Talon sisustaminen pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

palm sunnuntai käsitöitä tekniikalle

Sunnuntaipalmin ja pääsiäisen loma ei ole kaukana. Haluamme puolestaan ​​todella miellyttää teitä uusimmalla mielenkiintoisten ideoiden sarjalla alkuperäisen luovuuden aiheena pääsiäisenä. Tässä artikkelissa yritimme kerätä monia parhaita kuvia pajun sisustuksesta. Olemme varmoja, ettet ole koskaan nähnyt näin mielenkiintoista valikoimaa.!

Kaiken tämän lisäksi jaamme kanssasi myös sen, miksi sinun pitäisi ehdottomasti sisustaa kotisi maagisilla oksilla pääsiäisen aattona. Sillä välin kerromme sinulle kuinka tehdä omaperäinen ja epätavallinen sisustus pillua pajun oksista..

Nippu pillua paju oksia valokuvia ja postikortteja

Artikkelimme osoittaa käsityöt pillua paju silmut. Tällaiset tuotteet voivat olla erinomainen sisustus tiloihisi suuren kristillisen loman ajaksi. Onko sinulla esimerkiksi niin epätavallinen ja erittäin omaperäinen koristelu pöydällä? Tai yöpöytä? Tämän koostumuksen luomiseksi sinun on leikattava pajun oksat noin 17-20 cm korkeuteen. Sitten ne on käärittävä ohuella langalla ja sidottava päälle ohuella kauniilla nauhalla. Voit liittää valokuvia ja postikortteja oksien väliin. Siinä kaikki! Sisustuksesi on valmis! Hän pystyy korostamaan alkuperäistä ja hienostunutta makuasi..

kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Pörröiset pussy willow pallot – alkuperäiseen tarjoiluun

Jos luet tämän julkaisun, opit tekemään pääsiäisen käsitöitä pajusta. Luultavasti olet koskaan kuullut nimen – pillua paju? Yleensä tämä on nimi pillua pajun oksille, joilla on tyypilliset silmut – pörröiset ja pehmeät pallot. Ne tuntuvat paljon kissan turkilta..

Niitä käytetään useimmilla eurooppalaisilla kielillä (niiden erottamiseksi pajuista). Ja tämä käsite tuli meille Ukrainasta. Tällaisesta pörröisestä pussy pajusta voit tehdä erittäin kauniin pääsiäisen sisustuksen.

Esimerkiksi alkuperäiset renkaat liinavaatteille. Yhtä tällaista rengasta varten tarvitset kaksi styrox -palloa, pajunoksista leikatut silmut ja ohuen silkkilangan. Hammastikulla sinun on tehtävä palloihin läpimenevä reikä ja pujotettava siihen pala pitsiä, sitottava ja piilotettava solmu sisään. Seuraavaksi kannattaa kiinnittää pussy pajun silmut palloihin, jotta ei jää aukkoa. Sinun täytyy antaa vähän aikaa kuivua. Ja siinä se! Voit yllättää vieraasi!

käsityö palmusunnuntaina

Sormus paju -kissoista tehdylle kynttilänjalalle

Muita mielenkiintoisia koristeita voidaan tehdä pillunpajun pehmeistä ja pörröisistä silmukoista. Voit tehdä renkaan tai sydämen langasta ja liimata sen sitten pehmeillä silmukoilla superliimalla. Voit ripustaa tällaisen mielenkiintoisen sisustuksen kynttilänjalan reunaan tai kääriä sen leveän vahakynttilän ympärille. Tai voit tehdä useita koristeita kerralla ja sijoittaa ne koristeeksi lautojen ja kattaustarvikkeiden väliin..

kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Paju- ja kukkapään hilakoriste

Tässä julkaisussa esitetyt pääsiäisen ja palmusunnuntain käsityöt ovat alkuperäisiä. Ja tässä osiossa suljemme sinut pelaamaan hieman linjoilla ja muodoilla. Ensin sinun on täytettävä leveä ja kaunis kulho vedellä ja asetettava 9-10 pajuhaaraa ristikolla. Oksien väliin on kiinnitettävä lyhyet varret kukkapäät, jotta ne voivat koskettaa vettä noin kaksi, kolme senttimetriä. Se osoittautui erittäin kauniisti ja tyylikkäästi. Eikö ole?

kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Kukkiva terassi

Jos sinulla on saatavilla dia jälkiruokia varten, voit tehdä siitä tärkeimmän alkuperäisen koostumuksen. Jokaiselle dian tasolle on asetettava floristinen sieni, joka kyllästyy hyvin vedellä. Mahdollisimman lähelle pohjasauvaa sinun on asetettava pieniä kukkia, esimerkiksi muskaria. Laita sammal heidän ympärilleen. Kehystä jokainen paju oksien kerros. siinä kaikki! Kukkiva terassi on valmis!

palm sunnuntai käsitöitä tekniikalle

Seppele kulinaarisille luomuksillesi

Jos haluat miellyttää kotitaloutta ja vieraita leivonnaisilla, pääsiäiskakut ja muffinit näyttävät vieläkin mielenkiintoisemmilta ja ruokahaluisilta, jos tarjoat niitä tietyssä ympäristössä. Tätä varten sinun on kehystettävä levy leivonnaisilla, joissa on alkuperäinen pajun oksien seppele ja pienet esikot. Voit käyttää lankarengasta perustana. Voit ostaa sen kukkakaupasta tai tehdä sen itse. Kaikki tämä ylellinen kauneus on asetettava tarjottimelle, ja valkoinen astia, jossa on leivonnaisia, tulisi sijoittaa keskelle..

palm sunnuntai käsitöitä tekniikalle

Kevään hedelmäkori.

Käsityöt palmusunnuntaille tekniikkaa varten ovat myös tässä artikkelissa. Ne sopivat kodin sisustamiseen ja hauskaan ajanviettoon. Voit myös koristella tuttuja esineitäsi pajun oksilla. Esimerkiksi kuvassa näet kuinka oksat kehysttävät kauniisti pajuisen, matalan hedelmäkorin. Jos haluat toistaa, se on helppo tehdä! Sinun tarvitsee vain asettaa pajun oksat korin reunojen ympärille ja kiinnittää ne ohuella langalla ja laittaa sitrushedelmät ja hedelmät sisälle.

kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Paju -seppele silkkinauhoilla

Kauniin seppeleen punominen pajun oksista ei ole helppoa, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä. Voit ostaa valmiin (ohuista oksista, jotta voit yksinkertaisesti muokata sitä) ja kiinnittää siihen rekrytoivat versot. Alkuperäisenä kohokohtana voit kiinnittää pienen lasin seppeleen alaosaan. Voit laittaa siihen kukkia. Koristele sitten leveällä silkkinauhalla ja ripusta oveen, ikkunaan tai seinään.!

kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Sydänseppele kimpussa

Tämä idea sopii parhaiten romantikoille. Tätä varten sinun on kiinnitettävä pillua pajun oksat, antamalla niille tarvittava muoto ja sitomalla ne langalla. Alareunassa sinun pitäisi liuottaa oksat ja sitoa pieni kimppu koeputkeen niihin. Ja viimeistely on seuraava – kansanperinnekaaviosta valmistetusta nauhasta sinun on tehtävä silmukka ripustamista varten, sitottava se jousella sydämen yläosan ympärille ja sijoitettava se näkyvään paikkaan.

kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Kimppu “Aurinko pilvissä”

Paju on loistava lisä mihin tahansa kimppuun. Aseta kauniit ja pörröiset pajun oksat maljakkoon lempikukiesi kanssa, esimerkiksi kirkkaat, keltaiset narsissit, kukkakimppusi näyttää erittäin kauniilta ja omaperäiseltä! Pajun oksat on parasta sijoittaa eri kulmiin ja yrittää vaivata niitä mahdollisimman lähellä maljakon kaulaa. Siten sävellyksesi näyttää paljon omaperäisemmältä ja mielenkiintoisemmalta yhdessä silkkivalkoisen nauhan ja läpinäkyvän maljakon kanssa, koostumuksestasi tulee loistava lisä kevät- ja pääsiäispöydän kattaukseen..

palm sunnuntai käsitöitä tekniikalle

Kimppu “Kukkiva puutarha”.

Herkkä ja kevyt koostumus, jossa on puutarha, kirkkaat kukat, hedelmäpuiden kukkivat oksat ja pussy willow, näyttää erittäin harmoniselta yksinkertaisissa pastellivärisissä ruukuissa. Tällainen koostumus voi tehokkaasti koristella lipastoa, sivupöytää tai yöpöytää. Jos sinulla on korkea, lakoninen kukkaruukku, sinun on asennettava tämä kimppu lattialle..

palm sunnuntai käsitöitä tekniikalle

Kimppu “Kevät kylässä”.

Voit tehdä niin alkuperäisen maalaisbuketin! Tulppaanit ja pillupaju kolmessa värissä – punainen, valkoinen ja keltainen. Aseta järjestely valkoiseen pystysuoraan maljakkoon. Tämä kimppu näyttää erittäin hyvältä keittiössä tai ruokasalissa..

palm sunnuntai käsitöitä tekniikalle

Kukka -asetelma “Japanilaiset motiivit”.

Jos et löytänyt kauniita käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina, niitä on tässä julkaisussa monia. Varmasti voit tykätä jostakin. Paju sopii hyvin isojen kukkien kanssa. Esimerkiksi iiriksillä. Nämä kukat ovat Japanin kauneimpia! Jos haluat saman kimpussa, sen tekeminen on erittäin helppoa! Tätä varten tarvitset valkoisen posliinikastikkeen tai kulhon, kukat, joissa on leikatut varret, vihreät panicles (vihreät yrtit tai kukat) ja kaksi tai kolme pajuhaaraa. Ensinnäkin sinun on järjestettävä kukat, oksat ja vehreys siten, että ne voivat katsoa eri suuntiin. Siitä tuli erittäin omaperäinen ja eksoottinen joukko.

käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Niitty kukkaruukussa

Voit yrittää korvata perinteisen maljakon kukkaruukulla. Kyllä, on syytä huomata, että tällainen säiliö voi olla loistava puutarhassa leikatuille kukille yhdessä pajun kanssa. Ensin sinun on leikattava kukkien varret ja oksat tarvitsemallesi pituudelle. Sitten ne on asetettava erityiseen märkään kukkasieneen, joka kiinnitetään potin pohjaan. Voit koristaa tämän sienen sammalilla.

käsitöitä pääsiäisenä ja palmusunnuntaina

Kimpun riipukset

Yritä tehdä tällainen nippu. Kyllä, se on paljon vaikeampi tehdä kuin edellinen. Mutta silti luota meihin! Se on sen arvoista! Aseta paju kannuun, jossa on silmut ja kukkivat keinotekoiset oksat. Ja sitten ripusta langalla pienikokoiset maljakot (tai koeputket), joissa on pieniä kevätkukkia, esimerkiksi muskaria. Ja tämän koostumuksen viimeinen elementti on tyylikäs kirkas silkkinauha, joka sidotaan kannun kaulan ympärille..

käsityö palmusunnuntaina