DIY -lankakäsityö

DIY -käsitöitä langasta - alkuperäinen maljakko

DIY -käsitöitä langasta

Neulanaisilla on aina erilaisia ​​materiaaleja, joita ei tule heittää pois heti. Jopa lyhyimmät neulontalangat voivat olla hyödyllisiä alkuperäisten käsityön luomiseen. Haluamme kertoa sinulle miten tee käsityö maljakko langasta, johon voit laittaa erilaisia ​​pieniä asioita tai käyttää sitä karkkikulhoina. Käsityö ei ole vain luova prosessi, vaan myös mahdollisuus hyvään kommunikointiin lasten tai ystävien kanssa. Koska käsityötä arvostetaan suuresti, käsityöstä voi tulla perusta oman yrityksen kehittämiselle. Älä pelkää kokeilla, luoda ja hämmästyttää itseäsi ja muita!

Langan käsityömateriaalit:

– monivärisen langan jäännökset;

– jauhot;

– vesi;

– maljakomuotti (voit käyttää mitä tahansa kulhoa, salaattikulhoa tai maljakkoa).

Maljakon valmistusvaiheet langasta

Maljakon valmistusvaiheet langasta

1. Jotta maljakko pysyy kunnossa, kostutamme langan hyvin liimaliuoksessa. Sen valmistamiseksi sinun on otettava 2-3 ruokalusikallista valkoista vehnäjauhoa ja sekoitettava 0,5 lasilliseen kylmää vettä. Kiehauta lasillinen vettä erikseen ja kaada seos siihen sekoittaen varovasti, ettei muodostu paakkuja..

2. Ennen työn aloittamista jäähdytä liima hyvin, jotta et polta itseäsi. Leikkaa lanka pieniksi paloiksi (noin 4-7 cm). Käytä värillisiä paloja tai lajittele ne värin mukaan.

3. Kääri muotti kalvolla, jotta se on helppo puhdistaa myöhemmin..

4. Valmistetut langat lasketaan liimapussiin ja kastetaan hyvin. Mitä enemmän liimaa imeytyy lankaan, sitä paremmin vene säilyttää muotonsa.

5. Käännä muoto ylösalaisin ja tartu lankoihin. Voit asettaa joitain kuvioita siististi. Yritä pitää mahdollisimman vähän rakoja ja saada sileät reunat.

6. Anna maljakko kuivua useita päiviä..

7. Kun liima kuivuu hyvin, lanka voidaan helposti poistaa muotista. Nosta tarvittaessa kevyesti neulalla tai saksilla. Maljakko on valmis!

Tuloksena on melko alkuperäinen maljakko, joka täydentää keittiön tai olohuoneen sisustusta. Samalla periaatteella voit tehdä kattokruunun tai lasin lyijykynille. Yksiväriset käsityöt on parhaiten koristeltu lisäkoristeellisilla yksityiskohdilla, kuten nauhoilla tai helmillä..

Katso myös hyödyllinen video, joka näyttää muutamia muita käsitöitä langanjäännöksistä:

Käsityöt -osiosta löydät aina mestarikursseja ja ohjeita hyödyllisten asioiden tekemiseen omin käsin. Voit myös lähettää versiot ohjeista ja mestarikursseista osiossa "Lisää neuvoja"