Vi dekorerer interiøret i huset til påske på egen hånd

hvordan dekorere et hus med blomster til påske

En høytid som påske feires ikke bare av kirkefolk. Det viser seg at alle mennesker i verden feirer det med stor glede. På denne dagen er det vanlig å skape en festlig atmosfære i huset, dekke bord og invitere gjester. I denne artikkelen er det verdt å snakke om hvordan du kan dekorere et hus til påske med egne hender. Vi er sikre på at du vil like ideene våre.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til påske

Påskekurv.

I det indre av ethvert hus eller hvilken som helst leilighet vil en påskekurv der påskeegg er lagt, se veldig elegant ut. Du kan lage en kurv av helt forskjellige materialer. I denne situasjonen kan også en unødvendig blomsterpotte av liten størrelse passe. Ta en plastpotte og lim en snor til den, som blir et håndtak.

Overflaten på potten er pakket helt inn med hyssing. Slik at garnet ikke glir av potten, festes det med en limpistol.

hvordan dekorere et hus til påske med egne hender

Du kan også bruke andre kurver i hjemmepynt. Vi skal nå gi deg noen eksempler. Disse produktene kan installeres på et festlig bord, eller i merkbare hjørner av hjemmet ditt..

dekorere et hus til påske i Tyskland foto

hvordan dekorere et hus for påskeideer

dekorere et hus til påske i Tyskland foto

Påskeegg.

Det malte egget er påskens hovedsymbol. Du kan dekorere påskeegg med helt andre elementer. Disse kan være: paljetter, rhinestones, blader og til og med fjær.

hvordan dekorere et hus for påskeideer

Gullegg ser veldig imponerende ut. De minner oss om et eventyr – en poached høne. Det er ganske enkelt å lage et slikt egg. Ta et kyllingegg og vask det godt. Egget må skrelles av innholdet. Derfor stikker vi små hull på begge sider med en syl og blåser forsiktig ut innholdet. Plasser skallet på flaskehetten og mal det med gullspraymaling. Effekten er stor.hvordan dekorere et hus med blomster til påske

Nydelige testikler kan legges i en vakker bolle og plasseres i forskjellige hjørner.

Påskekrans.

Du kan dekorere hjemmet ditt til påske perfekt med hjelp. Påskekrans. Ta en titt på bildet av slike håndverk. Du kan feste en lignende innredning til inngangsdøren. Du kan også henge kranser på veggene i huset eller på innerdørene. Kranser er laget veldig enkelt. Det viktigste er å forberede alle nødvendige materialer og finne et gratis produkt for å lage et produkt..

dekorere huset for påskebilder

dekorere et hus til påske i Tyskland foto

dekorere huset for påskebilder

Som du kan se, kan slike håndverk for hjemmedekorasjon ha helt forskjellige former. Men uansett, de er flotte.

Påskeharen.

I tillegg til påskeegg, kan du bruke påskeharer til å pynte huset ditt til påske. Disse dyrene kan kjøpes i spesialbutikker. Og hvis du ikke vil bruke penger, så lag en påskehare selv. Dette elementet er også laget av forskjellige materialer. Du kan velge for dette formålet: leire eller kaldt porselen. Du kan plassere kaniner hvor du vil. Nedenfor vil vi tilby deg en mesterklasse for å lage en kanin fra pomponger.hvordan dekorere et hus med blomster til påske

 1. Ørene er kuttet ut av grå filt. Rosa filt er limt inni disse ørene. Sy en stripe i bunnen. Som et resultat får du et produkt som ligner et kaninøre..
 2. Nå kan et par pomponger settes sammen til en søt kanin.
 3. Nå kan du fjerne papp, og trimme ballen med saks.
 4. Klipp den med saks og bind den med en tråd slik at den ikke kan gå i oppløsning..
 5. Som et resultat bør du få følgende floke..
 6. Pakk disse figurene med tråd. For overkroppen trenger du en større pompon. Derfor bruker vi mer tråd.
 7. Fest nå to figurer til hverandre..
 8. De må kuttes og bøyes, som vist på bildet..
 9. Tegn figurer på papp som ser ut som en vinkelmåler..
 10. Lag to pom-poms. Den ene vil være hodet, og den andre vil være kroppen.
 11. Deretter sys ørene til kaninhodet..
 12. Lag en hestehale av hvit pels og sy den bak på leken..
 13. Sy perlene på kaninens ansikt. Lag øyne og munn.

hvordan dekorere et hus til påske med egne henderhvordan dekorere et hus til påske med egne henderdekorere huset for påskebilderhvordan dekorere et hus for påskeideerhvordan dekorere et hus for påskeideerhvordan dekorere et hus med blomster til påskehvordan dekorere et hus med blomster til påskehvordan dekorere et hus med blomster til påskehvordan dekorere et hus til påske med egne henderhvordan dekorere et hus med blomster til påskehvordan dekorere et hus med blomster til påskehvordan dekorere et hus med blomster til påske

Du kan også lage disse kaninene:

dekorere et hus til påske i Tyskland foto

dekorere et hus til påske i Tyskland foto

Blomster.

Hvordan kan du klare deg uten å dekorere hjemmet ditt med lyse blomster. De er vanligvis plassert i forskjellige deler av huset i vakre vaser. Blomsterarrangementer blir gjort etter vertinnenes skjønn. Vi tilbyr de beste ideene for deg.

hvordan dekorere et hus med blomster til påske

dekorere huset for påskebilder

hvordan dekorere et hus til påske med egne hender

Vi pynter festbordet riktig.

Dekorasjonen av festbordet er et viktig øyeblikk for å dekorere huset til ferien – påske. Selvfølgelig bør den være vakkert dekorert. I dette tilfellet kan du bruke temaretter. Du kan også dekke bordet med en vakker duk. Bruk originale lys samt flotte servietter. Dekorasjoner til påskebordet kan være lyse røde eller andre nøytrale farger. Du må ta utgangspunkt i dine egne preferanser. Du kan imidlertid være oppmerksom på ideene i vår publikasjon. Også de er i stand til å forbløffe deg med sin ekstraordinære skjønnhet..

hvordan dekorere et hus med blomster til påske

hvordan dekorere et hus for påskeideer

dekorere huset for påskebilder

hvordan dekorere et hus til påske med egne hender

Trær i hjemmepynt.

For ferien – påske, vises de første bladene som regel på trærne. Grenene til slike trær kan være en dekorasjon for interiøret ditt. Og hvis du ikke vet hvordan du skal dekorere et hus til påske, så legg merke til følgende ideer.

hvordan dekorere et hus med blomster til påske

Det anbefales å sette kvistene i en vakker vase. Kvistene selv kan stå i sin opprinnelige form, eller du kan dekorere dem med noen leker i form av påskeharer..

hvordan dekorere et hus med blomster til påske

Påskehekker.

I det indre av huset ser dekorative elementer som ligner fuglereder ganske vakre og originale ut. Denne innredningen er ganske enkel å lage. Et improvisert reir kan fås hvis en haug med tørt gress rett og slett rulles opp i form av en ring. Dette reiret får plass på et fat. Den er dekorert med vakre fjær og påskeegg legges i midten..

dekorere et hus til påske i Tyskland foto

Det er veldig enkelt å lage et rede av tørre grener. De er kuttet i lange lengder. En dyp bolle brukes også i arbeidet. Den skal dekkes med film eller folie. Nå blir pisken kuttet i biter og senket i et kar med PVA -lim.

hvordan dekorere et hus til påske med egne hender

Det er nødvendig å trekke ut ett stykke fra komposisjonen. Hvert stykke må dekke overflaten av fartøyet. Deretter får beholderen med tråder tørke. Etter at tauene er tørre, er det nødvendig å skille disse trådene fra karet med milde bevegelser. Deretter begynner du å dekorere emnet. I dette tilfellet settes pilekvister mellom kassen. Vakre malte fjær legges i midten, samt påskeegg..

Minivaser.

Temavaser er en flott mulighet til å gjøre hjemmet ditt originalt. Å lage dem er utrolig enkelt. Ta et kyllingegg, knust toppen og hell alt innholdet. Skallet må skylles under springen, hell en liten mengde vann der og legg små blomster.

dekorere huset for påskebilder

Vi pynter vinduer.

I denne artikkelen pynter vi huset til påske. Windows er også involvert i å dekorere huset. Og det er originale ideer for dem også.

Så du kan bruke skallvaser til å dekorere vinduer. De henges fra vinduet ved hjelp av lange satengbånd. For å lage et slikt element, ta: et eggeskall og pakk det inn med tape. Bruk lim for pålitelighet. Hell nå vann i skallet og heng det fra vinduet.

hvordan dekorere et hus for påskeideer

Du kan dekorere vinduer med klistremerker med tema. De selges i hvilken som helst butikk. Du kan også kutte ut vakre emner av påskeegg og lime dem på vinduet..

hvordan dekorere et hus for påskeideer

Så vakkert å dekorere dører.

I huset til påske er det viktig å dekorere alle elementene. Dørdekorasjon spiller en spesiell rolle. Og nå vil vi gi deg interessante ideer for å dekorere døren..

Du kan dekorere døren med et kaninansikt. Samtidig kan snuten kuttes ut av papir. Detaljene må selvfølgelig være store. Alle elementene i ansiktet limes på døren med dobbeltsidig tape.hvordan dekorere et hus til påske med egne hender

Buer og baller kan brukes til å dekorere døren. Samtidig kan buer være uvanlige; du må lage dem av papp. Du kan supplere sammensetningen av pappbuer med påskeegg, som også vil være laget av papp. Ballonger vil også se harmoniske ut med disse elementene. Ballongene kan limes til døren, eller bindes opp.dekorere et hus til påske i Tyskland foto

Oppsummering

I denne artikkelen kunne vi demonstrere mange ideer for deg. Velg derfor en ide, og vær så snill å bringe den ut i livet. Vær trygg på at alle dine gjester vil glede seg over denne festlige innredningen..