DIY hagemøbler i tre

DIY hagemøbler, fotovalg

Hver nyfødte sommerboer drømmer ikke bare om en grønnsakshage og en hage som gir høy avling, men også om et komfortabelt og smakfullt utstyrt rekreasjonsområde på sommerhuset hans! “Jobb godt – hvil deg godt!” – dette er mottoet til de “riktige” sommerboerne. Men i vår høye alder kan ikke alle som elsker å slappe av i landet skryte av en bunnløs lommebok som kan betale for tjenestene til et designer og dyrt materiale.!

DIY hagemøbler i tre

Ja, dette er ikke nødvendig! Det hender ofte at når du kjøper en sommerhus, skaffer du deg et veldig verdifullt “byggemateriale” som “søppel”! Ikke skynd deg å bli opprørt på grunn av tilstedeværelsen av rusk, undersøk nøye “katastrofens størrelse”, vurder situasjonen, estimer med øyet hva og hvor det vil være mulig å søke! Vær spesielt oppmerksom på forskjellige drivved, røtter, trebiter, ødelagte fliser og steiner i forskjellige størrelser. Før du er en hel Klondike av alle slags byggematerialer! Ta det – jeg vil ikke!

Bruk fantasien din så snart som mulig, brett opp ermene og få liv i dine dristige ideer!

Bruk fantasien din så snart som mulig, brett opp ermene og få liv i dine dristige ideer!

Og nettstedet vårt vil prøve å hjelpe deg i dine kreative søk og tilby flere interessante og enkle eksempler – hvordan lage noe ut av ingenting!

La oss se nærmere på “byggematerialet” som er tilgjengelig i hagen din:

Drivved - en eksklusiv detalj i hagenes interiør

Drivved – en eksklusiv detalj i hagenes interiør

Se nærmere på drivvedet ditt – kan du ikke se at dette drivvedet vil tjene deg som en intrikat eventyrbenk, og de der borte – brettet på en bestemt måte – vil gi deg den mest eksklusive hagestolen i verden! Og hele den gjengene med grener vil kunne etterligne et bord, en benk og til og med et baldakin over det, som over tid kan tindes med druer eller klatre duftende rosenbusker! Vakker? Vel, og du tenkte å ta alle disse “verdiene” til deponiet!

Hvordan forberede en vanlig snag for å lage et moderne kunstverk av det?

Forresten, de mest fasjonable designerne for bygging av slike møbler i hagen til en “Rockefeller” mottar flere millionærer som belønning for arbeidet sitt!

Og hele gjengen med grener vil kunne etterligne et bord, en benk og til og med en baldakin over den.

Hvordan forberede en vanlig snag for å lage et moderne kunstverk?

Rengjør treverket grundig for bark - insekter og skadelige mikroorganismer kan gjemme seg der

• Rengjør treverket grundig for bark – insekter og skadelige mikroorganismer kan gjemme seg der;

• Behandle alle utvalgte grener, røtter og drivved med beis;

• Behandle alle emner med antiseptiske midler.

Naturligvis kan du ikke montere møbler med bare hender, så for å montere møbler til en sommerbolig med egne hender trenger du følgende materialer og verktøy:

 • Skrujern;
 • Hacksag;
 • Ben-delt;
 • Skruer;
 • Metalltråd;
 • Elektrisk sag;
 • Lakk, maling – for dekorasjon og ferdigstillelse.

Vær oppmerksom på at kostnadene for lakk, maling og skruer vil avvike vesentlig fra de nyutviklede “spesielle” byggematerialene.!

Møbler for en sommerbolig med egne hender fra ... stubber!

Møbler for en sommerbolig med egne hender fra … stubber!

Ideell for en sommerboer som står overfor å kutte en gammel hage og plante en ny! Ingen ekstra kostnader kreves! Materialet er tilstede i hele sitt mangfold.

Ideell for en sommerboer som står overfor å kutte en gammel hage og plante en ny!

Vi fantaserer …

Gjør-det-selv stoler og lenestoler fra stubber

Gjør-det-selv stoler og lenestoler fra stubber

Stubber med forskjellige diametre og høyder

Du vil trenge:

• Stubber med forskjellige diametre og høyder;

• Elektrisk sag.

Alt er elementært og enkelt!

Fjern først barken fra stubben. Så lærer vi å jobbe med en elektrisk sag

Fjern først barken fra stubben. Så lærer vi å jobbe med en elektrisk sag – vi kutter ut setet med 2/3 av diameteren, deretter fra topp til bunn – baksiden av stolen, den eksklusive landstolen er klar!

Men hvis din persona krever en “trone”, vil det ta litt lengre tid og mer dyktig å jobbe med en sag!

Men hvis din persona krever en

For tronstolen tegner du en “P” -formet kontur på kuttet av treet og sager forsiktig fra topp til bunn, til det tiltenkte setet. Bredden på stubbene og ryggstøttene bør være fra 5 til 10 cm, avhengig av stubbens dimensjoner. Deretter bør du kutte litt ned til ønsket høyde, slik at når du sitter på denne stolen, ville det være praktisk for hendene å lene seg tilbake.

Bli kreativ og gi hver hagestol en interessant form

Bli kreativ og gi hver av disse hagestolene en interessant form. Avslutningsvis – ikke glem å behandle stolen din forsiktig med beis, lakk eller maling i ønsket farge – på denne måten vil tronen vare mye lenger.!

DIY hamp avføring med mosaikk

DIY hamp avføring med mosaikk

Du vil trenge:

 • Stubber;
 • Ødelagt keramikk – tallerkener, kopper osv.;
 • Epoxylim eller flytende negler;
 • Emaljemaling i forskjellige farger.

En stubbe rengjort for bark trenger å lage et jevnt, pent sagklipp

En stubbe rengjort for bark må kuttes til et jevnt, pent snitt. På denne sagkuttet, ved hjelp av epoxy eller flytende negler, limer du keramiske fragmenter fra retter med en mosaikk. Spesielle talenter kan til og med legge ut små mosaikker for å gjøre stubben din ekstra eksklusiv og uimotståelig..

Penechki - om dagen, lommelykter - om natten!

En interessant løsning på den naturlige belysningen av hagen din om natten er de glødende stubbene. For å lage dem ta:

 • Stubber;
 • Plexiglass;
 • Fluorescerende eller LED;
 • Selvskruende skruer;
 • Skrujern.

Behandle kuttet av stubben grundig, påfør floriscent på sagklippet eller sett en LED. Legg plexiglasset forsiktig på toppen, med hull som allerede er boret langs kantene. Fest strukturen godt til stubben ved hjelp av selvskruende skruer. Det er alt – stubbene som lyser om natten er klare!

DIY hagemøbler fra tømmerstokker

DIY hagemøbler fra tømmerstokker

Møbler laget av tømmer er spesielt robuste og holdbare. Tabeller laget av tømmerstokker, benker vil tjene trofast for mer enn en generasjon av dine etterkommere! Det viktigste er å behandle dette materialet på riktig måte..

Møbler laget av tømmer er spesielt robuste og holdbare.

Ikke glem å alltid og overalt rengjøre tømmerstokker og forskjellige treemner fra bark! Dette er en av nøklene til produktets holdbarhet. Igjen, ikke glem forskjellige antiseptiske stoffer som kan ødelegge forskjellige mikroorganismer som bidrar til forfall av tre..

DIY hagemøbler foto

Rengjør den ferdige benken eller bordet grundig, glatt overflaten. Etter at våre mest fantastiske ideer gikk i oppfyllelse i form av luksuriøse møbler, ikke glem det beskyttende belegget for tre – malingslakk.

Når du velger lakk og maling, bør du foretrekke dem som er beregnet på utendørs arbeid

Når du velger lakk og maling, bør du foretrekke dem som er beregnet på utendørs arbeid. Siden tre raskt absorberer både lakk og maling, før du maler, behandler du treet igjen med beis, tørking av olje i flere lag, eller fortsatt med lakk og maling, men også i 3-4 lag. Nå vil møbelsammensetningen din stå i mer enn et dusin år.!

Når det gjelder HVOR kan du finne loggene

Og når det gjelder HVOR du finner tømmerstokker, er svaret enkelt – skoger, hager, parker … det er mye materiale og steder, kostnadene er minimale, effekten av slike møbler er storslått!

Først, - DU GJORDE DET SELV!

Først, – DU GJORDE DET SELV, MED DINE HENDER!

For det andre sparte de på dyre byggematerialer.

For det tredje er hagen din kreativ, eksklusiv, spesiell og ... og ... og ...

For det tredje er hagen din kreativ, eksklusiv, spesiell og … og … og …