Clematis: varianter med bilder og beskrivelser

Clematis: bilder og navn. Hvordan ta vare på clematis vinstokker

Clematis er en virkelig vakker og fascinerende vintreet som vil bli en ekte dekorasjon av nettstedet ditt. For øyeblikket er det flere varianter av klematis, som hver har sine egne fordeler. Vi inviterer deg til å finne ut, hvilken klematis med bilder og navn egnet for å vokse i ditt område.

Bilder med navn på clematis

Disse lianene fikk det ekstra navnet “Lomonosy” og tilhører buttercup -familien. Et særtrekk ved blomsten er at de har sammenkoblede blader, og achenene samles i parede hoder. Rotsystemet kan være fibrøst eller sentralt, så vurder dette når du planter i områder med sterk vind og ugunstige værforhold..

Les også: Clematis -varianter med bilder og beskrivelser

Typer clematis:

  • Terry (Dancing Queen, Alba Plena, Francesca Maria)
  • Storblomstret. De kan deles etter farge og brukes til å dekorere områder..

Storblomstret lilla klematis inkluderer arter med følgende navn: Vivian Pennel, Fantasy. Popularitet nBilder av forskjellige typer clematis

Storblomstret lilla klematis inkluderer arter med følgende navn: Vivian Pennel, Fantasy. De blå navnene på klematis er populære: Suvenir, Biryuzinka, Starfish. Populær på tomtene er den hvite clematis Polaris og Seagull, du kan også like de rosa navnene Ridiculous og de røde som heter Cardinal and Dawn..

Se på et bilde av clematis med navnet:

Alpine Clematis Albina PlenaAlpine Clematis Albina PlenaClematis JacquemanPå bildet Clematis Jacquemanaclematis diana prinsesseNavnet på den blå klematisen på bildet er prinsesse Dianaclematis lianaBilde av clematis kalt Tangut

Hvordan ta vare på klematis

Omsorg for klematis innebærer beskjæring, fôring og rettidig vanning. Gjødsel må påføres plantehullet, som består av avføring, gjødsel og råte blader. Du kan også bruke ferdige blandinger. For planting, velg et sted som er i direkte sollys i bare noen få timer, slik at klematis er vakker og blomstrer..

Omsorg for klematis innebærer beskjæring, fôring og rettidig vanning. Gjødsel må påføres plantehullet, som består av avføring, gjødsel og råte blader. Du kan også bruke ferdige blandinger. For landing, velg et sted som er i direkte sollys i bare noen få timer

Unge klematis, uavhengig av sort og navn, må vannes i tørke. En voksen plante bør mulkes riktig og i tide. Det må være en slags støtte ved siden av vintreet, så plant klematis nær lysthuset, gjerdet eller fasaden på huset. Avlsmetoden for clematis avhenger av deres variasjon, for eksempel kan spesifikke varianter forplantes med frø, men sorter og hybridsorter kan formeres av luftlag.

Unge klematis, uavhengig av sort og navn, må vannes i tørke. En voksen plante bør mulkes riktig og i tide. Det må være en slags støtte ved siden av vintreet, så plantBilde av clematis i landskapsdesign

Til tross for at clematis er ganske frostbestandig, er det best å dekke det til vinteren i noen regioner. Før disse prosessene må du fjerne vintreet fra støttene og dekke til med et spesielt materiale.

Nyttig artikkel: Reproduksjon av klematis med frø

Vi håper at bilder med navnene på clematis vil være nyttige for deg når du designer et blomsterbed i landet, og du vil kunne ordne et vakkert landskapsdesign med egne hender..