Håndverk fra potter til hagen

Håndverk fra blomsterpotter med egne hender

Hver gartner har mange tomme potter etter at plantene er plantet i bakken. Ikke kast dem eller gjem dem i skapet før neste sesong, gjør blomsterpotter til hagemenn. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjenoppliver potter i forskjellige størrelser og lager eksklusive håndverk av dem med egne hender..

... I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjenoppliver potter i forskjellige størrelser og lager eksklusive håndverk av dem med egne hender.

Materialer:

– blomsterpotter;

– markør;

– metalltråd;

– tau;

– Isopor;

– akrylmaling;

– dekorative beslag.

Små mennesker fra blomsterpotter - en original idé for en sommerbolig

Små mennesker fra blomsterpotter – en original idé for en sommerbolig

For å lage slike uvanlige figurer, er ikke bare plastpotter, men også leirgryter nyttige. Utseendet til det ferdige håndverket avhenger av dimensjonene til utgangsmaterialene, så vel som din egen fantasi.

Selv en blomsterpotte kan brukes til å lage en morsom og kreativ dekorasjon for hagen din.

Selv en blomsterpotte kan brukes til å lage en morsom og kreativ dekorasjon for hagen din. For å gjøre dette, ta ører, halm eller tørkede blomster og led dem til dreneringshullene i potten. Etter det tegner du øyne, nese og munn på forsiden, dekorerer med et bånd og henger i et lysthus i hagen.

Mesterklasse om hvordan du lager en munter hage gammel mann med egne hender

Mesterklasse om hvordan du lager en munter hage gammel mann med egne hender

1. Finn en gryte for hode og overkropp. Snu dem opp ned.

2. Deretter kobler du hodet og kroppen til hverandre gjennom hullene med en ledning.

Håndverket for hagen er klart, det gjenstår bare å gi den lille mannen et muntert uttrykk med akrylmaling og bosette seg i sin egen hage3. Legg et stykke isopor på kanten av tråden slik at den ikke sklir gjennom hullene og tetter grytene tett til hverandre..

4. Ta et annet stykke tråd og snu grytene på den. Samtidig, ikke glem å sikre ledningen fra innsiden med skum. Dette blir pennen til den lille mannen. Lag to slike emner.

Dette blir pennen til den lille mannen. Lag to slike emner.5. Fest håndtakene med wire rundt halsen.

6. Etter samme prinsipp som i trinn 4, lag ben.

7. Håndverket for hagen er klart, det gjenstår bare å gi den lille mannen et muntert uttrykk med akrylmaling og bosette seg i sin egen hage.

Finn en gryte for hode og overkropp. Snu dem opp ned.

Se også: Håndverk for en hage laget av pvc -rør

Blomsterpotte lommelykt ide

Det er bemerkelsesverdig at potter kan brukes til å lage ikke bare dekorative figurer til hagen, men også en nyttig ting. Hvis du vil lage et romantisk hjørne i sommerhuset på kvelden, kan du prøve å gjøre en blomsterpotte til en lommelykt..

Blomsterkrukke lommelykt ide

Bestem deg først for et mønster for å lage hull i gryten. Du kan tegne blomster, hjerter eller et annet mønster. Etter det må du bore mønsteret langs konturen, og deretter ekstrudere elementene for å få et hull i formen til det tiltenkte mønsteret..

Du kan nå sette inn lys eller en lommelykt i gryten. Hvis det ikke er noe sted å sette det, fest en ledning og heng potten på en tregren eller på trinnene i et sommerhus..

Hvis det ikke er noe sted å sette det, fest en ledning og heng potten på en tregren eller på et trinn i et lysthus.

Hagemenn for hjem og sommerhytter

Etter å ha sett på bilder av hagemenn fra blomsterpotter, kan du finne på ditt eget håndverk. For eksempel, ved å bruke bare to potter, lager du små menn for blomster eller dyrking av løk. De vil være et godt alternativ til klassiske blomsterpotter. Du kan tegne klær med akrylmaling eller tusj, og bruke tau eller wire til håndtak og ben. Fyll deretter hodet med jord og plant plantene. Du kan plante en slik mann ikke bare på vinduskarmen, men også i et blomsterbed..

Du kan plante en slik mann ikke bare på vinduskarmen, men også i et blomsterbed.

Hvis du har et stort antall potter, ikke vær redd for å eksperimentere, for jo mer massiv figuren viser seg, desto mer inntrykk vil den gjøre på andre. Krøllete blomster kan erstatte håret til slike mennesker, og et stilig utseende kan gis med bånd eller filtre..

Håndverk fra blomsterpotter med egne hender

Håndverk fra blomsterpotter med egne hender

Hagemenn fra blomsterpotter er en flott måte å kreativt dekorere en sommerhytte med egne hender og gi et originalt utseende til et blomsterbed, hagesti eller lysthus.