Salaattien valmistus talveksi

Valmistelut talvisalaattiresepteille: paprikat, kesäkurpitsa

Kotitekoiset vihannekset talveksi ovat loistava yritys säilyttää kesä mehukkaissa tomaateissa, rapeissa kurkkuissa ja vehreyden tuoksussa. Kun ostamme kasvihuonevihanneksia talvella, emme saa edes murto -osaa siitä rikkaasta mausta ja vitamiineista, koska vain puutarhasta saat vihanneksia ja hedelmiä, joilla on ainutlaatuinen tuoksu ja maku. Siksi monet naiset yrittävät valmistaa mahdollisimman monta suolakurkkua ja salaattia talveksi. Loppujen lopuksi on niin mukavaa saada talvella, kylminä päivinä purkki aihioita, joiden reseptit ovat kertoneet isoäidit ja äidit.

Pickles -salaatit sisältävät sekä tuoreita että marinoituja vihanneksia. Monet ihmiset haluavat laimentaa salaatin omenoilla, luumuilla, papuilla, kurpitsalla, karpaloilla, sienillä jne. Harkitse mielenkiintoisia reseptejä omilla käsillämme.

Yksinkertainen resepti kesäkurpitsa -salaatille talveksi

Yksinkertainen resepti kesäkurpitsa -salaatille talveksi

Kesäkurpitsalaatti porkkanoilla ja sipulilla. Tämän salaatin valmistamiseksi tarvitset: 1 kg kesäkurpitsaa, 0,5 kg porkkanaa, 0,5 kg sipulia. Marinadi: 100 ml kasviöljyä, 100 g sokeria, yksi rkl suolaa ja 100 ml etikkaa.

Ensinnäkin kesäkurpitsa on kuorittava. Tämä tehdään niin, että salaatti on erittäin herkkä. Jos kesäkurpitsa on ylikypsä, sinun on silti poistettava siemenet. Seuraavaksi ne on leikattava keskikokoisiksi kuutioiksi. Kuori porkkanat, raasta tai leikkaa ohuiksi puolirenkaiksi. Tee sama sipulien kanssa. Laita kaikki vihannekset syvään paistinpannuun tai kattilaan.

Seuraavaksi sinun on valmistettava marinadi. Tätä varten sekoita kasviöljy, sokeri, suola, etikka ja kiehauta. Heti kun marinadi kiehuu, kaada vihannesten päälle ja peitä. Anna kiehua miedolla lämmöllä 2 tuntia. Tänä aikana pankit on valmisteltava ja steriloitava. Laita kuuma salaatti purkkiin ja kiristä kansi. Tätä salaattia voidaan tarjoilla talvella kasvisruokana tai loistavana lisänä lihaan tai kalaan..

Pippuri lecho talveksi, yksinkertainen resepti

Pippuri lecho talveksi, yksinkertainen resepti

Pippuri lecho. Suurelle 3 litran purkille tarvitsemme: 3 kg paprikaa, 0,5 kg tomaattia, 0,5 kupillista kasviöljyä, tomaattipyrettä, kaksi ruokalusikallista etikkaa, 0,5 kupillista sokeria, suolaa maun mukaan. Jotta lecho olisi maukasta ja rikas, on parasta valita pitkänomainen pippuri, mutta ei kovin tiheillä seinillä..

Pippuri lecho

Ensin sinun on pestävä pippuri ja leikattava suuriksi paloiksi. Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi, ripottele sokeri ja suola. Laita pippuri pieneen kattilaan, lisää tomaatit ja pasta. Laita kaikki korkealle lämmölle koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja anna hautua 15 minuuttia. Lopuksi sinun on kaadettava etikka, sekoitettava uudelleen ja kypsennettävä 3 minuuttia.Kaada kuuma steriloitujen purkkien päälle ja rullaa.

Lue lisää säilöntäreseptejä osiosta: Säilytä itse