Hvordan lage en gjør-det-selv pallbenk

Gjør-det-selv pallbenk, foto MK

I vår “morsomme” tid strever alle etter å lage noe, tilpasse noe til noe! Husholdningsårer begynte oftere og oftere å dukke opp – ingenting annet blir kastet! Hver “unødvendig” ting kan gis et nytt liv!

Dette gjelder spesielt i landet! Så mye har samlet seg – hvor skal man tilpasse alt? Og hvor mye som trengs for at favorittstykket ditt skal være velstelt, eksklusivt og selvfølgelig behagelig!

Denne artikkelen vil bare lære deg hvordan du lager pallbenker med egne hender! Benken finner sin anvendelse i hver sommerhytte! Under et tre i hagen, på verandaen, nær grønnsakshagen – overalt vil en benk være passende.

Til å begynne med kan du vurdere bilder av gjør-det-selv-benker fra vanlige trepaller.

Pallebenker, fotovalg:

Pallebenker, fotovalg:En hel sofa laget av paller))

nydelig pallbenk

Etter å ha sett på mange benker, la oss stoppe ved dette alternativet. For første gang vil dette være nok, og når du får tak i tinkerbenker fra paller, kan du bytte til mer komplekse modeller.

Benk fra en pall, trinnvise instruksjoner

Les også artikkelen: landbenker

Benk fra en pall, trinnvise instruksjoner

• Vi tar en hel pall (det er i våre interesser at pallen er intakt – vi må tross alt sitte på den);

Benk fra en pall, trinnvise instruksjoner

• Ved å bruke en baufil, kutter vi pallen vår i to deler. Merk. Den delen av pallen som vi skal sitte på. Det burde være litt mer bak ryggen! Derfor tar vi tre tverrstenger for ryggstøtten, og fire for setet;

Ved å bruke en baufil, kutter vi pallen vår i to deler.

• Ved hjelp av flere brett tilgjengelig på gården din og spiker, slår vi ned baksiden av benken med et sete (du kan også bruke skruer). For korrekt tilkobling av ryggstøtte og sete, se figuren nedenfor:

Ved hjelp av ekstra planker tilgjengelig på gården din og negler

Du bør få omtrent følgende grunnlag for den fremtidige benken;

Du bør få omtrent følgende grunnlag for den fremtidige benken;

• For å øke påliteligheten og styrken til forbindelsen mellom ryggstøtten og setet, brukes en dobbel festemetode. Takket være ham tåler hagebenken din enhver belastning, selv en stor person vil trygt og komfortabelt sitte på benken din;

For å øke påliteligheten og styrken til forbindelsen mellom ryggen og setet, bruker vi dobbel festemetode

• Det er på tide å bevæpne deg selv med en kvern og slipe hele arbeidsflaten ordentlig (å sitte på en glatt overflate er mye mer behagelig og tryggere enn på en splintret og grov!);

Det er på tide å bevæpne deg med en kvern og slipe hele arbeidsflaten ordentlig

• Nå trenger vi en skrutrekker og selvskruende skruer. Med deres hjelp vil vi nøye og sikkert feste bena på benken til basen. Hvis belastningene på beina skal forsterkes, vil vi ved hjelp av en stang styrke strukturen ytterligere;

Nå trenger vi en skrutrekker og selvskruende skruer. Med deres hjelp vil vi nøye og sikkert feste bena på benken til basen.

Se hva du har! Du har laget denne søte og praktiske butikken med egne hender! Din tålmodighet og utholdenhet var dine hjelpere på veien til å oppnå dette, om enn lite, men likevel mål!

Din tålmodighet og utholdenhet var dine hjelpere på veien til å oppnå dette, om enn lite, men likevel mål

Du har tilegnet deg nye ferdigheter, laget et veldig nødvendig element i husstanden, fjernet unødvendig “søppel” fra nettstedet ditt !!! Ære og ros til deg!

Og belønningen vil være det takknemlige utseendet til kona din, munter kvitring av barna som leker på benken din, varme sokker fra bestemoren din, strikket i frisk luft på den samme benken laget av dine egne hender!

Det gjenstår nå for din sjelevenner å vise sine ferdigheter og bygge en liten, myk pute slik at hele familien er varm og komfortabel.!

DIY pallemøbler, foto

DIY pallemøbler, foto

gjør-det-selv pallemøbler trinnvis bilde

pallbenk

bord med benker

Et eksempel på et harmonisk forhold foran deg! Hvis du vil ha harmoni i familien din, skap sammen!