Gjør deg fantastiske komposisjoner til påske

DIY påskekomposisjoner

Den gledelige og lyse ferien i verden er påske. På denne dagen besøker folk hverandre og gir gaver. Sikkert, hver vertinne på en slik dag ønsker å overraske gjestene sine med komforten og skjønnheten i hjemmet hennes. Derfor, ofte på denne dagen, er hus dekorert med vakre påskekomposisjoner. Det er usannsynlig at du vil kunne kjøpe en slik komposisjon. Men ikke bli motløs. Du kan lage det selv. Og i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager påskekomposisjoner med egne hender..

Komposisjonsideer

Rede.

Hver person elsker å gjøre noe vakkert. Denne aktiviteten er spesielt populær blant kvinner. Derfor vil den første komposisjonen appellere til mange. For å lage det trenger du:

 • grener,
 • lo,
 • kunstfugl og kunstige blomster.

Framgang:

 1. For fuglen må du lage et rede av pinner.
 2. Det er nødvendig å legge ned lo inne i reiret..
 3. Dekorer reiret med en kunstig blomst og blader. Legg fuglen på den. Og i selve reiret kan du legge testiklene. Det er best å ta små, som vist på bildet..

DIY påskekomposisjoner

Etter samme prinsipp kan du lage følgende komposisjon.

DIY påskekomposisjoner

Sammensetning “Fugl på et tre”.

En påskekomposisjon som ble laget med egne hender kan virkelig gjøre hjemmet ditt vakkert. Vær oppmerksom på følgende mesterklasse for å lage et originalt håndverk. Du trenger kanskje:

gjør-det-selv påskekomposisjon mesterklasse

 • Liten blomsterpotte.
 • Tretestikkel og hyssing.
 • Lang pinne og kunstgress.
 • Bånd og knapp.

Framgang:

 • Et treegg må pakkes inn med en brun tråd. Sørg for å fikse terminalene i begynnelsen av arbeidet og slutten. Pynt egget med garn med et vakkert og bredt satengbånd.
 • Du kan også flette potten med tau og sette gresset i den. Sett også inn et stykke isopor i midten av gryten..
 • Vi syr fugler av filt. Vi fikser dem på en lang pinne. Dekorer pinnen med en båndbue. Ikke glem å feste en knapp til båndet..
 • Å sette sammen komposisjonen din. Pinnen settes inn i midten av gryten. Og det dekorerte egget er bare lagt side om side.

gjør-det-selv påskekomposisjon mesterklassegjør-det-selv påskekomposisjon mesterklassegjør-det-selv påskekomposisjon mesterklassegjør-det-selv påskekomposisjon mesterklasse

Enkel komposisjon.

Hvis du ikke har noen ferdigheter, kan du lage en enkel, men samtidig vakker komposisjon til påske. Du trenger påskeegg, brett og fargerike kunstige blomster.

Framgang:

 1. Vi maler brettene i lyse farger. Du må også male eggene selv..
 2. Vi legger egg og dekorerer på toppen med en kunstig blomst.

gjør-det-selv påskekomposisjon mesterklasse

Påskekomposisjon av vakre satengbånd.

Påskekomposisjoner som ble laget med egne hender fra satengbånd ser veldig fine ut. I tillegg er det dobbelt hyggelig å lage dem. Nå vil vi fortelle deg hvordan du lager et vakkert håndverk til påske. For å gjøre det trenger du:

 • egg av plast,
 • saks og satengbånd i forskjellige farger,
 • dobbeltsidig tape og limpistol,
 • lys og tråd med en nål,
 • perler til pynt.

DIY påskekomposisjoner

Framgang:

 1. Til basen bør du bruke et plastegg, som du finner i barnas snillere overraskelse. Du kan også erstatte dette egget med et emne laget av tre eller et tomt skall. Hvis du bruker skallet til et egg, blir det rå kyllingegget nøye gjennomboret øverst og nederst. Arbeidet utføres med en nål. Innholdet i egget må kastes. En blank fra ethvert materiale bør forberedes. I dette tilfellet limes det over med dobbeltsidig tape..
 2. Egget må pyntes med satengbånd. For arbeid, ta et satengbånd, som har en tykkelse på 6 mm og en lengde på 5 meter. I arbeidet påføres tapen forsiktig på egget og vikles rundt hele overflaten med det. I dette tilfellet anbefales det å pakke inn i en vertikal rekkefølge. Et nytt teiplag er viklet med en overlapping.
 3. Slik at tapen ikke glir av “rumpa”, blir eggene viklet på tvers.
 4. Hvis hele eggets overflate er pakket med tape, blir enden av tapen kuttet av og festet med lim. Grunnlaget kan betraktes som klart.
 5. Lag dekorative blomster for å dekorere basen. For å lage dem trenger du et bånd med kontrastfarge. Du må kutte den i biter, hvis lengde vil være 2 cm. Hvert slikt stykke vil være et kronblad av blomsten din. For å lage ett kronblad må du bruke 5 slike stykker. Hvert slikt kronblad må svi ovenfra med en lysflamme. Dette gjøres i en bue og pent.
 6. Lag en brett nederst på linjen. Skjær av overflødig og brenn i brann.
 7. Et stykke er kuttet av et stykke grønn tape 2,5 cm bredt. Det vil være grunnlaget for blomsterbladet. Ved hjelp av saks får kuttet en oval form. Kantene behandles også i brann.
 8. På neste trinn fortsetter vi med å samle blomsten. I dette tilfellet er 5 kronblad spunnet på en vanlig nål med en tråd. En støvdråpe settes inn i midten. Støvlene vil være trådstykker med perler. Stram deretter til og lim bladet.
 9. Deretter er de ferdige blomstene festet til påskeegget ditt. Det er veldig praktisk å bruke en limpistol i arbeidet. Du kan også dekorere egget med perler og perler..

DIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjonerDIY påskekomposisjoner

Nok et påskehåndverk fra lyse satengbånd.

For å lage følgende lyse håndverk, må du forberede følgende materialer:

 • skumegg,
 • satengbånd i forskjellige farger,
 • synåler som har hatter,
 • saks.

Framgang:

For å gjøre egget ditt vakkert, brukes bånd i forskjellige farger i arbeidet. Bredden på slike bånd bør være 2-2,5 cm. Disse båndene skal kuttes i biter som vil være 3-5 cm brede. Lengden på slike biter vil avhenge av lengden på skumkulen. Du trenger også firkantede båndstykker i arbeidet. Hvert stykke tape vil brettes til en trekant. I dette tilfellet vil det være plassert med hjørner innover.DIY påskekomposisjoner fra satengbånd

Ved å bruke nålene på toppen av egget fikser vi et stykke av en firkant laget av satengbånd. Lukk den deretter med fire trekantede emner.

DIY påskekomposisjoner fra satengbånd

For neste rad, ta trekanter fra satengbånd av en annen farge. Du må lime inn over dem i henhold til det samme prinsippet..

Vi fikser neste rad i et rutemønster..DIY påskekomposisjoner fra satengbånd

I et rutemønster må du også legge ut den fjerde raden. I dette tilfellet brukes imidlertid allerede trekanter med en annen farge..

Fortsett å fylle eggets overflate med nye, fargerike rader med satengbånd

Mindre trekanter brukes for de siste 2-3 radene. Størrelsen skal være 2-2,5 cm. De må festes i et rutemønster. Bruk nåler i arbeidet ditt. Dekk eggbunnen med et firkantet stykke tape.DIY påskekomposisjoner fra satengbånd

Bølgepapir eggunderlegg.

I påsken er det en mulighet til å lage forskjellige påskekomposisjoner med egne hender. Nå vil vi tilby deg en variant av en slik bølgepapp. Et slikt produkt vil også se bra ut. For å lage trenger du:

 • brede gjennomføringer,
 • bølgepapp,
 • kunstgress og blomster til pynt.

I tillegg brukes lim i arbeidet..

Framgang:

 1. Tre brede ermer er stablet oppå hverandre. Dette tårnet må festes med lim..
 2. Disse sylindrene er dekorert med grønt bølgepapp. En kunstig blomst er festet til siden av denne sammensetningen..
 3. Kunstgress legges inne.

gjør-det-selv påskekomposisjoner laget av bølgepapp

Endelig

Som du kan se, er det ganske enkelt å dekorere hjemmet ditt til påske. Etter å ha laget noen DIY -håndverk på påsketemaet, vil du ikke bare få et godt humør, men også kunne gjøre hjemmet ditt vakkert. Lag derfor noe for hjemmet ditt med glede og vær glad..