårs antrekket, eller enda bedre noen få. Det kan være et skjerf, fantasifullt vridd på nakken og falle i frie bølger; hvitt belte som strømmer over en tynn midje; elegant slips i sølvrombe …

Tilbehør og dekorasjoner for natten fra 31. desember til 1. januar

Tilbehør og dekorasjoner for natten fra 31. desember til 1. januar

Ikke glem smykker og tilbehør! Kvinner og menn, jeg gjentar: ikke glem smykker og tilbehør!!!

Kvinner kan smykke seg med både dyrebare og halvverdige smykker, Oxen elsker alt som er skinnende. Du kan trygt sette på øredobber med alle slags ringer: store og små, rette og vridde, rent metall og dekorert med alle slags steiner! Lyse håndvesker dekket med rhinestones, gnister, glitter og, for spesielle fashionistas – Swarovski steiner …

Velg gjerne smykker, men ikke overdriv! Du er ikke et juletre, men en nydelig ung dame som vil ha det gøy! At “zanadto” ikke er fornuftig – husk dette! Til tross for tilsynelatende uklarhet og lysstyrke, bør du finne en mellomting og se enda strålende og lys ut, men samtidig – ELEGANT!

Det er lettere for menn, de trenger bare å feste lyse mansjettknapper til en vanlig dress, ta på et lyst slips, en ring med en stein på fingeren, sko i lakkskinn – alt, bildet er klart, og du kan trygt gå for å møte symbolet for 2021 – den hvite oksen!

Ikke alle menn bruker smoking og dresser! Å tvinge mange til å bruke et slikt antrekk er rett og slett urealistisk og helt urimelig! For slike elskere av “frihet” og “enkelhet”, vil Bull åpne armene enda bredere, fordi han ikke liker begrensende omstendigheter, trange klær, stevner …

En lys jumper, komfortable jeans, uvanlig golf i sølv eller beige toner, beige sko, en gull- eller sølvkjede rundt halsen, en klokke … Menn har også noe å ha på seg og hva de skal vise!

Nyttårs frisyrer 2017

Nyttårs frisyrer 2021

Frihet, frihet og frihet igjen! Frihet i alt, inkludert frisyrer!

For damer betyr “frihet” løst hår, fritt fallende og flytende …

Det er mange modeller av frisyrer der flytende hår er sammenflettet og lett holdt tilbake av åpent flett. Selv om du har en kort hårklipp, vil Goby elske den. Du kan skape et “klassisk rot” på hodet ditt ved å style håret i forskjellige retninger eller løfte det opp og litt på skrå …

Det er lettere for menn igjen! Oppvokst “Hedgehog”, kjemmet “Hedgehog” … Svært få representanter for den mannlige halvdelen kan skryte av et langt hårhår! Og hvis du er denne eieren, så er alt enkelt, ta et eksempel fra damene – oppløs den tradisjonelle “hestehalen”.

Hva kan du forvente av en hane i 2017?

Hva du kan forvente av Oxen i 2021?

Vi venter på muntre problemer, fargerike begivenheter, flotte utsikter (men la deg ikke rive med og hold ørene åpne – vitser er forskjellige, morsomme og ikke så mye). I utgangspunktet, for de fleste tegn, lover året å bli vellykket. Tyren er imidlertid en rettferdig skapning og vil ikke tolerere løgn, bedrag, frekkhet og ydmykelse! Setter pris på engasjement og flid! Derfor råd til alle: Hvis du vil være vellykket, vellykket, elsket og glad – behandle naboene dine (til alle uten unntak, etter beste evne) som du vil at folk skal behandle deg! I år er mottoet: Det du sår, høster du! Så la oss SÅ godhet, kjærlighet, smil, gode ønsker, gode gjerninger! Et veldig viktig år! Kan påvirke de neste 10 årene! Vær forsiktig og forsiktig!

Tips: I stedet for å krangle, sutre og klandre eller fordømme noen for noe, gjør følgende:

 • Lær å smile av hele ditt hjerte;
 • Lær å stå opp hver morgen og nyt noe. Gjenta den samme prosedyren før du legger deg, og husk alle de positive hendelsene! Ikke tenk på det negative i det hele tatt!
 • Lær å si gode ord og ønsker (du kan starte helt fra nyttårsaften, etter å ha spilt dette “spillet” med hele det ærlige selskapet);
 • Hjelp andre og godta hjelp selv;
 • Ta risiko (jeg mener ikke å spille poker eller roulette), se etter deg selv i en ny. Ikke fortvil hvis noe gikk galt … SÅ NØDVENDIG! Stå opp igjen og prøv;
 • Gå inn for sport, yoga, pusteøvelser

Dette er ikke alle positive fritidsaktiviteter som kan spille en sentral rolle i 2021 – året for White Metal Ox og kan snu livet ditt! Og i hvilken retning det (livet) vender, vil det bare avhenge av deg og ingen okse vil ha noe å gjøre med det! Klær, frisyre, tilbehør er demontert, det er fortsatt nyttårsbord, morsomme spill og selvfølgelig gaver!!!

Hva skal stå på nyttårsbordet 2021

Hva skal stå på nyttårsbordet

Vi begynner å lide nå av spørsmålet: HVA skal vi legge på nyttårsbordet?

Ja, bordene skal bare “sprekke” … Men “sprekke” med lette og raffinerte retter, alle slags fruktsalater, fersk juice, mousser, eksotiske frukter og “utenlands”, hittil uutforskede snacks! Ingen gelé og gelé!

Vi spiste en fruktsalat – dans, spiste jordbær i sjokolade – lekte spill, drakk en juice og vasket den med champagne – gå under treet til det sentrale torget i byen, dans i sirkler …

Drinker bør også tilberedes lett, fra alkoholholdig vin! Vodka -konjakk er for tunge og kan spille en ikke veldig morsom spøk, der noen må le ondt, og som vil gråte bittert, alternativet – å le til tårer er også egnet!

Vi pynter bordet med lysgyldne eller sølv håndlagde lys! Rødt, gult er også egnet, det viktigste er at det er gnister og ild! Flytende lys har blitt fasjonable, noe som absolutt vil interessere White Bull! Greens kan brukes ikke bare som mat, men også som en festlig dekorasjon, årets vertinne elsker dette og vil definitivt sette pris på det – et annet poeng i din favør!

Spill 2021 på nyttårsaften

Nyttårsaften leker

Å spille og delta i alt er en forutsetning for å møte et gunstig år for deg selv! Nyttår er en høytid for alle! Alle bokstavelig talt alder er lydige mot ham, som kjærlighet! Derfor, for feiringen, møtes to, tre og kanskje fire generasjoner samtidig! Du må dra nytte av dette og komme med slike spill som kan passe alle aldersgrupper!

Vi gjør deg oppmerksom på noen morsomme spill:

“Runebrev”

For et slikt spill, lager deg på en voluminøs notatbok med løse blader og penner. Spillet foregår rett ved festbordet: brosjyrer fra en notatbok og penner deles ut til alle deltakerne. Oppgaven til alle er å tegne enhver forespørsel adressert til en nabo på bordet med symboler, og det skal ikke være bokstaver i det hele tatt.

Setninger bør være i denne stilen:

 • Pass meg gaffelen;
 • Gi meg et par bananer til;
 • Hell i druesaften;
 • Legg til en annen kake;
 • Behandle barnet med en kake …

Det er mange alternativer, og de er oppfunnet der, ved bordet! Og så, blant den generelle latteren, prøver alle spillerne etter hverandre å oppfylle det som er skrevet av “runene” nær de sittende …

dyrehage

Dette spillet regnes også som et drikkespill! Alle deltakerne tegner små “fortapelser”, der navnet på dyret er skrevet, som spilleren må skildre under leksjonen om å spise mat.

Dyreksempel:

 • Elephant – spillerens nesehånd snuser først forsiktig, og tar deretter mat og prøver med store vanskeligheter å komme inn i munnen;
 • Tigeren – trygt og litt uforskammet knurrer, tar et kyllingben eller et stykke ben fra nesen til den “bedøvede” naboen (fra tallerkenen). Han reagerer på det indignerte blikket til naboen med et advarselbrøl og spiser sakte byttet sitt med glede (det vil si kyllingben).

Tolk

Igjen må du dele ut et stykke papir og en penn til alle deltakerne. Hver spiller skriver et ferieønske, en setning eller en frase om nyttårstemaet. Etter å ha skrevet, overlater han papiret til naboen, og han må “oversette” setningen med andre ord, samtidig som han klarer å bevare betydningen av det som ble sagt fullt ut:

 • La det nye året bringe mye lykke – jeg skulle ønske at de neste 366 dagene gir glede og velvære for alle;
 • Julenissen og Snegurochka tok med gaver – Frossen, men snill gammel mann og barnebarnet hans forberedte en hyggelig overraskelse for alle …

Velg hvilken som helst ordform, det viktigste er at de er på nyttårstemaet, du kan skrive noe om årets elskerinne “ved å trekke”!

Tau

Dette er ikke et tau som … Både voksne og barn kan leke med dette tauet. Og lek sammen, morsomt og ikke flau over noe!

Forbered et nøste med lyse tråder for strikking, en liste over dyr, og la alle som ønsker å prøve å legge seg på bordet (eller på gulvet) med bare en tråd og en finger av et dyr som falt ham mye. ..

PREMIER venter på vinnerne av alle kampene!

Naturligvis venter “søte” premier på våre små spillere, i form av et søtt godteri, en sjokoladebar, en kake …

Flere voksne vil bli fornøyd med en penn, en nøkkelring, en liten okse – et symbol på året …

Og ikke nøl med å være deg selv! Ha det gøy, lek – når ellers vil en slik mulighet dukke opp?

Vi gir nyttårsgaver 2017

Vi gir nyttårsgaver

Alle liker gaver! Spesielt barn! Gaver til barn må forberedes på forhånd ved å gjennomføre en “gjeldende rekognosering” kalt “Brev til julenissen”. Alle slags nyttårs søtsaker og frukt vil også være passende. Og så – i henhold til evner og tilbøyeligheter: noen – en dukke og et hus for henne i tillegg, noen – en sykkel, noen – blokker eller et byggesett, en ny telefon, en flash -stasjon … MOPED, kosmetikk!

Kvinner vil gjerne motta alle slags smykker, antrekk, tilbehør … alt det de har sett på så lenge og lengselsfullt gjennom butikkvinduene, men de kunne ikke bestemme seg for å kjøpe …

Menn vil sette pris på de forberedte klokkene, barberhøvlene, eksklusive mansjettknapper og pins for slips, selve slipset, en telefon, så vel som de tradisjonelle … SNØRER OG SOCKER!

TIL HJEMME kan du gi noe fra kjøkkenutstyr, et nytt stort plasma eller et møbel … en bil, endelig …

Vi lager gaver så mye som lønnen vår vil tillate oss – akkurat som i sangen – og hvis hun (lønn) ikke lar gaver bli laget (dyrt, betyr) … lag deretter symbolske og med egne hender .. MEN GJØR DET SAMME, ikke sov !!! Da blir det verre – et helt år fremover. Du vil ikke en eller to ganger huske fraværet av en gave på en festlig kveld!)

Og DET VIKTIGSTE: ikke glem å “invitere” julenissen !!! Du vil – en, du vil – med Snow Maiden, det ideelle alternativet – med årets eier Bull! Ingen bestefar? Deretter får du ut kostymene og spiller alt som urverk! Ingen vil legge merke til byttet, alle vil være fornøyde. glad og munter!!!

Feir, ha det gøy, nyt livet!

Feir, ha det gøy, nyt livet dette nyttåret 2021! Vi har allerede lest hvordan vi skal møtes, hva vi skal lage mat … Og en ting til: Gi hverandre komplimenter og gaver! Jo mer glede familien og vennene dine vil motta fra deg, desto mer støttende vil White Metal Bull være mot deg, så du bør vite!