Fotoideer for håndverk fra skrapmaterialer

Fotoideer for håndverk fra skrapmaterialer

Dachaen er et unikt sted som alle adler etter sin smak. Ganske ofte i landet kan du finne mye søppel som ingen trenger, og samtidig er det synd å kaste det. I dag har det dukket opp mange ideer om hvordan man kan gi gamle ting et nytt liv. Fra vanlige gjenstander ved første øyekast kan du lage interessante design ting som vil dekorere ethvert personlig tomt.

Se en nyttig video: Håndverk for å dekorere en sommerhytte

Noen av de rimeligste hageartiklene er håndverk av plastflasker. Selv om flasken kan virke lite attraktiv i seg selv, er det lett å gjøre den til en kreativ dacha -dekorasjon. Vi tilbyr flere ideer for håndverk, du trenger bare å vise litt fantasi og gjøre en liten innsats. Plast er veldig formbart i arbeidet, så selv et barn kan håndtere det. Ta saks og klipp ut basene for fremtidige tall.

Interessant håndverk fra skrapmaterialer

sommerfugler fra plastflaskersommerfugler fra plastflasker

Liker du sommerfugler? Bruk plastflasker for å lage et flygende sommerfuglhjørne i hagen din. For å gjøre dette trenger du midten av flaskene, en markør, saks, neglelakk, rhinestones, paljetter, perler, tannpirkere og pinsett..

Interessant håndverk fra skrapmaterialer

Skriv ut mønstre for et stort utvalg av sommerfugler, eller klipp dem ut fra fargesider. Ikke glem å rengjøre flasken med etiketter og andre forurensninger, det er best å kutte ut stedet med lim. Overfør nå malene til plast. Dette er ganske enkelt å gjøre: fest en mal på den ene siden, og på den andre – tegne konturer..

Dette er ganske enkelt å gjøre: fest en mal på den ene siden, og på den andre - tegne konturer.

Klipp sommerfuglene forsiktig for å unngå skade på antennene og bena. Begynn å dekorere sommerfuglen din.

Sommerfugler fra plastflasker

For å gjøre dette, dekk overflaten med neglelakk, dryss med perler eller lim paljetter med pinsett og en tannpirker..

Baksiden av sommerfuglen må males med en markør og dekkes med fargeløs lakk.

Baksiden av sommerfuglen må males over med en markør og dekkes med fargeløs lakk. Nå kan du henge håndverket på en snor og fikse det på et tre eller i et lysthus.

Se også: Hytteinnredning fra skrapmaterialer

Gjerder av plastflaske

I tillegg kan man ved hjelp av flasker i hagen eller i landet skille mellom separate soner, for eksempel for å gjerde av blomsterbed.

Gjerder av plastflaske

Servant og vanning med auberginer

Noen sparsomme husmødre bruker femliterflasker av plast til vanning av planter. For å gjøre dette blir bunnen av auberginen kuttet av og nakken sitter fast i bakken. Etter det helles vann i strukturen..

Servant laget av auberginer og plastflasker

Plast er et unikt materiale, fordi det ikke forverres selv over tid. Hvis du har problemer med vann i ditt område, må du lage tanker fra flasker. Ikke kast bort pengene dine på en ny servant! Det er også enkelt å lage fra en flaske..

organisering av vanning ved hjelp av plastflaskerOrganisering av vanning ved hjelp av plastflasker

Hagehåndverk av skrapmaterialer

Fordelen med DIY -håndverk fra skrapmaterialer er at de lar deg spare på byggematerialer og samtidig forbli ganske funksjonelle. Prøv å lage et flaskehegn.

Prøv å lage et flaskehegn

For å gjøre dette må du grave steinsøyler i bakken i en avstand på opptil 1,5 m.Bruk sementmørtel og plasser flasker mellom søylene. På slutten må gjerdet pusses og etterlate bunnen av flaskene for dekorasjon.

Palmer fra plastflasker ser originale ut i bakgårdenPalmer fra plastflasker ser originale ut i bakgården

Palmer fra plastflasker, som gleder seg over grøntområdet året rundt, ser originale ut i bakgården. For å lage en tropisk ferie, trenger du grønne og brune flasker. Stammen er dannet av de avskårne bunnene, og bladene fra nakken. Lag hvert blad til et palmetre krøllete. Det er ingen bestemte regler for form og størrelse på bladene..

For å lage kreative figurer kan du også bruke ugjennomsiktig plastmelk eller kefirflasker..

For å lage kreative figurer kan du også bruke ugjennomsiktige plastflasker.

Enhver flaske kan males i ønsket farge, og øynene, ørene og bena er laget av alle materialer, for eksempel wire, gips, papp eller plast.

Enhver flaske kan males i ønsket farge, og øynene, ørene og bena er laget av alle materialer, for eksempel wire, gips, papp eller plast.

Se på bilder av interessant håndverk fra skrapmaterialer og bli designer av din egen hagetomt!