Hva skal jeg lage en kost til hagen

lag en kost med egne hender

Plastflasker er den typen materiale som brukes ganske ofte. I en plastbeholder kan du lagre væske og bruke allerede tomme beholdere til forskjellige formål. For eksempel kan en rekke håndverk lages av plast, som også kan være nyttig. Det mest populære plastflaskehåndverket er kosten. En slik enhet vil komme godt med, både i huset og på landet. Produksjonen av et slikt produkt kan kreve en hel times fritid. I dette tilfellet er det ikke så mange verktøy som trengs. Generelt vil vi neste snakke om hvordan du lager en kost fra plastflasker..

Materialer og verktøy

Mange mennesker er interessert i spørsmålet om hva de skal lage en kost til hagen. Selvfølgelig er ikke dyre alternativer i sort her. Dette er akkurat hva plast er. I dette tilfellet kreves det ikke mye penger. Dessuten trenger du ikke engang gå til butikken. Og dette er alt fordi alle detaljene vil være hjemme. Verktøykassen er også enkel her. I tillegg vil denne beholdningen også være lett å jobbe med. Så for å jobbe trenger du følgende lille liste:

  • 5-7 plastflasker,
  • Pinne for kutting,
  • Et stykke sterk tråd,
  • Et par spiker eller skruer,
  • Skrutrekker og hammer,
  • Papirkniv og saks,
  • Awl.

Denne enkle verktøykassen lar deg lage et utrolig nyttig stykke..

lag en kost med egne hender

Å lage en kost

Gjør alt du trenger klar. Etter det kan du lage en kost med egne hender. Dette arbeidet er ikke vanskelig. Og ledig tid for denne leksjonen vil ta omtrent en time. Sørg for å utføre alle handlingene nøye. Følg i tillegg instruksjonene som vil bli publisert nedenfor..

Framgang:

En skrivesakskniv må være skarp. Ved hjelp av det må du kutte halsen fra den første flasken. I dette tilfellet er det viktig å trekke seg tilbake fra toppen en viss mengde cm.

hvordan lage en kost fra plastflasker

På samme måte blir bunnen avskåret fra denne plastbeholderen..

På en lapp! Plast anses å være et mykt materiale som enkelt kan behandles. Derfor er det viktig å jobbe ekstremt forsiktig med ham. Enhver feil bevegelse kan forårsake skade.

hva skal jeg lage en kost til hagen

På neste trinn brukes saks i arbeidet. Du vet at en kost har stilker og kvister. Derfor bør de være laget av plast. Ved hjelp av saks må du kutte arbeidsstykket langs bunnen opp. I dette tilfellet bør bredden på hver stripe være 0,5-1 cm. Stripene er ikke kuttet helt til enden. Det er nødvendig å gå litt over midten, og la det være 6 cm øverst.

hva skal jeg lage en kost til hagen

Ved bruk av samme metode behandles alle andre flasker. I dette tilfellet trenger ikke to flasker å bli behandlet..

På en lapp! Jo flere flasker du bruker, jo tykkere blir kosten. Produktet vil mer effektivt takle rengjøring av gården og hjemmet.

hvordan lage en kost hjemme

Her snakker vi om hvordan du lager en kost fra plastflasker trinn for trinn. På dette stadiet skal 3 eller 5 emner være klare. Disse emnene skal ikke ha nakke, og hele delen skal kuttes. Du bør også ha 2 ferdige flasker igjen. Ta en av flaskene og skjær den i stenger. Men i dette tilfellet er ikke nakken kuttet..

hvordan lage en kost fra plastflasker trinn for trinn

Kosten din er nå nesten ferdig. Ta nå et arbeidsstykke som har en nakke og begynn å sette det en etter en inn i innsiden av hver del som ikke har nakke. Et produkt med nakke kan fritt komme inn i hullet som er forberedt. Alle emner skal settes helt inn.

lag en kost med egne hender

Den nedre delen er ferdig. Nå må den bøyes. Det vil si flat. Som et resultat vil produktet ha en form. Dette er imidlertid ikke alt. Kosten skal være behagelig, vakker og praktisk. For dette formålet trenger du flasken som er til overs. Det er bra hvis den har høy nakke. Ved hjelp av en geistlig kniv blir den kuttet i to. Bare den øvre delen vil være nødvendig i arbeidet..

hvordan lage en kost fra plastflasker

På en lapp! Det er heller ikke anbefalt å kaste bunnen av flasken. Du kan lage mange forskjellige håndverk av det..

I den øvre delen av flasken, ved hjelp av saks, lages det hull på hver side, som vil være motsatt til hverandre. Samtidig skal snittet gjøres opp til midten av plastdelen..

hvordan lage en kost fra plastflasker trinn for trinn

Hvis du lurer på hvordan du lager en kost hjemme, vil denne artikkelen svare på alle spørsmålene dine. Vi fortsetter å bli kjent med denne prosessen videre. Den ferdige delen skyves også på et arbeidsstykke som allerede er laget av andre flasker..

hvordan lage en kost fra plastflasker trinn for trinn

I horisontalplanet er det verdt å sy det resulterende produktet. Dette må gjøres med en 50 mm eller 100 mm spiker. Du kan bruke en syl i stedet for en spiker. Arbeidet ditt krever som regel din innsats. Det er nødvendig å skyve ledningen inn i hullene som har vist seg. Da er det verdt å knytte alle lagene godt. Som et resultat vil det vise seg som vist på bildet ovenfor..

I det neste trinnet må du selvfølgelig feste et håndtak til produktet. I flaskehalsen skal pinnen passe inn i rumpa. Derfor er det viktig å kontrollere tykkelsen. Du må kutte flasken med en vanlig kniv i arbeidet ditt.

hvordan lage en kost fra plastflasker trinn for trinn

Pinnen skal festes i nakken med skruer eller spiker. Som et resultat vil kosten ikke falle ut og ikke spinne..

For pålitelighet brukes to eller tre spiker samtidig. De blir kjørt inn i halsen på flasken allerede i det øyeblikket håndtaket settes inn. Små selvskruende skruer brukes for utmerket fiksering.

Endelig

Fra denne artikkelen kunne du lære å lage en kost fra plastflasker. Et slikt produkt vil perfekt takle oppgavene du setter for det. Du kan bruke en kost til å rengjøre hagen eller hjemmet ditt. Hun feier perfekt alle stier og tepper..