Paperitaide, mestarikurssi aloittelijoille

Tatjana Sorokina on luova henkilö, hän osaa paitsi piirtää myös veistää, koristella ja keksiä uusia tekniikoita. Hän keksi idean lautasliina -applikointiin. Tämän artikkelin valokuvien ansiosta voit hallita paperitaidetta aloittelijoille.

Haluatko tehdä kauniin maalauksen, mutta et osaa piirtää? Yritä hallita uusia paperin neulontatekniikoita, niin voit luoda todellisen mestariteoksen ilman piirtotaitoja. Tatjana Sorokina on luova henkilö, hän osaa paitsi piirtää myös veistää, koristella ja keksiä uusia tekniikoita. Hän keksi idean lautasliina -applikointiin. Tämän artikkelin teosten valokuvien ansiosta voit hallita paperitaidetta aloittelijoille.

Paperitaidetta aloittelijoille

Paperitaiteen tärkein asia on varastoida monivärisiä kolmikerroksisia lautasliinoja. Ensinnäkin sinun on valmisteltava paperilangat. Tätä varten leikkaa lautasliinat yhtä leveiksi nauhoiksi. Kostuta sen jälkeen jokainen nauha varovasti vedessä ja rullaa se kämmenilläsi kiristysnyöriin..

Paperitaiteen tärkein asia on varastoida monivärisiä kolmikerroksisia lautasliinoja. Ensinnäkin sinun on valmisteltava paperilangat. Tätä varten leikkaa lautasliinat yhtä leveiksi nauhoiksi. Kostuta sen jälkeen jokainen nauha varovasti vedessä ja rullaa se kämmenilläsi kiristysnyöriin.

On suositeltavaa miettiä etukäteen, mitä aiot tehdä pehmopaperista, koska ne ovat muovisia märkäversiossa. Jos olet aloittelija ja haluat vain kokeilla paperitaidetekniikkaa, piirrä ympyrä tai jokin muu muoto pahville ja yritä täyttää se flagellalla. Aloita ääriviivoilla, jotta muoto pysyy suorana. Flagellum liimataan paperille tai muulle pinnalle PVA -liimalla.

Suosittelemme lukemista: Pape-art. Mestarikurssi, valmiit työt

Yritä tehdä kuva lastentarhassa ensin paperitaidetekniikalla. Ota piirustus mistä tahansa värityksestä, kuten Nalle Puh. On toivottavaa, että piirustuksessa on vähimmäismäärä pieniä yksityiskohtia..

Yritä tehdä kuva lastentarhassa ensin paperitaidetekniikalla. Ota piirustus mistä tahansa värityksestä, kuten Nalle Puh. On toivottavaa, että piirustuksessa on vähimmäismäärä pieniä yksityiskohtia.

Kun hallitset perusasiat, voit aloittaa monimutkaisemman maalauksen tekemisen. Muotojen piirtämiseksi voit leikata kauniin aihion lautasliinoista, esimerkiksi kukka -asetelmista. Älä siirrä niitä paperille, vaan lastulevylle ja hahmota ääriviivat. Sen jälkeen voit alkaa koristella kuvaa flagellalla.

Kun hallitset perusasiat, voit aloittaa monimutkaisemman maalauksen tekemisen. Muotojen piirtämiseksi voit leikata kauniin aihion lautasliinoista, esimerkiksi kukka -asetelmista. Älä siirrä niitä paperille, vaan lastulevylle ja hahmota ääriviivat. Sen jälkeen voit alkaa koristella kuvaa flagellalla.

Ymmärtääksesi paperitaiteen tekniikan tutki huolellisesti kokeneiden käsityöläisten työtä. Paperitaidemaalausten valokuvassa näet, kuinka pehmopaperivaljaat on sijoitettu täydellisesti. Kun olet tottunut työskentelemään kolmikerroksisten lautasliinojen kanssa, voit jopa kiertää lippua wc-paperilla..

Ymmärtääksesi paperitaiteen tekniikan tutki huolellisesti kokeneiden käsityöläisten työtä. Paperitaidemaalausten valokuvassa näet, kuinka pehmopaperivaljaat on sijoitettu täydellisesti. Kun olet tottunut työskentelemään kolmikerroksisten lautasliinojen kanssa, voit jopa käymälöitä käpristää wc-paperilla.Papen taiteen kukka

Papitaide on uusi paperitekniikka, joka muistuttaa vähän decoupagea. Työ koostuu lautasliinojen valmistamisesta, jotka asetetaan piirretyn ääriviivan sisään. Tässä tekniikassa voit paitsi tehdä kauniita maalauksia, myös koristella laatikoita, pulloja ja muita esineitä omin käsin..

Kuva Pape-Art-tekniikan maalauksista

auringonkukat paperitaiteen tekniikassaKauniita auringonkukkia lautasliinatekniikassahelppo paperitaide lapsille tai aloittelijoilleYksinkertainen kuva aloittelijoille. Pappitaide

paneeli koristeltu lautasliinalla

asetelma paperitaidetekniikassaErittäin kaunis maalaus Pape-Art-tekniikallatomaatti sorokinan pop -art -tekniikassa olevat unikotUnikot Pape-Art

kaunis kukka kuvassa paperitaidetta

paperimaalaukset paperitaidetekniikalla