Yksinkertaisia ​​jouluaskarteluja päiväkotiin

Uudenvuoden käsitöitä päiväkodissa

Kaikki lapset poikkeuksetta rakastavat tehdä kauniita ja kirkkaita käsitöitä. Ja erityisesti näille lapsille on monia käsityöideoita. Mutta kaikki ne on suunniteltu pääasiassa vanhemmille lapsille. Ja lasten, jotka eivät käy koulua, on erittäin vaikeaa tehdä se. Kuitenkin tänään tässä artikkelissa olemme keränneet uudenvuoden käsitöitä, joita voidaan tehdä puutarhassa. Kaikki nämä ideat ovat hyvin yksinkertaisia ​​toteuttaa. Siksi lapsesi, joka käy päiväkotia, rakastaa tehdä niitä..

Yksinkertaisia ​​käsitöitä päiväkotiin.

Käsityöt käpyistä puutarhaan.

Kävyt ovat luonnonmateriaali, jota useimmiten käytetään käsityön luomiseen. Itse asiassa voit tehdä monia mielenkiintoisia käsitöitä käpyistä. Erityisesti kalanruoton valmistamiseksi on tarpeen maalata kartio vihreäksi. Se tulee myös liimata paksuun pahviin, joka toimii jalustana. Mutta puun koristelu on muovailupallojen arvoista.

DIY -jouluaskartelut puutarhassa

Ja tonttujen tekemiseksi sinun on kiinnitettävä muovipallo kartioon, joka on veneen pää. Voit käyttää myös puupalloa. Muista piirtää palloon kasvojen piirteitä. Tee muovista korkki ja sinulla on hauska gnome.

Uudenvuoden käsitöitä päiväkodissa

Se osoittautuu myös lumiukon hiihtäjäksi lastentarhaan kartiosta. Tätä varten sinun on yksinkertaisesti maalattava silmukka valkoiseksi. Kiinnitä muovailuporkkana tuotteeseen. Täydennämme käsityötä huivilla ja kuulokkeilla, jotka teemme huovasta.

tee-se-itse-joulukäsityöt päiväkodissa

Kalanruoto liimasta.

Jos sinulla on kotona evästeiden leikkureita, voit luoda niistä jotain alkuperäistä. Käytä toimistoliimaa. Purista se muottiin ja ripottele se helmillä ja helmillä. Nyt kannattaa odottaa hetkeä, jolloin joulukuusi kuivuu. Siten voit tehdä kauniin riipuksen puutarhan joulukuuseen..

yksinkertaisia ​​käsitöitä uudelle vuodelle

Joulukellot muovikupista.

Seuraava joulukuusen riipus osoittautuu yksinkertaisista muovikuppeista. Sinun pitäisi maalata ne kultaisella maalilla. Sen jälkeen kellojen pitäisi kuivua. Siirrämme chenille -langan lasin pohjaan ja kiinnitämme sen sisäpuolelta. Ja ulkona teemme silmukan siitä. Sido punainen satiininauha veneen ympärille ja kellosi on valmis.

jouluaskartelu ja päiväkoti

Yksinkertainen ja kirkas kalanruoto.

Koristele päiväkodin tiloja uudelle vuodelle tekemällä joulukuusi lapsesi kanssa. Se on hyvin yksinkertainen tehdä. Leikkaa tätä varten kolme kolmioa värillisestä paperista. Tämä on puun pohja. Nyt koristamme joulukuusi paperilla. Ne on erittäin helppo valmistaa, ja lapsesi varmasti pitää tällaisen käsityön luomisprosessista..

joulutöitä päiväkodissa

Yksinkertaisia ​​joulukuusia päiväkotiin

On myös erittäin helppoa valmistaa tilava kalanruoto. Tätä varten teemme kartongin kartongista ja liimaamme sen vihreillä ympyröillä.

jouluaskartelut päiväkotiin

Jos kiinnität kartion nitojalla. Ja koristele se vihreällä hiekalla tai muilla elementeillä, voit myös saada söpöjä käsitöitä.

DIY -joulukäsityöt päiväkotiin

Toinen söpö joulukuusi voidaan tehdä lasten kanssa vihreästä pahvista. Kierrä sitä ja kiinnitä se nitojalla. Nyt voit vain koristella joulukuusi.

Uudenvuoden käsitöitä päiväkotiin

Seuraavan joulukuusi tulisi tehdä chenille -langasta. Älä unohda koristella sitä ja kiinnittää riipuksia..

DIY -jouluaskartelu päiväkotiin

Sovellus – lapaset.

Seuraavassa tapauksessa otamme pahvilevyn ja ympyröimme lapsen kämmenet sen päälle. Leikkaa ja koristele kämmenet napilla ja puuvillalla.

yksinkertaisia ​​jouluaskarteluja

Lumiukko muovilevyistä.

Yhdistämme pari kertakäyttöistä levyä yhteen. Liimaamme siihen kasvojen yksityiskohdat ja muut yksityiskohdat. Unohtumaton liimaamalla paperihihat käsityöhön.

joululahja päiväkotiin

Lumihiutale vanhasta hihasta.

Leikkaa sylinteri useisiin osiin. Liitä sylinterin osat yhteen liimalla. Ja sitten koristele sprinkleillä tai kimalluksella.

käsitöitä päiväkodissa uutta vuotta varten

Lopuksi

Kuten näette, DIY -uudenvuoden käsitöiden tekemiseksi päiväkotiin sinun tarvitsee vain kytkeä mielikuvitus päälle. Auta lasta luomaan käsitöitä. Varmasti hän pitää tästä toiminnasta ja luo mielellään uudenvuoden ominaisuuksia lomalle..