Lannoite mansikoille keväällä

Milloin ja miten lannoittaa mansikoita keväällä. Video

Pitkän talven jälkeen kaikki kasvit tarvitsevat lisäravintoa. Mansikoiden oikea ja oikea -aikainen lannoitus johtaa normaaliin kasvien kehitykseen ja hyvään satoon tulevaisuudessa. Kun lumi sulaa, älä unohda kuoria mansikoita omin käsin viime vuoden lehdistä ja roskista. Puutarha on siivottava, muuten rikkaruohot hukuttavat kasvin, etkä näe mehukkaita marjoja kesällä.

Kuinka ruokkia mansikoita keväällä?

Jokainen kesämökin omistaja haaveilee runsaasta mansikasadosta. Tällä marjalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, ja sitä rakastavat sekä aikuiset että lapset. Jotta maan kasvit voisivat kantaa hedelmää hyvin, niistä on huolehdittava asianmukaisesti..

Jokainen kesämökin omistaja haaveilee runsaasta mansikasadosta. Tällä marjalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, ja sitä rakastavat sekä aikuiset että lapset. Jotta maan kasvit voisivat kantaa hedelmää hyvin, niistä on huolehdittava asianmukaisesti.

Mansikoiden lannoitteen valinta riippuu kasvin iästä, koska jos ensimmäisinä vuosina sitä ruokitaan mineraalisilla ja orgaanisilla valmisteilla, kolmannella kaudella kannattaa rajoittua vain mineraalisiin. Lannoitteet on levitettävä suoraan pensaiden alle ja ripotettava päälle pienellä määrällä maata. Joissakin tapauksissa on tarkoituksenmukaista kaataa kastike rivien väliin jopa 10 cm: n syvyyteen, ja sen jälkeen mansikat kaadetaan runsaasti vedellä..

Katso video: Milloin lannoittaa mansikoita. Top pukeutuminen keväällä

Jotta mansikat kantaisivat hedelmiä suurissa marjoissa, on suositeltavaa käyttää typpilannoitteita maaliskuussa. Valmiita valmisteita ei tarvitse ostaa, koska puu tuhkassa on typpeä, joka voidaan ripotella kasvin ympärillä olevaan maaperään. Yksi suosituimmista kansanmenetelmistä mansikoiden ruokintaan on kastelu nokkosinfuusioilla. Holkit kastellaan tällä liuoksella muodostumisvaiheessa..

Lue myös: Kuinka hoitaa vadelmia syksyllä

Jos mansikoita on ollut sivustollasi useita vuosia, sinun on lisättävä keväällä komposti- ja humuskerros. Tämä mansikoiden lannoitusmenetelmä on ihanteellinen kemikaalien vastustajille. Voit parantaa maaperää tehokkaiden mikro -organismien (EM) avulla. Nämä valmisteet sisältävät aktiivisen sieni- ja bakteerikompleksin.

Kemiallisen ruokinnan kannattajien tulee olla varovaisia ​​annosten kanssa. Luomuvalmisteet ovat turvallisia ja voivat tuottaa hyviä satoja. Valitsemasi lannoitetyyppi riippuu sinusta ja halutun hedelmämansikan laadusta.

Kemiallisen ruokinnan kannattajien tulee olla varovaisia ​​annosten kanssa. Luomuvalmisteet ovat turvallisia ja voivat tuottaa hyviä satoja. Millainen lannoite valita, riippuu sinusta ja halutun hedelmämansikan laadusta.

Mansikoiden kevätlannoitus on suoritettava maaliskuussa lumen sulamisen jälkeen. Valitsemalla oikean ruokinnan voit lisätä mansikan sadon määrää kesämökilläsi. Muista, että mansikoita on lannoitettava useita kertoja vuodessa, jolloin marjat korjataan paljon pidempään..