Skumhagefigurer

Hagefigurer av polyuretanskum med egne hender

Polyuretanskum er et unikt byggemateriale som er mye brukt for montering, forsegling av konstruksjoner og økning av termisk isolasjon. Elskere av hagedekorasjoner har utvidet omfanget av dette byggematerialet. Hagefigurer av polyuretanskum med egne hender kan enkelt lages av hver eier av et landsted eller forstadsområde. I denne artikkelen kan du se et bilde av ferdige håndverk, samt trinnvise mesterklasser av populære skulpturer av polyuretanskum.

Fordeler med polyuretanskum for håndlaget håndverk

1. Lav vekt.

2. Praktisk arbeid (påført hvilken som helst overflate, lett å kutte).

3. Evne til å lage håndverk av alle størrelser.

4. Det ferdige produktet påvirkes ikke av nedbør og temperaturfall.

Fordeler med polyuretanskum for håndlaget håndverkVilkår for bruk av polyuretanskum til hageskulpturer

Vilkår for bruk av polyuretanskum til hageskulpturer

Hvis du aldri har jobbet med polyuretanskum, anbefaler vi at du leser instruksjonene fra produsenten. Ikke glem at skummet inne i sylinderen er en flytende masse, og når det kommer i kontakt med luft, begynner det å stivne. Fullstendig størkning skjer etter 10-12 timer. Bruk personlig verneutstyr når du håndterer skum. Det anbefales ikke å utføre arbeid ved lufttemperaturer under null..

Rist boksen godt før hver bruk av polyuretanskummet. Under drift, hold flaskedekselet nedover slik at det ikke slipper ut gass fra det og alt skummet kan brukes. Ikke påfør mange lag på en gang, da det uherdede faller av. Gjør alt gradvis, påfør det neste laget minst 10-15 minutter etter det forrige. For enkel påføring, bruk en spesiell pistol.

Lag rammen og håndverket selv av polyuretanskum

Utseendet til en polyuretanskumfigur avhenger direkte av rammetypen. Først bør du finne et bilde av en figur eller lage en skisse for å ta hensyn til alle nyansene og det ferdige produktet så ut som en skulptur av tre eller gips.

Gjør rammen og håndverket selv av polyuretanskum

For fremstilling av rammen kan du ta forskjellige materialer, for eksempel er plastflasker eller jernbokser egnet. Du trenger også treplanker, beslag og ledninger. For å gjøre skulpturen stabil må du fylle den med sand..

Du trenger også treplanker, beslag og ledninger. For å gjøre skulpturen stabil må du fylle den med sand.

Nå kan du begynne å dekorere håndverket med polyuretanskum. Fordel skummet jevnt over rammen, med tanke på den fremtidige avlastningen av båten. Når den er helt stivnet, kan du fjerne unødvendige deler med en geistlig kniv og rette feil. Om nødvendig, legg til skum på steder der du har glemt eller vil fikse noe i håndverket.

Hagefigurer kan i tillegg dekoreres med en rekke materialer

Et lag med kitt vil beskytte polyuretanskummet mot ødeleggelse. For å gjøre hagebåten jevn, fuges den med sandpapir. Ta nå akrylmaling og dekk formen. Gjerne i to lag eller mer. For å forlenge levetiden til det fremtidige mesterverket, er det dekket med lakk på toppen..

For å forlenge levetiden til det fremtidige mesterverket, er det dekket med lakk på toppen.

Hagefigurer kan i tillegg dekoreres med en rekke materialer, for eksempel perler, blomster eller laget med LED -belysning slik at skulpturen skinner om natten.

DIY skumsnegl

Skum hagefigurer

For å lage en hagesnegl trenger du en halv boks skum. Dekk bordet med oljeklut og begynn å påføre skummet til bunnen av sneglen. Når det første laget tørker litt, påfør det andre og sett inn kefirflasken for å få sneglens hals. Dekk også halsen med skum og form hodet med hendene..

DIY skumsneglDIY skumsnegl

Lag sneglehornene og en litt langstrakt snute. Deretter kan du begynne å lage skallet. For å gjøre dette påføres et rundt skumglass på sneglens kropp. Sett nå inn en bøtte som er designet for blomster, og gjør hagebåten til et originalt blomsterbed.

Sett nå inn en bøtte som er designet for blomster, og gjør hagebåten til et originalt blomsterbed

Bruk en markør for å markere hvor snegelskallet begynner og slutter, og lag krøller. Slip produktet når skummet er helt tørt. Det gjenstår å dekorere sneglen og hagebåten er klar.

Morsom frosk laget av polyuretanskum

Morsom frosk laget av polyuretanskum

Materialer:

– gammel kjele;

– jern kan:

– olje eller akrylmaling;

– skum ballong;

– metalltråd;

– perler.

Master class craft frosk for hagen

1. Skum gryten og glasset separat, og la det tørke..

2. Krukken er hodet, og potten er froskens kropp. Fest disse delene med wire og fest med skum.

Master class craft frosk for hagenMaster class craft frosk for hagen

3. På stedet der froskens håndtak skal være, fest tråden og dekk den med polyuretanskum..

4. Form nå hodet og overkroppen slik at de ser ut som en frosk. Lag underbena også..

5. Mal håndverket og sett deretter inn øynene. Frosken er klar, nå kan den plasseres nær dammen i hagen eller i nærheten av bassenget.

DIY skumrev

rev - en figur av polyuretanskum til hagen

For å lage en hage revfigur, trenger du en plastflaske. Fyll den med sand eller småstein, så kan ikke vinden snu produktet ditt. Gjennomtreng flasken, men ikke umiddelbart med et tykt lag, men gradvis, pause i ca. 15 minutter for å sette skummet.

DIY skumrev

Du kan bruke et gummirør til å lage føttene. For å holde beina fleksible, sett en ledning inn i røret. Halen kan også lages av et rør, som må skummes godt. Bruk en toalettpapirsylinder for nakken. Installer en slags rund blank for hodet på den..

Syng alt godt og gi skulpturen utseendet til en rev

Syng alt godt og gi skulpturen utseendet til en rev. Etter det måler du figuren med oljemaling og dekker med lakk. Husk at hvis malingen er hvit, vil lakken gi den gulhet..

Hage figur bolle

Hage figur bolleHage figur bolle

En plastkule kan brukes som ramme for en kolobok. Legg den på en slags støtte, for eksempel en krukke eller bolle. Påfør nå skummet og vent på at hvert lag tørker. For å lage håndtakene, sett inn ledningen.

Det gjenstår å male håndverket og bollen er klar

Form lommetørkleet av skum, og du kan lage ørene av papp. Når skummet er helt tørt, bruker du en kniv til å skjære ut øyne, munn og nese. Lag bena av treplanker. Det gjenstår å male håndverket og bollen er klar!

Skum hagelykt

Skum hagelyktSkum hagelykt

Interessant nok kan polyuretanskum brukes til å lage ikke bare hagefigurer, men også en original lykt, som vil gi hagen din et snev av eksklusivitet og hjelpe deg med å dekorere en hage i japansk stil. For å lage et lyktestativ, ta et rør som må skummes fra bunnen og sett det på en flat trebunn. Til bollen på lykten kan du bruke en bolle av plast som må festes på toppen.

Det er interessant at ikke bare hagefigurer kan lages av polyuretanskum, men også en original lykt

Hell nå skummet i lag, og vent på at hvert lag tørker delvis. Kom med et bilde for å dekorere en lykt, tegne et diagram og gjennomfør ideen med polyuretanskum. Du må lage et hull i midten av bollen slik at du kan fikse lokket med selvskruende skruer. Sett pinnene i bollen og mos dem.

La oss begynne å lage omslaget. For å gjøre dette må du kutte en firkant ut av sponplater, litt mer enn en bolle og skumme den på begge sider.

La oss begynne å lage omslaget. For å gjøre dette må du kutte en firkant ut av sponplater, litt mer enn en bolle og skumme den på begge sider..

Tall fra polyuretanskum gjør det selv -fotoTall fra polyuretanskum gjør det selv -foto

Fest lokket til bollen med selvskruende skruer. Skjær nå en mindre firkant ut av sponplaten. Vri den på den ene siden, og fest den på den andre siden. I midten av torgene må du lage et hull for å sette inn en soldrevet lampe i den. Skjul ledningene.

Etter det er et tak laget av et stort stykke kryssfiner, som er installert på stativene.

Etter det er et tak laget av et stort stykke kryssfiner, som er installert på stativene. For å gjøre den pregede tegningen vakker, tegner du den først med en markør på overflaten av lykten, og dekker den deretter forsiktig med skum..

hagefigurer fra mesterklasse i polyuretanskumHagefigurer fra mesterklasse i polyuretanskum

Det ferdige produktet er helt farget. For å installere det i hagen må du grave et lite rør i bakken eller lage et lite blomsterbed rundt lykten.

tall for å gi fra polyuretanskum

Gjør-det-selv-polyuretanskumfigurer vil bidra til å transformere enhver hagetomt. Selv uten ferdighetene til en billedhugger og kunstner, kan du lage en vakker skulptur som vil gjøre eksteriøret ditt levende..

Se en nyttig video: skumhagefigurer

Skumhåndverk kan også brukes til å dekorere rom eller bygge fasader..