Penoplex for takisolering

Hvordan isolere taket riktig med penoplex. Foto og video

Penoplex er lik egenskaper i polystyren, men har en tettere struktur. Dette varmeisolerende materialet er enkelt å installere, har en relativt lav pris og gode isolerende egenskaper. Vi tilbyr deg å finne ut hvordan du isolerer taket riktig med penoplex. Når du kjenner til installasjonsteknologien til dette materialet, vil du kunne utføre alt arbeidet selv.

Penoplex fordeler for takisolasjon

Sammenlignet med polystyren og andre (lignende egenskaper) isolasjonsmaterialer for taket, har penoplex sine fordeler. Penoplex kollapser ikke i et fuktig miljø. Materialet er ikke utsatt for spredning av sopp, mugg og skadelige bakterier. Innendørs limes platene lett på gulvet uten foreløpig overflatebehandling.

Sammenlignet med polystyren og andre (lignende egenskaper) isolasjonsmaterialer for taket, har penoplex sine fordeler. Penoplex kollapser ikke i et fuktig miljø. Materialet er ikke spredt

Penoplex lar deg lage ekstra lydisolering i rommet, tolererer lett temperaturendringer. Den kan monteres på skjøre baser, da den har en lett vekt og liten tykkelse. Den lave tykkelsen gjør at takhøyden kan reduseres til et minimum. Platene festes med enkelt flislim. Penoplex, i tillegg til fordelene, har sine egne ulemper. Når den brennes, smelter den og frigjør giftige stoffer. Materialet er ganske skjørt og går i stykker når det påføres trykk.

Vi anbefaler å lese: Tekniske egenskaper ved penoplex

Takisoleringsteknologi med penoplex

Dette isolasjonsmaterialet har 2 installasjonsmetoder. I det første tilfellet er penoplex montert utenfor rommet, og i den andre versjonen installeres materialet fra innsiden. Når den festes eksternt, legges den på utsiden av taket. Siden platene har spor og fordypninger, kobles de ganske tett og enkelt til. For bedre isolasjon er alle skjøter fylt med konstruksjonsskum.

Dette isolasjonsmaterialet har 2 installasjonsmetoder. I det første tilfellet er penoplex montert utenfor rommet, og i den andre versjonen installeres materialet fra innsiden. Når den er montert eksternt, er den Storbritannia

Med innvendig isolasjon limes materialet på gulvet. Sømmene er skummet eller forseglet med tetningsmasse. Når du fikser skummet utenfra, legges materialet på gulvet. Ved hyppig bruk av en slik overflate monteres tømmerstokker på toppen og etterbehandlingsgulvet er utstyrt. Penoplex er plassert i mellomrommene mellom lagene. Hullene er forseglet med tetningsmasse, skum. Gulvbelegg legges på toppen av etterslepet.

Med innvendig isolasjon limes materialet på gulvet. Sømmene er skummet eller forseglet med tetningsmasse. Når du fikser skummet utenfra, legges materialet på gulvet. Ved hyppig bruk av en slik overflate monteres tømmerstokker på toppen og etterbehandlingsgulvet er utstyrt. Penn

Med innvendig isolasjon av taket, bør man ikke glemme ventilasjon av høy kvalitet. Ved isolering ute må det være et lite mellomrom under gulvet. I den interne versjonen skjer isolasjon på lignende måte. Platene festes på overflaten og lukkes på toppen med en finish.

Se videoen: Gjør-det-selv takisolasjon

Penoplex kan limes direkte på betong. Lim påføres platen i en kontinuerlig stripe langs omkretsen, flere limblokker er plassert i midten. Hvis det er umulig å bruke lim, kan du bruke spesielle soppdyner. Samtidig bores det hull i isolasjonen, og pluggen skrues inn i betongen, mens lokket fikser platen.

Penoplex kan limes direkte på betong. Lim påføres platen i en kontinuerlig stripe langs omkretsen,

Hvis det er nødvendig å påføre gips, limes et spesielt forsterkningsnett på platene. I tillegg til gips kan gips eller andre typer paneler festes til overflaten av platene..

Hvis det er nødvendig å påføre gips, limes et spesielt forsterkningsnett på platene. Bortsett fra stykke

Etter sine egenskaper er Penoplex et nesten universelt materiale. Av denne grunn blir dette materialet mer og mer populært ved isolering av hus. Når du vet hvordan du isolerer taket på riktig måte med en penplex, kan du spare betydelig på oppvarming og beholde varmen i huset eller leiligheten. Bruk moderne materialer til å utføre reparasjoner selv og sørg for effektivitet og rimelige kostnader.