Håndverk fra dekk til hagen og hagen med egne hender. Mesterklasse

Hvilke håndverk kan lages av dekk til hagen og grønnsakshagen. Mesterklasse med foto

Sommerboere vil alltid dekorere landskapsdesignet på nettstedet sitt og være kreative når det gjelder å arrangere en hage eller grønnsakshage. Bilde av søte dekkhåndverk vil inspirere deg til nye ideer, og trinnvise workshops vil fortelle deg hvordan du får dem til liv. Hvor heldige er eierne av sommerhuset som har mange gamle dekk. Fra bildekk kan du lage ikke bare hagehåndverk, men også nyttige ting, for eksempel å utstyre en dam for en hage, lage blomsterpotter eller hengende husker. Vær kreativ og finn nye bruksområder for dekkene dine.

Hvordan lage en dam fra et dekk

Oppfinnsomheten til gartnere har ført til at de har funnet uventede bruksområder for gamle dekk. Med utviklingen av bilindustrien øker antallet brukte dekk stadig, slik at de kan brukes som et improvisert materiale. Avhengig av hvilken størrelse du bestemmer deg for å lage en sommerhusdam, trenger du et dekk fra en bil eller lastebil. Den største dammen er hentet fra dekket til en 45 tonn Belaz.

Har du ikke et passende dekk? Ikke bli motløs, i dag kan du finne dekk i biltjenester, på fabrikker eller på Internett. Selvfølgelig vil det være vanskelig å avle fisk i den ferdige dammen, men vannliljer og andre planter vil definitivt ordne seg..

Har du ikke et passende dekk? Ikke bli motløs, i dag kan du finne dekk i biltjenester, på fabrikker eller på Internett. Selvfølgelig vil det være vanskelig å avle fisk i den ferdige dammen, men vannliljer og andre planter vil definitivt ordne seg.Mesterklasse: en dam av dekk

Du trenger mange materialer og verktøy:

  • – skuffe
  • –  nivå
  • – baufil
  • – steiner
  • – tetningsmasse
  • – steinsprut
  • – planter for planting
  • – stikksag
  • – PVC -film eller dekkmateriale

Ta et dekk, rengjør det godt for smuss og støv. Etter det må du kutte av toppen med et stikksag.

Tenk på forhånd hvor dammen din skal ligge. Det er tilrådelig å finne et solfylt sted, langt fra trær, slik at blader ikke faller i vannet og ikke råtner.

DekkfonteneDekkfontene

Gummibasen kan utdypes på forskjellige måter, alt avhenger av designideen din. Bruk en spade for å grave et passende hull og fyll det deretter med sand. Legg dekket på toppen.

Ta et bassengdekselmateriale eller PVC -ark og spre det langs bunnen, som strekker seg over kantene på dekket. Fyll dammen med vann, så blir det lettere å rette opp filmen. For å forhindre at filmen glir av, legg stein rundt dekket. Dekorer området rundt dammen slik at lokket ikke er synlig. Hvis du har en liten pumpe eller turbin, kan du prøve å lage en fontene i akvariet. Hagelys vil hjelpe med å belyse dammen om kvelden.

Ta et bassengdekselmateriale eller PVC -ark og spre det langs bunnen, som strekker seg over kantene på dekket. Fyll dammen med vann, så blir det lettere å rette opp filmen. For å forhindre at filmen glir, legg stein rundt dekket.

Ikke plasser stein eller sand i bunnen av dammen, da vannet i dammen blir grumsete. Hvis du ønsker det, kan du lage to dammer, vannet fra den første flyter jevnt inn i den andre. Det store dekket vil gjøre et skikkelig plaskebasseng for små barn..

Ikke plasser stein eller sand i bunnen av dammen, da vannet i dammen blir grumsete. Hvis du ønsker det, kan du lage to dammer, vannet fra den første flyter jevnt inn i den andre. Det store dekket gjør et skikkelig plaskebasseng for små barn.To dammer med dekk

Originalt håndverk for hagen og hagen fra dekk

Hvis du elsker blomster og ikke vet hvordan du skal utstyre et blomsterbed, så prøv å gjøre det ut av et dekk. For å gjøre dette må du snu dekket helt ut og ut..

Hvis du elsker blomster og ikke vet hvordan du skal utstyre et blomsterbed, så prøv å gjøre det ut av et dekk. For å gjøre dette må du snu dekket helt ut og ut. Du kan male på en glatt overflate eller bare male den med maling.Mesterklasse: en pott med dekk

På en glatt overflate kan du male eller bare male den med maling.

Du kan male på en glatt overflate eller bare male den med maling.En gryte med dekk

Hengende potter laget av dekk ser originale ut, noe som vil dekorere et lysthus eller en annen struktur på stedet.

Kreativt dekkhåndverkKreativt dekkhåndverk

Det er vanskelig å forestille seg en hagetomt uten kreative figurer. Prøv å lage eventyrlige helter av dekk, så på dacha vil du like ikke bare å bruke tid, men også barna dine.

Det er vanskelig å forestille seg en hagetomt uten kreative figurer. Prøv å lage eventyrlige helter av dekk, så på dacha vil det være hyggelig ikke bare for deg å bruke tid, men også for barna dine.Fairy Tire Heroes

Håndverk fra dekk kan plasseres i et drivhus eller i nærheten av trær, alt avhenger av størrelsen på tomten din og fantasien.

Håndverk fra dekk kan plasseres i et drivhus eller i nærheten av trær, alt avhenger av størrelsen på nettstedet og fantasien.

Vil du lage et underholdende hjørne for barn? Deretter svinger du dekkene.

Vil du lage et underholdende hjørne for barn? Deretter svinger du dekkene.

Du kan finne en ny bruk for dekk ved produksjon av håndverk til en sommerhytte, det viktigste er at det ferdige produktet dekorerer landskapsdesignen. Legge til ideer med egne hender og gi et nytt liv til gamle og unødvendige ting.