Missä rentoutua tammikuussa 2021

Lepo tammikuussa 2016. Minne mennä. Neuvoja

Tammikuu on ihana kuukausi lomalle ja ulkomaille matkustamiseen. Tänä aikana kaikilla on mahdollisuus nauttia ansaitusta viikonlopusta. Tietenkin voit viettää aika jännittävää aikaa perheen tai ystävien kanssa poistumatta kotikaupungistasi. Useimmat ihmiset, jotka ovat kyllästyneet syksyiseen kosteuteen ja kylmään säähän, haluavat kuitenkin nauttia auringosta uudelleen ja saada lämpöä, joka kestää kesään asti. Tässä artikkelissa annamme sinulle neuvoja miten, minne mennä tammikuussa 2021, ja saat myös selville, kuinka monta päivää sinun täytyy levätä tässä kuussa.

Minne mennä merelle tammikuussa 2021?

Rannan ystäville edullisin vaihtoehto on matka Egyptiin. Sen lisäksi, että nautit uimisesta Punaisenmeren lempeillä vesillä ja paistattele auringossa, matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla tämän salaperäisen maan mielenkiintoisimmissa paikoissa. Upea Sharm el -Sheikh, moderni Marsa Alam, joka on tuttu monille Hurghadalle, ilahduttaa sinua sekä miellyttävällä säällä että edullisilla hinnoilla.

Rannan ystäville edullisin vaihtoehto on matka Egyptiin. Sen lisäksi, että nautit uimisesta Punaisenmeren lempeillä vesillä ja paistattele auringossa, matkailijoilla on mahdollisuus vierailla tämän salaperäisen maan mielenkiintoisimmissa paikoissa.

Toinen vaihtoehto sukeltaa kesään tammikuussa on Thaimaan tai Tunisian matka. Tietenkin näiden maiden matkojen hinnat maksavat enemmän kuin Egyptiin, mutta ilo vierailla tällaisissa eksoottisissa paikoissa on epäilemättä paljon arvoinen. Rehevä trooppinen kasvillisuus, 30 asteen lämpö, ​​epätavalliset hedelmät, uskomattoman jännittävä yöelämä, mielenkiintoinen sukellus, lukuisia viihdettä lapsille, ylellinen palvelu, buddhalaisia ​​temppeleitä, kuninkaallinen palatsi – kaikki tämä antaa vierailleen Thaimaa.

Rehevä trooppinen kasvillisuus, kolmekymmentä asteen lämpö, ​​epätavalliset hedelmät, uskomattoman jännittävä yöelämä, mielenkiintoinen sukellus, lukuisia viihdettä lapsille, ylellinen palvelu, buddhalaisia ​​temppeleitä, kuninkaallinen palatsi - kaikki tämä antaa vierailleen Thaimaa.

Lue myös: Lomat merellä joulukuussa, minne mennä

Tammikuun lepo Tunisiassa ansaitsee parhaat epiteetit – upea luonto, mielenkiintoiset retket ja ainutlaatuinen tilaisuus parantaa terveyttäsi thalassoterapian avulla.

Tammikuun lepo Tunisiassa ansaitsee parhaat epiteetit - upea luonto, mielenkiintoiset retket ja ainutlaatuinen tilaisuus parantaa terveyttäsi thalassoterapian avulla.

Auringon ja eksoottisten ystävien on tehtävä vaikea valinta, jotka ovat päättäneet levätä hyvin tammikuussa. Arabiemiirikunnat, Vietnam, Goa, Bali, Seychellit ja monet muut maat ja saaret ilahduttavat sinua loistostaan ​​ja ylellisyydestään. Ainoa rajoitus tässä on kiertueen hinta. Luonnollisesti matka näihin paikkoihin on paljon kalliimpaa kuin loma pyramideilla..

Hiihtokeskukset tammikuussa 2021. Minne mennä

Niiden, jotka haluavat nauttia aktiivisista talvilomista tammikuussa, tulee kiinnittää huomionsa Uludagiin ja Palandokeniin – Turkin hiihtokeskuksiin. Itävalta, Ranska, Italia, Bulgaria tarjoavat myös vastaavanlaista lomaa tammikuussa..

Niiden, jotka haluavat nauttia aktiivisista talvilomista tammikuussa, tulee kiinnittää huomionsa Uludagiin ja Palandokeniin - Turkin hiihtokeskuksiin. Itävalta, Ranska, Italia, Bulgaria tarjoavat myös vastaavanlaista lomaa tammikuussa.Uludagin lomakeskus

Ehkä löydät majoituksen artikkelista: Minne mennä lomalle joulukuussa

Venäjällä tammikuussa 2021 loma kestää 10 päivää 1. – 10. Tämä johtuu siitä, että lomat kuuluvat viikonloppuisin ja siirretään arkipäiviin. Siksi voit nauttia hiihtämisestä tai saada lääketieteellistä hoitoa yhdessä Euroopan parhaista parantoleista..

Lomat Tšekissä tammikuussa

Tšekin tasavallan sää on leuto, joten talvellakaan ei ole lumilinkoja, lumimyrskyjä eikä lumimyrskyjä. Jos lunta sataa, se peittää vain vähän talojen kattoja. Talvi Praha tarjoaa matkailijoille paljon viihdettä ja joukkojuhlia. Älä odota massiivisia juhlia täällä jouluna, sillä tänä päivänä myös tšekit lepäävät, ja kaikki kaupat ja ravintolat ovat kiinni..

ladatut tiedostot

Liberecissä, Šumavassa ja Krknošissa voit nauttia raikkaasta ilmasta ja hiihtää. Nämä kaupungit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa talvella..

Ja kuka ei ole kuullut sellaisesta kylpyläkaupungista kuin Karlovy Vary? Tämä paikka on hoitanut ja antanut uutta voimaa vierailleen, jotka kärsivät monista sairauksista yli 650 vuoden ajan! Jos et halua pitää hauskaa tammikuussa, mutta parantaa terveyttäsi, pysy Schlosspar-hotellissa, joka sijaitsee maailmanluokan lomakeskuksen keskellä.

Toinen SPA -keskuksen etu on sen kätevä sijainti. Schlossparkissa rentoutuessasi löydät monia kansallisia nähtävyyksiä, jotka ovat lähellä tätä spa -aluetta.

Tämän kylpylän houkuttelevuus on sekä tarjottujen palvelujen laaja valikoima että sen kaunis arkkitehtoninen sisä- ja ulkosuunnittelu tšekkiläisen kulttuurin perinteiden tyyliin. Toinen SPA -keskuksen etu on sen kätevä sijainti. Kun rentoudut Schlosspark -hotellissa, löydät monia kansallisia nähtävyyksiä, jotka ovat lähellä tätä spa -aluetta..

SPA -keskus on sen kätevä sijainti. Schlossparkissa rentoutuessasi löydät monia kansallisia nähtävyyksiä, jotka ovat lähellä tätä spa -aluetta.

Tuhannet turistit kerääntyvät Karlovy Varyyn joka talvi. Voit myös yöpyä Morava -hotellissa, joka on osa Karlovy Varyn kylpyläkompleksia. Voit rentoutua sen alueella vuodenajasta riippumatta..

Tuhannet turistit kerääntyvät Karlovy Varyyn joka talvi. Voit myös yöpyä Morava -hotellissa, joka on osa Karlovy Varyn kylpyläkompleksia. Voit rentoutua sen alueella vuodenajasta riippumatta.

Jokainen vierailu parantolassa jättää vieraiden sydämiin erilaisia ​​tunteita ja tunteita, joita ei voida välittää sanoilla. Vain 250 metrin päässä Morava -hotellista on mineraalilähteitä, jotka parantavat fyysistä kuntoasi huomattavasti. Lisäksi kylpylän vieraille tarjotaan suomalainen sauna, höyrysauna, kuntoilut kuntosalilla sekä suolaluola..

Tšekin Karlovy Varyn lomakeskus on tietysti erittäin kaunis lämpimänä vuodenaikana, mutta tammikuussa se ei missään tapauksessa ole huonompi. Uudenvuoden lomien ilmapiiri ei vaikuta millään tavalla sanatorioiden rauhallisuuteen ja hiljaisuuteen.

Ruze on yksi suosituimmista ja suosituimmista hotelleista matkailijoiden keskuudessa. Sen etuna on sen sijainti – Karlovy Varyn kylpyläkaupunki, joka on vuosien saatossa voittanut suurta rakkautta ja matkailijoiden tunnustusta. Tärkein hoitomenetelmä Ruze -parantolan alueella on kivennäisvesi.

Ruze on yksi suosituimmista ja suosituimmista hotelleista matkailijoiden keskuudessa. Sen etuna on sen sijainti - Karlovy Varyn kylpyläkaupunki, joka on vuosien saatossa voittanut suurta rakkautta ja matkailijoiden tunnustusta.

Lukuisat SPA -hoidot antavat hotellivieraille mahdollisuuden rentoutua, tuntea elinvoiman nousun ja täydellisen tyytyväisyyden muihin. Voit käyttää kaikkia Ruze -parantolan palveluita sekä odottaa kaunista Tepla -jokea, joka ympäröi terveys- ja hyvinvointikompleksia.

Lukuisat SPA -hoidot antavat hotellivieraille mahdollisuuden rentoutua, tuntea elinvoiman nousun ja täydellisen tyytyväisyyden muilta. Voit käyttää kaikkia Ruze -parantolan palveluita sekä odottaa kaunista Tepla -jokea, joka ympäröi terveys- ja hyvinvointikompleksia.

Näissä hotelleissa voit jopa yksinkertaisesti varata huoneen tammikuun lomallesi. Hyvä palvelu ja mukava yöpymispaikka ovat tärkeässä asemassa matkustaessasi toiseen maahan. Jos kyllästyt, yritä tehdä makeisista sydän ja yllättää hotellin henkilökunta..

Joten saadaksesi tyylikkään ja unohtumattoman tammikuun viikonlopun sinun on ensin kuunneltava toiveitasi ja valittava sopiva lomakeskus: perhelomille, nuorille, eksoottisille, lääketieteellisille. Toiseksi, varaa tosite mahdollisimman aikaisin, koska tammikuussa on uskomattoman paljon ihmisiä, jotka haluavat viettää aikaa kotimaansa ulkopuolella. Talvi -iltaisin haluat tehdä jotain omin käsin, joten älä unohda ottaa käsityömateriaaleja mukaasi matkalle, varsinkin jos aiot levätä lasten kanssa. Leikkaa lumihiutaleet yhdessä, tee postikortteja ja pidä hauskaa, niin lomasi on varmasti unohtumaton..