Voksende brokkoli frøplanter

Brokkolikål: planting og omsorg i det åpne feltet

Brokkoli har mange helsemessige fordeler som skiller den fra andre grønnsaker. Hvis du vil begynne å vokse brokkoli i det åpne feltet, da må du finne ut egenskapene ved å ta vare på henne med egne hender. Kål dyrket i landet har mange nyttige stoffer og er bedre enn frosne grønnsaker..

Hvordan dyrke brokkoli fra frø

Hvis du ikke planla å kjøpe ferdige brokkoli-frøplanter og ønsker å dyrke kål fra frø, må du gjøre dette allerede i mars. Så frø i jordkasser og vent på de første skuddene. Først er det verdt å sortere frøene, velge store og uten skade.

Det er verdt å plante brokkoli -frøplanter utendørs på varme dager. Hvis du vil at stasis skal vokse brokkoli fra frø

Bløtlegg de valgte frøene i en løsning med mineralgjødsel, og plant dem deretter. For å gjøre plantene sterke, plukkes det. Det er verdt å plante brokkoli -frøplanter utendørs på varme dager. Hvis du vil at stasis skal vokse brokkoli fra frø i det åpne feltet, så så dem i mai, når det er varmt, slik at frøene ikke dør..

Hvis du ikke hadde tenkt å kjøpe ferdige brokkoli-frøplanter og ønsker å dyrke kål fra frø, må du gjøre dette allerede i mars

Før du planter brokkoli, er det verdt å forberede jorden godt slik at planten er motstandsdyktig mot ulike typer sykdommer når den vokser. Så frø i åpen mark ikke dypere enn 1 cm, ellers er det en mulighet for at de ikke vil spire.

Så frø i åpen mark ikke dypere enn 1 cm, ellers er det en mulighet for at de ikke vil spire.

Hvordan ta vare på brokkoli i landet

Før du planter frø i åpen mark, bør du kontrollere at det valgte stedet er egnet for kålen din. Denne planten elsker solen, så det er best å velge det lyseste stedet for brokkolien din. Hvis du vil spare plass på stedet, kan du plante mellom andre grønnsaksavlinger.

Før du planter frø i åpen mark, bør du sørge for at det valgte stedet er egnet for kålen din. Denne planten elsker solen, så det er best å velge det lyseste stedet for brokkolien din.Frøbrokkoli

Husk at sammensetningen av jorda for brokkoli skal være nøytral, så tilsett kalk eller kritt for forebygging. Jordkvaliteten kan forbedres ved å helle aske eller kompost i den. Husk at jo bedre brokkolien blir gjødslet utendørs, desto mer får du en god høst..

Husk at sammensetningen av jorda for brokkoli skal være nøytral, så tilsett kalk eller kritt for forebygging. Jordens kvalitet kan forbedres ved å helle aske eller kompost i den. Husk hva

Les også: Slik dykker du kål hjemme

Løsningen av jorda spiller en viktig rolle. Gjennom denne prosessen ødelegges røttene, og jorden blir beriket med oksygen. Gjødsel av brokkoli er nødvendig ikke bare når du planter frø i åpen mark, men også når planten vokser. Etter at kålplantene har begynt, gjødsles du med en mullein. Etter tre uker fra den første fôringen, utføres den andre. I dette tilfellet brukes saltpeter. På slutten av sommeren gjødsles den med potash- og fosfatgjødsel..

Løsningen av jorda spiller en viktig rolle. Gjennom denne prosessen ødelegges røttene, og jorden blir beriket med oksygen. Gjød brokkoli

Blant skadedyrene i brokkoli er larver mest vanlige, som kan plukkes for hånd eller forgiftes. Beskyttelse av kål er enkelt: fjern ugress grundig og ikke plant korsblomstplanter i nærheten.

Blant skadedyrene i brokkoli er larver mest vanlige, som kan plukkes for hånd eller forgiftes. Det er enkelt å beskytte kål: fjern ugress grundig og unngå å plante korsblomstrende planter i nærheten.Ulike typer brokkoli

Nå vet du hvordan du dyrker brokkoli utendørs, sår fra frø og gjødsler. Husk at mengden av avlingen avhenger av plantens variasjon og stedet som er valgt for den. Ikke begrens deg til å plante hvitkål, for andre typer kål er også nyttige og vokser godt i landet..