Lusikka käsityöt – kattokruunu

Käsityöt lusikoista omilla käsilläsi - Kattokruunu

Käsityöt lusikoista omin käsin – teemme luovan kattokruunun

Halutessaan varustaa asuntonsa ihmiset alkoivat yhä enemmän turvautua tärkeiden sisätilojen itsenäiseen tuotantoon improvisoiduilla tavoilla. Joku haluaa näyttää luovan luonteensa tällä tavalla, kun taas joku yrittää vain säästää rahaa. Mutta motivaatiosta riippumatta tulos on aina hämmästyttävä. Osoittautuu, että muovilusikoita voidaan käyttää päämateriaalina tyylikkään kattokruunun valmistuksessa! Tätä tuotetta ei voi erottaa myymälästä, mutta tällaisen vaikutuksen saavuttamiseksi sinun on noudatettava tiukasti ohjeita..

DIY -materiaalit kattokruunun tekemiseen lusikoista:

– 5 litran muovipullo;

– muoviset lusikat;

– tangot tai sakset lusikoiden viimeistelyyn;

– liimapistooli;

– lamppu.

Katso myös: DIY -koristeelliset kattokruunut

DIY -materiaalit kattokruunun tekemiseen lusikoista:

Kotitekoisen lusikka -kattokruunun työvaiheet:

1) Työ kannattaa aloittaa leikkaamalla kahvat lusikoista. Sivuleikkureilla tämä voidaan tehdä siististi ja vahingoittamatta muovia tarpeettomasti..

2) Sitten leikkasimme pullon pohjan pois veitsellä.

Työ kannattaa aloittaa leikkaamalla kahvat lusikoista

3) Pohja on valmis, voit aloittaa lusikoiden liimaamisen pulloon kupera puoli ulospäin. Sinun on asetettava lusikat ruudukon kuvioon jättämättä aukkoja pulloon. Tämä työ on hyvin yksinkertainen, mutta se vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta..

4) Nyt sinun on tehtävä pullon kaula. Käytetään samoja muovilusikoita, vain ne on liimattu eri kulmassa. Ne on yhdistettävä ympyrään kiinnittämällä ne toisiinsa niin, että katkaistu kahva ei ollut näkyvissä.

Ne on yhdistettävä ympyrään kiinnittämällä ne toisiinsa niin, että katkaistu kahva ei ollut näkyvissä

5) Seuraavaksi sinun on työskenneltävä sähkölaitteiden parissa. Pullon korkkiin tehdään pieni langanpaksu reikä, siirrämme sen sinne ja kierrämme sitten lampun pistorasiaan. Hehkulamppua käytetään vain energiansäästöön, koska se ei kuumene eikä sen seurauksena sula kattokruunua.

6) Laitamme koristeen veneen kaulaan ja kiristämme kannen. Meillä pitäisi olla lamppu, pistorasia ja pala lankaa pullon sisällä..

7) Haluttaessa tämä kattokruunu voidaan maalata tai yksinkertaisesti maalata haluttuun sävyyn tai väriin.

veneet - kattokruunu, jossa on muovilusikat ja pullot

Kattokruunu on valmis! Vaikka et korista sitä, se näyttää erittäin vaikuttavalta. Kun valo kytketään päälle, valo tunkeutuu lusikoihin ja luo varjon ja värin.

Katso hyödyllinen video aiheesta: Käsityöt lusikoista omin käsin

Muovilusikoilla valmistetaan myös kukkia, maljakoita, alkuperäisiä seinäkelloja ja varjostimia. Kun olet osoittanut mielikuvitusta, voit hieman muuttaa tekniikkaa, niin saat ainutlaatuisen käsityön lusikoista.

Suosittelemme myös, että tutustut DIY -käsityöt ja huonekalukäsityöt -osioon, josta löydät monia erilaisia ​​mielenkiintoisia ja luovia ideoita..