DIY -naamarit lapsille. Mallit

Kuinka tehdä naamioita lapsille. Kuva. Mallit. MK

Jokainen poika lapsuudessa haluaa tuntea olevansa todellinen sankari, joka lentää pelastamaan yhtä nopeasti kuin suosikki sarjakuvien hahmot. Siksi pojat kuvittelevat itsensä useimmiten Hämähäkkimiehen tai Batmanin rooliksi. Jos lapsesi osallistuu johonkin teatteriesitykseen tai esitykseen, et yksinkertaisesti voi tehdä ilman erityistä pukua. Voit ommella lapselle asun omin käsin, ja kuvitteellista kuvaa on helppo täydentää huopanaamiot tai paperia.

Kuinka tehdä huopamaski Hämähäkkimiehelle

Ensin sinun on löydettävä sopiva malli maskille. Voit tulostaa sen Internetistä tai piirtää sen itse paperille..

Ensin sinun on löydettävä sopiva malli maskille. Voit tulostaa sen Internetistä tai piirtää sen itse paperille.

Siirrä sen jälkeen aihio punaiselle huovalle. On ehdottomasti kokeiltava paperimalli lapsen kasvoille, jotta naamio ei ole pieni. Sinun on leikattava kaksi osaa huopasta etu- ja takapuolen tekemiseksi..

Siirrä sen jälkeen aihio punaiselle huovalle. On ehdottomasti kokeiltava paperimalli lapsen kasvoille, jotta naamio ei ole pieni. Sinun on leikattava kaksi kappaletta huopasta etu- ja takapuolen tekemiseksi.

Tuotteen seitti on helppo tehdä käsin tai koneella. Jotta saumat olisivat tasaiset, tee jälkiä huopakynällä.

Tuotteen seitti on helppo tehdä käsin tai koneella. Jotta saumat olisivat tasaiset, tee jälkiä huopakynällä.

Kiinnitä naamion kaksi osaa ompeluneuloilla ja ompele ääriviivoja pitkin. Jäljelle jää ommella teippi tai joustava nauha, jotta Hämähäkkimies-naamio ei putoa lapselta.

Kiinnitä naamion kaksi osaa ompeluneuloilla ja ompele ääriviivoja pitkin. Jäljellä on vain ommella nauha tai kuminauha, jotta Hämähäkkimiehen naamio ei putoa lapselta.

Tämä naamioversio on ihanteellinen paitsi pojille myös aktiivisille tytöille..

Tämä naamioversio on ihanteellinen paitsi pojille myös aktiivisille tytöille.

DIY supersankari -naamio

Kirkas pääpanta auttaa lasta muuttumaan todelliseksi supersankariksi jännittävien pelien ja lasten fantasioiden aikana. Lapset voivat tehdä yksinkertaisen naamion itse. Tämä vaatii kankaan, sakset, lyijykynän ja paperin..

Kirkas pääpanta auttaa lasta muuttumaan todelliseksi supersankariksi jännittävien pelien ja lasten fantasioiden aikana. Lapset voivat tehdä yksinkertaisen naamion itse. Tämä vaatii kankaan, sakset, lyijykynän ja paperin.

Piirrä ensin naamio paperille ja kokeile sitä silmilläsi, jotta näet selvästi sen kaiken..

Suositeltava luku: DIY -huopamansikat

Siirrä sitten naamion malli kankaalle. On parasta käyttää huopaa, koska tätä materiaalia ei tarvitse viimeistellä reunoilla. Leikkaa ensin naamion ääriviivat ja sitten reiät silmille..

Siirrä sitten naamion malli kankaalle. On parasta käyttää huopaa, koska tätä materiaalia ei tarvitse viimeistellä reunoilla. Leikkaa ensin naamion ääriviivat ja sitten silmien reiät.

Ajattele samalla tavalla kuin teet siteet. Naamio voi osoittautua yksiosaiseksi tai ompele siihen vain kangas siteet erikseen..

DIY Batman -naamio

Batman -naamion valmistamiseksi sinun on valittava sopiva malli ja musta materiaali.

Batman -naamion valmistamiseksi sinun on valittava sopiva malli ja musta materiaali.

Kiinnitä paperi huopaan. Leikkaa kaksi näistä aihioista etu- ja takapuolelle. Silmäreiät on erittäin kätevä leikata terällä. Huopa ei irtoa, joten reunoja ei tarvitse käsitellä.

Kiinnitä paperi huopaan. Leikkaa kaksi näistä aihioista etu- ja takapuolelle. Silmäreiät on erittäin kätevä leikata terällä. Huopa ei irtoa, joten reunoja ei tarvitse käsitellä.

Yhdistä kaksi aiemmin leikattua aihiota nastoilla ja ompele ääriviivaa pitkin kontrastivärisillä langoilla. Batman -naamio on valmis. Voit tehdä huovamaskeja tytöille käyttämällä samanlaista mallia..

Yhdistä kaksi aiemmin leikattua aihiota nastoilla ja ompele ääriviivaa pitkin kontrastivärisillä langoilla. Batman -naamio on valmis. Voit tehdä huovamaskeja tytöille käyttämällä samanlaista mallia.

Lue myös: Nuket, huopakäsityöt

Kuvittele ja voit tehdä omia käsiisi omia naamioita lapsillesi. Pukupeleillä ja teemailtoilla on tärkeä rooli

Kuvittele ja voit tehdä omia käsiisi omia naamioita lapsillesi. Pukupeleillä ja teemailtoilla on tärkeä rooli lasten kasvatuksessa, joten luo heille alkuperäisiä kuvia, ompele puvut ja naamarit itse.