Tee-se-itse -kirjeet

DIY -kirjaimet

DIY -kirjeet

Häähuoneen sisustuksen avulla voit luoda yksilöllisen ilmapiirin ja korostaa tapahtuman tyyliä. Nykyään huone voidaan koristaa kukilla, nauhoilla, palloilla tai kankaalla, ja polystyreenistä valmistetut tilavuuskirjeet, jotka on helppo tehdä omin käsin, auttavat lisäämään sisustusta..

DIY -materiaalit kirjeiden tekemiseen:

DIY -materiaalit kirjeiden tekemiseen:

 • – Styroksi;
 • -merkki;
 • – terävä veitsi;
 • – paperi;
 • – maalit;
 • -hioa;
 • – värikalvo;
 • – Seppele.

Työn vaiheet

teemme pyökkien asettelun polystyreenistä

 1. Päätä kirjainten muoto ja koko. Piirrä ne ensin täysikokoisina paperille. Jos et osaa piirtää, kokeile tulostaa kirjaimia A4 -arkkiin..
 2. Voit käyttää sekä kokonaisia ​​vaahtopaloja että tähteitä. Siirrä kirjaimet styroksi vaahdolla ja merkitse kirjaimet terävällä veitsellä.
 3. Nyt sinun on hiottava pinta karkealla ja sitten hienolla hiekkapaperilla saadaksesi täysin sileät kirjaimet.
 4. Suosittelemme peittämään valmiiden kirjainten pinnan maalilla, värillisellä paperilla, sanomalehtien leikkeillä tai kalvolla. Voit tehdä tavallisia tai värillisiä kirjaimia henkilökohtaisten mieltymysten ja sisustustyylin mukaan.
 5. Suosittelemme kirjeiden taustavalaistusta, jos ne on tarkoitettu huoneen sisustamiseen. Voit tehdä tämän käyttämällä tavallista garlandia, joka on kiinnitetty kirjainten reunoihin teipillä. On parasta ostaa LED -nauha kirjainten valaisemiseen, koska sen kanssa työskenteleminen on paljon helpompaa ja se antaa halutun värin..

bukvi-iz-penoplasta

Styrofoam -kirjaimet voidaan lisäksi koristaa kankaasta tai paperista valmistetuilla kukilla, ja niihin voidaan kiinnittää tikkuja morsiamen ja sulhasen paikkojen tai karkkibaarin alueen merkitsemiseksi. Viime aikoina volumetrisiä kirjaimia on käytetty aktiivisesti valokuvauksissa, koska kuvat ovat varsin alkuperäisiä ja epätavallisia. Vaahtokirjeiden lisäksi voit tehdä erilaisia ​​hahmoja, joita on kätevä käyttää häätapahtuman kilpailuissa..

Katso hyödyllinen video: käsitöistä – DIY -vaahtokirjeet

Kun teet kirjeitä, ota huomioon esimerkiksi niiden tarkoitus, jotta ne eivät putoa, sinun on tehtävä leveämpi ja vakaampi pohja, ja jos ne ovat taustavalaistuja, ne on sijoitettava lähelle pistorasiaa. Sisustuksen tekeminen omin käsin on melko yksinkertaista, mutta se näyttää tyylikkäältä ja modernilta. Joten tänään teimme käsityökirjeitä omilla käsillämme vaahdosta, suosittelemme myös tutustumaan DIY -lahjat -osioon.