Teemme lasten kanssa kesätöitä

käsitöitä koulun kesäleiriä varten

Olemme löytäneet sinulle seitsemäntoista mielenkiintoista ja omaperäistä kesäteemaan liittyvää käsityöideaa. Jopa kolmivuotias voi käsitellä näitä käsitöitä nopeasti ja helposti. Lamppulapset eivät voi edes kesälomalla istua paikallaan ilman tekemistä. Lisäksi monet lapset rakastavat ennen lounasaikaa leikkiessään ystäviensä kanssa pihalla tekemällä käsitöitä ja tekemällä jotain omin käsin. Lisäksi tämä toiminta voidaan helposti muuttaa hauskaa peliä ystäviesi kanssa. Tällaiset kesätyöt voivat piristää sinua täydellisesti ja antaa positiivisia tunteita. Tämä on niin välttämätöntä ennen syksyn kylmää..

17 Kesäkäsityöideaa lapsille

Ymmärsit jo, että artikkelistamme löydät käsitöitä lapsille kesäleirillä. Sovellukset ja lasten käsityöt teemasta – Kesä ovat mahtavia siinä mielessä, että sinun ei tarvitse keksiä jotain, joka pitää lapsesi kiireisenä päiväkodissa, kotona tai kesägalleriassa. Näet vain valikoimamme!

Tuuletin. 

Se on yleensä erittäin kuuma kesäkuukausina. Tästä syystä kaikkein hyödyllisin vene, jonka lapsi voi tehdä, on tuuletin. Se ei ole yksinkertaista, mutta hedelmäistä. Fanien mehukkaat, kirkkaat värit voivat antaa viileyttä ja loistavaa tunnelmaa.

käsitöitä koulun kesäleiriä varten

Kesäiset paperiaskartelut "Aurinko".

Pienimmät lapset pitävät kirkkaasta DIY -veneestä, auringosta. Tähän tarvitaan vain:

  • kertakäyttöiset muovilevyt,
  • langat,
  • paperia ja liimaa.

Ripustamalla tämän käsityön lastenhuoneeseen voit pitää kesän siellä ympäri vuoden..

askartelua kesäkoulun leirillä

Käsityöt kaikenlaisista asioista

Nämä aurinkokäsityöt on valmistettu yksinkertaisista pahvipaperipyyhkeistä. Tai voit liimata ne tavallisesta pahvista.

Lisäksi voit tarjota lapsellesi kuvaamaan mehukasta vihreää kesäniityä pahvikartiossa. Piirrä ja leikkaa myös aurinko paperista ja liimaa se rehevän nurmikon päälle.

Lisäksi voit tehdä kauniin tilavuussovelluksen auringon kanssa. Tarvitset:

  • värillinen paperi,
  • pahvi,
  • tavallisista puuvilla- tai puuvillapehmusteista,
  • maalit, siveltimet ja liimat.

askartelua kesäkoulun leirillä

Pyörivä pyörä, joka pyörii tuulesta, pystyy antamaan paljon positiivisia tunteita piknikillä luonnossa tai vain kävellessäsi vauvan kanssa puistossa.

käsitöitä lapsille kesäleirillä

Käsityöt kukista. 

Ei vain vanhemmat lapset, vaan jopa kolmivuotiaat voivat tehdä sovelluksia lehdistä ja kukista. Kun kävelet puistossa lasten kanssa, kerää lehtiä ja kukkia käsitöitä varten. Ja sitten ajattele, mitä tarkalleen koristat niillä: piirrettyjä hahmoja, paperinukkeja tai muita malleja..

käsitöitä lapsille kesäleirillä

Lisäksi voit jäädyttää erilaisia ​​kukkia jäähän. Ja sitten lapset voivat leikkiä heidän kanssaan.

käsitöitä lapsille kesäleirillä

Voit myös tehdä kuvan kukista ja lehdistä itse. Se on hyvin yksinkertaista. Se on jopa helpompaa kuin sovellusten tekeminen! Tästä veneestä voi tulla loistava lentävä lahja rakkaalle äidillesi, sisarellesi, isoäidillesi!

käsitöitä lapsille kesäleirillä

Lasimaalauksen valmistuksen ominaisuudet

Minkä tahansa askartelua kesäkoulun leirillä lasten tulee tehdä ne mielellään. Lasimaalaus luonnonmateriaaleista ja laatikoista. Aurinkoisena kesäpäivänä tällainen vene voi muuttua 3D -tehosteella kevyeksi sieppaajaksi. Hän kiinnittää lapsesi huomion pitkään, koska voit ihailla tätä varjoteatteria loputtomasti..käsitöitä lapsille kesäleirillä

Paperista valmistettuja lasimaalauksia voidaan valmistaa paitsi vauvan pitämiseksi kiireisenä luonnossa, myös lastenhuoneen koristamiseksi. Jos kiinnität langan tähän paperista valmistettuun lasimaalaukseen ja ripustat sen ikkunaan tai kiinnität sen lasiin, lapset ovat erittäin iloisia ja onnellisia, kun aurinko alkaa murtautua kirkkaiden moniväristen kuvien läpi.

DIY auringon säteen sieppaajat

Jotta voit ottaa vastaan ​​lämpimät kesän auringonsäteet, voit tehdä kevyen siepparin vauvan kanssa. Tämä aurinkosuoja on valmistettu monivärisistä muovihelmistä. Kiinnitä se kierteellä. Tästä syystä pienellä ilmaliikkeellä kirkkaanväriset auringonsäteet tanssivat huoneesi ympärillä..käsitöitä lapsille kesäleirillä

Voit myös tehdä kevyen siepparin lapsen matkapuhelimen muodossa. Mutta sinun ei tarvitse ripustaa sitä pinnasängyn päälle, vaan kadulle, talon lähelle, jotta auringonsäteet voivat tanssia pihalla.

käsitöitä koulun kesäleiriä varten

Ja jos yhdistät auringonottolaitteen metallilevystä ja helmistä, saat upeita kiinalaisia ​​kelloja. He tekevät upeaa kesämusiikkia.

Mitä muuta voit tehdä lasten kanssa

Artikkelimme esittelee käsitöitä koulun kesäleirille. Viehättävien tuotteiden lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoista toimintaa. Kuka lapsista ei halua piirtää jalkakäytävälle kesällä? Voit tietysti ostaa värikynät mistä tahansa kaupasta. Mutta on paljon hauskempaa tehdä ne itse. Ja jopa minijäätelön muodossa. Tärkeintä on olla syömättä niitä..käsitöitä koulun kesäleiriä varten

DIY leija. Tämä on loistava vaihtoehto täyttää kadulla kävely lasten kanssa positiivisilla tunteilla ja ilolla. Tämä kesätaito on helpompi tehdä kuin luulisi. Ja siellä on ilon meri!käsitöitä koulun kesäleiriä varten

askartelua kesäkoulun leirillä

Todennäköisesti tulet kesäloman jälkeen merellä kotiin monia erilaisia ​​aarteita simpukoiden ja pikkukivien muodossa, mutta sinun ei pitäisi heittää niitä pois. Voit muuttaa ne vauvan leluiksi. Meren pikkukivistä valmistetut käsityöt ovat erinomainen harjoitus lastesi hienomotoristen taitojen ja myös mielikuvituksen kehittämiseen. Pelaa kivien maalaamista.askartelua kesäkoulun leirillä

Limonadilla täytetty lasi on loistava kesätaito lapsille päiväkodissa tai kesäleirillä.askartelua kesäkoulun leirillä

askartelua kesäkoulun leirillä

Eri ikäryhmien lapsille voit tarjota erilaisia ​​monimutkaisia ​​applikaatioita. Mutta mikä kesäaika ilman hyönteisiä! Voit tarjota lapsille käsitöitä muovailusta tai paperista hyönteisten elämästä. Voit jopa tarjota heille fantasioida hieman siitä, mitä muurahaiset kantavat muurahaispesäänsä, tai leikata leppäkerttuja, jättää muovikuoriaisten tai toukkakuvioiden muovailulle.

käsitöitä lapsille kesäleirillä

Kaikki lapset odottavat kesää herkullisen ja makean jäätelön vuoksi. Yksinkertaisin käsityö aiheesta – Kesä, joka on valmistettu tavallisesta värillisestä paperista, voi tehdä lapsesi onnelliseksi. Kirsikat, mansikat ja erilaiset hedelmät ja vihannekset, jotka lämmittävät kesää, voivat myös olla hyviä ideoita kesäaskarteluun. Ne voidaan valmistaa pahvista tai paperista, muovailusta ja painikkeista..

käsitöitä lapsille kesäleirillä

Lopuksi

Paperilautasista valmistetut kesäteatterit merellä ovat hyvin ainutlaatuisia siinä mielessä, että lapsi voi leikkiä niiden kanssa. Sekä vene että mustekala ovat erillisiä käsityötaitoja, jotka on kiinnitetty puupulloihin, jotka pujotetaan paperilevyn vaakasuoran raon läpi..

pidit luultavasti niistä kesäleirillä olevista lasten askarteluista, jotka esiteltiin tämän artikkelin puitteissa. Meillä on sinulle toinen erittäin mielenkiintoinen ajatus siitä, mitä muovailusta voidaan tehdä meriteemalla – purkki, jossa on merimuoviiniasukkaita: meduusoja, kaloja, meritähtiä, leviä, kiviä, kuoria.

Nyt sinulla on seitsemäntoista mielenkiintoista ideaa sovelluksiin ja käsitöihin aiheesta – Kesä. Lapset voivat tehdä hirssin omin käsin päiväkodissa, kotona tai kesäleirillä.