Hva skal jeg gi til en blomsterhandler?

Hva du skal gi en blomsterhandler: gaveideer

Hvis din nære venn eller venn er glad i å avle og ta vare på innendørs planter, må du som gave velge de tingene som en ekte blomsterelsker definitivt vil sette pris på. En gave skal ikke bare være uventet, men også nyttig i søknad..

Hva du skal gi en blomsterelsker?

Bok

For eksempel en bok. I hver bokhandel er det et blomsterhandlerhjørne, hvor du kan finne bøker om dyrking av innendørs planter eller et leksikon om sjeldne representanter for floraen, samt forskjellige håndbøker om blomsteroppdrett..

Abonnement

Et årlig abonnement på et blad om blomsterbruk eller planteavl er også en veldig nyttig gave. Hver amatørblomsterhandler er engasjert i studier av informasjon og nye arter og varianter og kjøper forskjellige aviser og blader. Du trenger bare å finne ut nøyaktig hvilken utgave som er den mest interessante for vennen din, og gjøre ham til en skikkelig overraskelse i form av et abonnement..

Dagbok

En dagbok eller dagbok er også veldig nyttig for en elsker av innendørs planter. I den kan du skrive ned prestasjonene dine, metoder for avl av planter, problemer forbundet med å dyrke dem. Og det blir veldig enkelt å hente et festlig, vakkert og originalt eksemplar..

Inventar

Som et gavesett kan du gi en blomsterhandler: gjødsel, jordblandinger, blomsterbeholdere, mini hageredskaper, uvanlige hanskehansker, en fuktighetsnivåmåler og sprøyter for sprøyting av planter.

Mini drivhus

En annen overraskelse for en bursdagsperson kan være et minidrivhus, et uvanlig plantestativ eller en hylle for håndlagde innendørs blomster. For å raskt multiplisere og skaffe nye anlegg, er det alltid ikke nok plass i leiligheten. Derfor vil en slik gave definitivt glede blomsterhandleren..

Gavekort

En annen uvanlig gave, som absolutt ikke vil forlate noen likegyldige, vil være et gavekort for kjøp av blomsterprodukter fra en populær katalog eller medlemskap i innendørs blomsterelskerklubb. Som gave kan det betales inngangsbillett til en slik klubb..

Anlegg

Hver ekte blomsterhandler vil utvilsomt være fornøyd med en ny plante i sin mange naturlige familie. Som gave bør du bare velge de plantene som anses som sjeldne og uvanlige og definitivt ikke er tilstede i bursdagsguttens blomstersamling. Kanskje blomsterhandleren har en drøm – et oppkjøp (innendørs blomst), som kan realiseres på denne dagen.

Innendørs blomst

Hvis du også deler vennens hobby og driver med dyrking av innendørs planter, kan du donere en innendørs blomst dyrket med egne hender. Du trenger bare å pakke en gryte med en plante i en vakker emballasje eller knytte den med et festlig bånd..

Hver av de tilbudte gavene vil bli verdsatt av en ekte blomsterhandler..