Pääpannat vauvoille

Kauniit pääpannat vastasyntyneille

Elämän ensimmäisistä kuukausista lähtien pienten prinsessojen nykyaikaiset äidit alkavat tehdä heille erilaisia ​​kampauksia, kiinnittää hiusneuloja ja kuminauhoja. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole aina kätevä ja voi häiritä lasta. Tässä tapauksessa erinomainen DIY -pääpanta voi olla vaihtoehto. Joitakin vaihtoehtoja esitellyille siteille voivat käyttää paitsi pienet muodit, myös melko aikuiset naiset..

Pääpannat vastasyntyneillePääpannat vastasyntyneille

Tarvittavat materiaalit

Korujen tekemiseen tarvitset seuraavat materiaalit:

  • Päämateriaali: mikä tahansa nauha tai joustava nauha sopivaa väriä, voit ottaa valmiin siteen.
  • Materiaali koristekukan tekemiseen.
  • Neula, lanka, liima (jos sinulla on ompelukone, voit käyttää sitä).

Kun olet päättänyt tulevan siteen päämateriaalista, sinun on mitattava pään ympärysmitta ja leikattava sitten parametrien perusteella tarvittava pituus

Kun olet päättänyt tulevan siteen päämateriaalista, sinun on mitattava pään ympärysmitta ja leikattava sitten parametrien perusteella tarvittava pituus.

Seuraavaksi sinun on liitettävä pohjan päät yhteen kirjoituskoneella tai manuaalisesti ja koristettava nauha koristeellisella kukalla

Seuraavaksi sinun on yhdistettävä pohjan päät yhteen kirjoituskoneella tai manuaalisesti ja koristettava nauha koristeellisella kukalla. Se voidaan ommella tai liimata kumiliimalla.

Kuinka tehdä koristeellinen kukka

Kukan tekemiseksi sinun on otettava melko tiheä, mutta samalla pehmeä kangas, täydellinen tunsi olonsa.

Kuinka tehdä koristeellinen kukkaKuinka tehdä koristeellinen kukka

Valitusta materiaalista on leikattava 4 ympyrää (voidaan tehdä kamomillan muotoisena). Otamme ensimmäisen ympyrän, taivutamme sen puoliksi, laitamme hieman liimaa keskelle, laitamme toisen saman taivutetun kukan tai ympyrän päälle ja levitämme myös liimaa, sinun on pidettävä sitä hieman liiman asettumisen aikana. Tämä on tehtävä muiden yksityiskohtien kanssa..

Lue myös: Kangasnauhakukat aloittelijoille

Sukkahousut

Helpoin tapa tehdä pääpanta lapselle on käyttää yksinkertaisimpia nylon -sukkahousuja lapsille. Nylon on itsessään melko pehmeää ja joustavaa materiaalia, joten se sopii parhaiten lapsen päähän. Kun otat mittauksia, sinun on otettava huomioon, että tämä materiaali venyy erittäin hyvin, mikä tarkoittaa, että sinun on leikattava nauha hieman vähemmän.

Sukkahousut Pääpanta Helpoin tapa tehdä pääpanta lapselleSukkahousut

Voit koristella tällaisen siteen tekojalokivillä tai helmillä, voit myös asettaa kukan, mutta sen tulisi olla valmistettu kevyistä materiaaleista.

Pääpanta mielenkiintoisella kukallaPääpanta mielenkiintoisella kukalla

Pääpanta mielenkiintoisella kukalla

Pääpannan pääpaino on kukka. Sen valmistamiseksi sinun on leikattava paljon ympyröitä kankaasta, sitten sinun tulee ommella ne yhteen ja kiristää päälanka, kun muodostat kukan.

Pääpannan pääpaino on kukka.

Voit käyttää useita kukkia yhdessä päänauhassa eri värejä ja kokoja. Siten saat upean koristeen täysimittaisesta kukkakimppusta..

Voit käyttää useita kukkia yhdellä eri värin ja koon sidoksella

Tässä versiossa voit käyttää pitsimateriaalia – tämä antaa tuotteelle pehmeyttä, arkuutta ja hienostuneisuutta..

Katso hyödyllinen video DIY -sidoksista

Kevyistä pääpannoista pienille prinsessoille tulee todellinen käsityökoriste tuleville muodinharrastajille.