Pappitaide. Mestarikurssi, valmiit työt

Pape-Art. Mestarikurssi ja valokuvat valmiista töistä. Maalauksia, laatikoita, pulloja

Pape Art on hämmästyttävä tekniikka koristella erilaisia ​​esineitä tavallisilla paperilautasliinoilla. Tämän seurauksena pinta jäljittelee tarkasti veistämistä tai kohokuviointia. Tämän tyyppisen käsityön keksi Tatyana Sorokina, joka kokeili monia tekniikoita ja päätti luoda jotain omaa. Aluksi hän kutsui tätä teosta “lautasliinamuoviksi”, ja sitten tekniikka sai jo tunnetun nimen Pape-Art. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle mestarikurssin ja valokuvia valmiista teoksista Pape-Art-tekniikalla. Inspiroidu ja luo todellisia mestariteoksia lautasliinoista.

Papen taiteen mestarikurssi. Maalaukset

Älä sekoita Pape-Artia decoupageen, koska se ei vain peitä pintaa lautasliinoilla, vaan koristele paperilangoilla. Tällaisen langan tekemiseksi sinun on leikattava kaksi- tai kolmikerroksinen lautasliina eri pituisiksi ja noin 1-2 cm leveiksi nauhoiksi, sen jälkeen pidä nauhaa toisesta päästä, laske se veteen ja vetää nopeasti.

Älä sekoita Pape-Artia decoupageen, koska se ei vain peitä pintaa lautasliinoilla, vaan koristele paperilangoilla. Tällaisen langan tekemiseksi sinun on leikattava kaksi- tai kolmikerroksinen lautasliina eri pituisiksi ja noin 1-2 cm leveiksi nauhoiksi.

Liuskaa on vieritettävä kämmenissä niin, että saadaan lanka. Valmista monta tällaista lankaa kerralla, sinulla voi olla eri värejä ja käytä niitä sitten pullojen, lahjapakkausten, seinälevyjen tai paneelien koristamiseen.

Aseta kuvio kosteilla kudoslangoilla ja käytä liimaamiseen PVA: ta. Jos langat ovat kuivia, kastele ne hieman vedellä..

Maalauksen tekemiseksi sinun on valmisteltava erivärisiä lautasliinoja. Kuvan perustana tarvitset kuitulevyä. Ota kaunis piirustus ja leikkaa se ääriviivoja pitkin. Meidän tapauksessamme kukat valittiin malliksi..

Maalauksen tekemiseksi sinun on valmisteltava erivärisiä lautasliinoja. Kuvan perustana tarvitset kuitulevyä. Ota kaunis piirustus ja leikkaa se ääriviivoja pitkin. Meidän tapauksessamme malliksi valittiin kukat.

Lautasliinojen tulee tarttua hyvin, joten peitä kuitulevy PVA -liimalla. On parempi aloittaa piirustuksen ääriviivoista; mukavuuden vuoksi käytä neuloja. Märkä kudoslangat ovat erittäin joustavia, joten voit muotoilla minkä tahansa muodon. Aloita sitten maalauksen täyttäminen. Valitse lippujen oikea väri, rasvaa liimalla ja tiivistä tiiviisti lähemmäksi muotoa. Katkaise langan ylimääräinen pituus, mutta älä heitä sitä pois, kaikki on hyödyllistä työn aikana.

Aloita sitten maalauksen täyttäminen. Valitse lippujen oikea väri, rasvaa liimalla ja tiivistä tiiviisti lähemmäksi muotoa. Katkaise langan ylimääräinen pituus, mutta älä heitä sitä pois, kaikki on hyödyllistä työn aikana.

Tee heteitä jäljellä olevista langoista ja liimaa valmiiden kukkien päälle. Kun maalauksesi on kuiva, peitä se lakalla..

Peyp-Art-kuvia. Kuva

Kauniista puusta tulee alkuperäinen sisustus olohuoneeseen tai eteiseen..

Kauniista puusta tulee alkuperäinen sisustus olohuoneeseen tai eteiseen.

Hevosia kuvaavat valokuvat vetoavat vahvoihin ja määrätietoisiin ihmisiin, joten voit tehdä sellaisen käsityön omin käsin ja esittää sen lahjana.

peip art kuva hevosesta

Hevosia kuvaavat valokuvat vetoavat vahvoihin ja määrätietoisiin ihmisiin, joten voit tehdä sellaisen käsityön omin käsin ja esittää sen lahjana.Upea hevonen Pape-Art-tekniikassa

Ainutlaatuiset kukka -asetelmat sopivat lakonisesti makuuhuoneen sisustukseen. Tällainen kuva voidaan esittää äidille tai isoäidille.

Ainutlaatuiset kukka -asetelmat sopivat lakonisesti makuuhuoneen sisustukseen. Tällainen kuva voidaan esittää äidille tai isoäidille.

Toimii Pape-Art-tekniikalla

Pape-Art-tekniikan avulla voit koristaa minkä tahansa pinnan. Jopa vanhat huonekalut muuttuvat ylellisiksi. Anna ruokapöydällesi toinen elämä.

Pape-Art-tekniikan avulla voit koristaa minkä tahansa pinnan. Jopa vanhat huonekalut muuttuvat ylellisiksi. Anna ruokapöydällesi toinen elämä.

Kokeile muuttaa vanha laatikko antiikkikaapiksi.

Kokeile muuttaa vanha laatikko antiikkikaapiksi.

Monet ovat unohtaneet laatikoiden toiminnallisuuden. Nämä tuotteet auttavat ylläpitämään järjestystä koruissa ja muissa pienissä asioissa..

Monet ovat unohtaneet laatikoiden toiminnallisuuden. Nämä esineet auttavat pitämään korusi ja muut pienet asiat siistinä.

Tämä Pape Art -laatikko sopii täydellisesti eteisen tai makuuhuoneen sisustukseen klassiseen tyyliin..

laatikko paperi taidetta

paperityöt paperitaidetekniikalla

Pape-Art-tekniikkalaatikko sopii täydellisesti eteisen tai makuuhuoneen sisustukseen klassiseen tyyliin.

Tällainen rintakuva Pape-Art-tekniikassa näyttää luovalta.

Tällainen rintakuva Pape-Art-tekniikassa näyttää luovalta.

Jopa lautasesta voidaan tehdä todellinen taideteos.

Jopa lautasesta voidaan tehdä todellinen taideteos.

Älä unohda pulloja. Niitä voidaan käyttää luovana matkamuistona ja koristella mitä tahansa hyllyä tai avointa hyllyä..

Älä unohda pulloja. Niitä voidaan käyttää luovana matkamuistona ja koristella mitä tahansa hyllyä tai avointa hyllyä.

Tyhjiä pulloja ei tarvitse koristella. Yritä muuttaa kokonaisuus ja esittää se lahjana tapahtumalle.

Tyhjiä pulloja ei tarvitse koristella. Yritä muuttaa kokonaisuus ja esittää se lahjana tapahtumalle.Idea konjakkipullon koristeluun

peip art pullo

Pape Art -tekniikan hallitsemiseksi ei tarvitse olla suunnittelijan tai taiteilijan taitoja. Tee vain lankoja lautasliinoista ja ole luova. Valmiit työt ja mestarikurssi auttavat sinua kuvittelemaan, miltä tällä ainutlaatuisella tekniikalla koristeltu käsityö voisi näyttää.