Vedenalainen maailma

Vedenalainen maailma-paperi-tee-se-itse

Ole hyvä ja anna lapsellesi uutinen omasta akvaariostaan ​​ja siitä, että hän voi tehdä sen itse. DIY vedenalainen maailma upottaa sinut meren elämän valtakuntaan ja auttaa paljastamaan lasten luovia kykyjä. Suosittelemme tekemään kotiakvaarion vanhasta laatikosta, joka jäi kengän alta. Älä unohda merieläimiä, jotka on helppo tehdä omin käsin pahvista tai muovilevyistä..

Älä unohda merieläimiä, jotka on helppo tehdä omin käsin pahvista tai muovilevyistä.

Vesimaailman materiaalit:

– kenkälaatikko;

– koristeellinen käärepaperi;

– joukko värillistä paperia;

– pahvi;

– sakset;

– PVA -liima;

– neula ja sininen lanka;

– helmiä sinisiä tai vihreitä värejä;

– simpukat merestä;

– maalit;

– tupsut.

Lue myös: DIY -origami -kalastusvene

DIY Craft: Vedenalainen maailma

Tee-se-itse-vedenalainen maailma tai kotiakvaario.

1. Jotta laatikko näyttää esteettiseltä, liimaa se ulkopuolelle koristepaperilla.

2. Siirrymme nyt laatikon sisäpuolelle. Liimataan yläosa ja sivut sinisellä paperilla ja pohja keltaisella. Osoittautuu meri ja hiekkapohja. Jos laatikko on valkoinen, voit maalata sen päälle samoilla väreillä kuin liimaamalla.

Teemme käsityön vedenalaisen maailman tai kotiakvaarion omin käsin.

3. Liimaa sitten kuoret merenpohjaan. Jos kuoria ei ole, maalaa ne maaleilla. Voit myös liimata pieniä kiviä. Maalaa kuoret ja kivet halutessasi millä tahansa värillä, jolloin saat merenpohjaan maagisen ilmeen.

4. Leikkaa levät vihreästä paperista ja liimaa ne myös merenpohjaan. Voit käyttää vihreää sadetta levinä tai kuivina oksina puista, jotka on liimattava pohjaan ja myös maalattava vihreäksi.

vaihtoehtoja käsitöiden tekemiseen vedenalaisesta maailmasta paperista

5. Leikkaa pahvista kala, mustekala, taskurapu, merihevonen ja meduusat. Tai muut syvänmeren asukkaat.

6. Nyt maalaamme ne molemmin puolin. Piirrämme silmät, suun ja asteikot niille, joilla on ne. Käytä kirkkaita värejä, jotta kala näyttää elävältä. Anna aihioiden kuivua.

7. Tee aihioiden yläosiin varovasti reikiä ja ripusta ne laatikon eri korkeuksille kiinnittämällä lanka teipillä merenpohjan vastakkaiselle puolelle. Kuplaa kalaa. Vedä lanka sinisten helmien läpi ja kiinnitä kala sitten laatikkoon.

Katso video aiheesta: Käsityönäyttely "Vedenalainen maailma"

Vedenalaisen maailman veneet voidaan laittaa hyllylle, jotta voit luoda oman akvaarion tunteen. Anna lapselle tehtävä täyttää akvaario uusilla, mutta jo isommalla kaloilla, niin saat illuusion asukkaiden kasvusta.

Näet kaikki sivustomme käsityöt " DIY -luettelo "