DIY hjerte

DIY hjerte

DIY hjerte

Det hjerteformede symbolet brukes ofte til å uttrykke kjærlighet og regnes som det mest positive emblemet i verden. Hjerter er en uerstattelig dekorasjon av en bryllupssal eller et sted for inderlige bekjennelser. Gjør vakkert DIY hjertehåndverk kan lages av en rekke materialer. I denne artikkelen lærer du hvordan du raskt lager et hjerte av bølgepapir, som du kan gi som gave i stedet for et postkort eller bruke som dekorasjon..

Materialer:

– papp;

– bølgepapp i forskjellige farger;

– saks;

– lim.

Ikke bare voksne, men også barn i skole og førskolealder kan lage et hjerte.

Les også mer interessant håndverk i overskriften: Håndverk til Valentinsdag

Hvordan lage et håndverkshjerte med egne hender

1. Skjær ut to maler fra tykk papp og lim dem sammen slik at produktet blir tett og beholder formen godt.

Vi kutter ut to hjerter fra tykk papp og limer dem sammen slik at produktet blir tett og beholder formen godt.

2. Ta bånd av bølgepapp og vri dem til roser. Vi limer hver lagspole med kronblad med lim.

3. Sløyfene-kronbladene må formes på en slik måte at de danner en rose på stammen. Etter det kuttet vi av beinet, slik at bare delen ble limt til malen..

Langs kanten av papphjerter limer vi bølgepapp i alle farger

4. På kanten av papphjerter limer du en tape av bølgepapir i hvilken som helst farge (rosa eller hvit). Vi fyller kjernen med ferdig tilberedte roser av rødt eller en annen farge. Jo mindre rosen er, desto mer delikat vil det ferdige panelet se ut. Eventuelt kan tape limes for å gjøre hjertet enkelt å henge på veggen.

Hvis du limer en trepinne til hjertet av papp, kan du lage en topiary

5. Hvis du limer en trepinne til et hjerte laget av papp, kan du lage en topiary. I dag er det mange håndverksdekorasjonsverktøy som hjelper til med å lage eksklusivt håndverk. Du kan bruke spesielle glitterspraymaling eller glitterpulver..

DIY hjerte

6. Større roser vil bli oppnådd hvis bølgebåndet er vridd til en smal og tett stripe, og deretter blir rosene vridd fra den resulterende spiralen. Håndverket kan vise seg å være veldig forskjellig, avhengig av malen i papp og størrelsen på rosene.

gjør håndverk - hjerte

Ikke bare voksne kan lage et hjerte, men også barn i skole og førskolealder..

versjon av hjertets håndverk

Vanlige servietter kan brukes i stedet for bølgepapir. Ved å bruke forskjellige maler, størrelser, former og farger på papir kan du gjøre hjertet til en vakker dekorartikkel eller suvenir.

 Se en nyttig video: Lag et papirhjerte

DIY -håndverk er den beste løsningen for å uttrykke varme følelser for en annen person, i tillegg til en flott måte å bli kreativ på..