Hvordan ødelegge et vepsebol

Hvordan bli kvitt et vepsebo i landet for alltid

I dag er voksne og barn stadig mer allergiske mot vepsestikk. Hvis du har et vepsebo i huset eller leiligheten din, kan du lære hvordan du kan bli kvitt det. I tillegg til frykten for å få bitt, vil du hele tiden høre buzz av disse insektene, fordi de vil fly fra hjem til hage. Insektbekjempelse kan utføres på flere måter, som er populære blant erfarne sommerboere..

Hva skal jeg gjøre hvis et hornetreir dukker opp?

Det er bedre å bekjempe insekter om kvelden, da de flyr bort om morgenen, og handlingene dine vil være ineffektive. Før du blir kvitt et vepsebo i landet, må du sjekke om du er allergisk mot insektbitt. For dette er det tilrådelig å konsultere en allergolog. Husk at bitt kan til og med være dødelig..

Når du bekjemper veps, er det viktig å ha klær som dekker synlige deler av kroppen helt. Det anbefales at ting sys av tett materiale. Ta stigen, så blir det lett å nå reiret. Forbered på forhånd en sprayflaske med vepseavstøtende middel eller en løsning av petroleumsprodukter. Du kan også kvitte deg med reiret med kokende vann..

Når du bekjemper veps, er det viktig å ha klær som dekker synlige deler av kroppen helt. Det anbefales at ting sys av tett materiale. Ta stigen, så blir det lett å nå reiret

Les også: Hvordan bli kvitt maur i hagen din

Etter at du har behandlet reiret, må det rives av, settes i en pose, tas hjemmefra og brennes. Noen sommerboere bruker diklorvos for å behandle vepseboligen. Målet ditt er å ødelegge det meste av ospefamilien, så flyr resten av medlemmene uigenkallelig.

Etter at du har behandlet reiret, må det rives av, settes i en pose, tas hjemmefra og brennes

Hvis du foretrekker mer humane metoder for å bli kvitt veps i landet, kan du prøve å henge rød hot paprika ved siden av reiret. Etter en stund skulle vepsene fly bort.

Hvordan bli kvitt veps 100%

I dag på markedet kan du finne spesielle giftstoffer mot veps, som plasseres som agn til vepsene endelig flyr fra reiret. Cypermetrin og Actellic -løsninger er populære. De må fortynnes med vann i proporsjonen angitt av produsenten, og deretter bare sprayes på reiret. Etter 20-30 minutter kan reiret fjernes og brennes.

I dag på markedet kan du finne spesielle giftstoffer mot veps, som plasseres som agn til vepsene endelig flyr fra reiret. Cypermetrin og Actellic -løsninger er populære.

Husk at medisiner kan virke annerledes på veps. For eksempel, hvis du blir kvitt et vepsebol med en ghetto, bør du ikke skynde deg å trekke ut reiret. Vent til neste dag, ellers vil sjansen for å få stikk fra veps øke.

Husk at medisiner kan virke annerledes på veps. For eksempel, hvis du blir kvitt et vepsebol med en ghetto,

Hvis et hornet rede henger ned, kan du prøve å drukne den i vann. For å gjøre dette, ta en beholder med vann og senk vepshuset i den. Vent i omtrent 5 minutter og fjern deretter kontakten.

Hvis et hornet rede henger ned, kan du prøve å drukne den i vann. For å gjøre dette, ta en beholder med vann og senk vepshuset i den.

Noen ganger dukker det opp bier i landet. Husk at disse insektene uten noen åpenbar grunn angriper en person, men nabolaget deres kan være ubehagelig. Du kan bli kvitt bier ved å drepe dem eller prøve å flytte dem til et annet sted. En av de mest effektive måtene å flytte bier på er røyking. Når insekter har blitt sløve, kan de legges i en pose og transporteres.

Noen ganger dukker det opp bier i landet. Husk at disse insektene uten noen åpenbar grunn angriper en person, men nabolaget deres kan være ubehagelig. Du kan bli kvitt bier ved å drepe dem eller prøve å flytte dem til et annet sted. En av de mest effektive måtene å flytte bier på er røyking.

Hvis du bestemmer deg bli kvitt et vepsebo i landet, velge den mest optimale måten. Husk å ta en allergitest og bruk tunge klær og annet personlig verneutstyr. Med egne hender kan du, selv uten involvering av spesialister, flytte bier og kvitte seg med insekter i landet..