Håndverkskatt

DIY katthåndverk

DIY katthåndverk

DIY -leker har mange fordeler og vil være en utmerket gave til både et barn og en voksen. Filthåndverk blir stadig mer populært, fordi dette materialet er enkelt å bruke og også økologisk trygt. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager en katt med egne hender, som kan dekorere interiøret i et rom eller bli et favorittleketøy for barn..

Nødvendige materialer:

– følte;

– tråder;

-saks;

– lim;

– syntetisk winterizer eller holofiber;

-dekorative ornamenter, tilbehør, detaljer fra gamle leker;

– papir og blyant.

Gjør-det-selv kattefartøy

1) Først må du bestemme størrelsen på det ferdige produktet og lage et mønster på papir. Etter det overfører vi kattemalen til filt. For enkelhets skyld, fest mønsteret med nåler til stoffet.

Gjør-det-selv kattefartøy

2) Lag to sider av en solid katt, husk at de er asymmetriske og bruk malen i et speil.

3) Klipp ut detaljene våre fra filt i henhold til mønsteret.

4) Marker stedene for øynene, nesen og munnen med en blyant på hodet. Som kikkhull kan du bruke knapper eller øyne fra gamle leker. Nesen og munnen kan broderes med fargede tråder av hvilken som helst form og størrelse.

Vi kutter ut detaljene våre fra filt i henhold til mønsteret

5) Fest halvdelene av filten til hverandre og skjær av overflødige kanter. Vi begynner å sy katten, og fyller den gradvis med polstring av polyester. Produktet ser originalt ut hvis det behandles manuelt med overskyet søm. Bruk tråder i kontrastfarge, så blir leken mer morsom og eksklusiv.

hodehåndverk - katter

6) Den ferdige leken – katten kan dekoreres ved å lime et skjerf, perler eller klær.

karakteren

Nylig populær karakteren “HELLO KITTY”, som kan lages av hvit filt. På ansiktet med svarte tråder, broder du de tradisjonelle Kitty-øynene og antennestripene. Selv barn kan lage en katt med egne hender fra et enkelt mønster. Hvis du kutter kroppen, hodet og bena hver for seg, får du et voluminøst leketøy.

 Se en nyttig video: DIY cat craft

Tenk deg og velg selv de mest passende formene og størrelsene på leker som kan bli en kreativ nøkkelring, en original dekorasjon for en lysekrone eller gardiner. En katt med filtkattunger vil være en gave laget med en sjel for kjennere av håndlagde og kjære. I tillegg til katten kan du lage mange flere forskjellige hjemmelagde produkter med egne hender, se avsnittet "Håndverk" på nettstedet vårt.