Säilyttää mielellään: lihamylly auttaa sinua

Säilyke vihanneksia tai hedelmiä talveksi

Vihannesten tai hedelmien säilyttäminen talveksi ei ole vain tapa valmistaa ruokaa tälle kylmälle kaudelle, vaan myös sopiva prosessi saada paljon iloa ja hioa ruoanlaittoa. Loppujen lopuksi on niin miellyttävää avata talvella purkki hilloa tai jonkinlaista omilla käsillä tehtyä suolakurkkua hoitaen vieraasi tällä..

Ainoa asia, joka pelottaa monia, on tarve leikata valtava määrä vihanneksia tai hedelmiä manuaalisesti, mikä vie paljon aikaa ja yhtä paljon vaivaa. Mutta onneksi nykyaikainen tekniikka mahdollistaa sellaisten laitteiden käytön, jotka tekevät tämän tehtävän mahdollisimman helpoksi. Tämä on sähköinen lihamylly. Tällä tekniikalla voit vähentää valmistelutyön minimiin. Esimerkiksi hän pilkkoo ja leikkaa vihanneksia mihin tahansa määrään hyvin nopeasti. Siksi sen käyttö vapauttaa sinulle paljon vapaa -aikaa, jonka avulla voit nauttia runsaasta lämpimästä syksyrahasta..

Vihannesten tai hedelmien säilyttäminen talveksi ei ole vain tapa valmistaa ruokaa tälle kylmälle kaudelle, vaan myös sopiva prosessi.

Harkitse muutamia reseptejä, jotka osoittavat, kuinka helppoa on säilyttää lihamyllyllä.

Talvisalaatti "Kymmenen" pankeissa

Kymmenen salaattia. Tätä varten kaikkien rakastamat salaatit on otettava yhtä suurina määrinä: munakoisot, salaattitomaatit, paprikat ja keskikokoiset sipulit. Tarvitset myös kolme valkosipulipäätä, lasillisen auringonkukkaöljyä, hieman katkeraa pippuria, persiljaa, tilliä, 100 g etikkaa, 100 g sokeria ja yksi ruokalusikallinen suolaa.

Lihamyllyn avulla sinun on leikattava kaikki vihannekset, lisättävä valkosipuli, leikattava vihreät, kuten tavallisen salaatin kohdalla. Siirrä koko valmis seos isoon kattilaan, lisää öljy, mausteet ja laita miedolle lämmölle. Heti kun kaikki kiehuu, sinun on vähennettävä lämpöä ja pidettävä pannua kaasulla vielä 20 minuuttia. Poista sen jälkeen pannu lisäämällä siihen etikkaa, sekoita sisältö ja aseta valmiisiin purkkeihin. Käytä muotoilua 10 minuuttia ja rullaa kannet ylös. Upea herkullinen salaatti talveksi on valmis!

Vihannesten säilykkeet talveksi, reseptit lihamyllyllä

Kurpitsa -kaviaarin valmistus lihamyllyllä

Squash kaviaaria. Kaikki rakastavat squash -kaviaaria, erityisesti lapset. Siksi tarvitsemme sen valmistukseen: kilogramman kesäkurpitsaa, kaksi porkkanaa, kolme suurta sipulia, kolme suurta paprikaa ja kolme salaattitomaattia.

Kaikki alkaa siitä, että kaikki vihannekset on leikattava lihamyllyllä. Kaada saatu seos isoon kattilaan tai korkealle paistinpannulle ja hauduta kaksi tuntia. Lisää sitten sokeria, suolaa, pippuria, sitruunamehua tai muita mausteita maun mukaan. Hauduta valmistettua kaviaaria tulella vielä 2 tuntia. Kaada sen jälkeen kaviaari purkkeihin ja rullaa kannet ylös.

Vihannesten säilykkeet talveksi, salaatti

Vihannesten säilykkeet talveksi, salaatti "Puutarha"

Kasvissalaatti. Kaikkien puutarhureiden suosikki salaatti, koska se muistuttaa kesää. Tätä salaattia varten tarvitsemme: kurkkua, kesäkurpitsaa, sipulia, paprikaa, tomaattia. Käyttämällä lihamyllyä, sinun on leikattava kaikki nämä vihannekset renkaiksi. Laita ne sitten litraisiin purkkeihin steriloinnin jälkeen. Lisää vihreitä kaikkiin vihanneksiin sekä herukanlehtiä, kirsikoita ja mausteita. Jokaiseen purkkiin on tarpeen kaataa 1 rkl suolaa. l., sokeri 1 rkl. l. etikka 2 rkl. l. Kaada tämä kaikki vedellä, kiehauta, steriloi 15 minuuttia ja kierrä kansi.

Munakoiso täytetty pippuri resepti

Munakoiso täytetty pippuri resepti. Tämän ruoan valmistamiseksi talveksi tarvitsemme: 2 kg makeaa paprikaa, joka on ensin puhdistettava ja valkaistava muutaman sekunnin ajan kiehuvassa vedessä.

Täytteeksi tarvitsemme: 1 kg munakoisoa ja 1 kg porkkanaa. Kaikki tämä on vietävä lihamyllyn läpi. Paista sitten kevyesti pannulla, lisää yrtit, valkosipuli, pippuri ja suola. Laita saatu täyte tiiviisti pippuriin ja laita kaikki steriloituihin purkkeihin.

Marinadia varten tarvitset: 1 rkl kasviöljyä, 1 rkl etikkaa, 1 rkl suolaa. l. ja sokeria 2 rkl. l. Sekoita kaikki tämä ja kiehauta. Kaada valmiit purkit täytetyillä paprikoilla tällä marinadilla ja steriloi 15 minuuttia.

Lue lisää hyödyllisiä reseptejä otsikosta "Tee-se-itse säilykkeet"