Vokser krokus

Krokus: planting og omsorg i det åpne feltet, foto

Krokus er en av de første blomstene som dukker opp om våren. De gleder seg ikke lenge med blomstringen, men de klarer frost og lykkes godt i jord. Hvis du bestemmer deg for å plante krokus, planting og omsorg i det åpne feltet det blir ikke vanskelig for dem. Se Bilde krokus, finn ut særegenhetene ved å vokse, så blir primulaene en ekte dekorasjon av stedet i nærheten av huset ditt.

Hvordan dyrke krokus utendørs

Det er flere varianter av krokus, hvorav noen blomstrer ikke bare tidlig på våren, men også om høsten. Fordelen med disse blomstene er at når de er plantet, vil du ha krokus i blomst hvert år. Disse fantastiske stauder tiltrekker seg gartnere med levende blomster som varer bare en uke. Selv om blomsten kan vokse på ett sted i lang tid, anbefales det å grave den opp over tid og plante den for å forbedre veksten..

Selv om blomsten kan vokse på ett sted i lang tid, anbefales det å grave den opp over tid og plante den for å forbedre veksten.

Etter at du har gravd opp krokusene, fjerner du de ødelagte knollene. Pærene skal deles og plantes. Dermed formerer krokusene seg, og du får flere blomster. Etter transplantasjon vil antallet blomsterknopper øke betydelig.

Hvilken jord å plante krokus

Den ideelle krokusjorda skal være løs og næringsrik. Hvis jorden er leire, er det best å fortynne den med sand. Normale forhold for krokusblomstring kan opprettes ved å mette jorden med torv eller gjødsle den med spesielle preparater. Krokus liker mye lys, så plant dem på et solrikt sted. Ikke vannet disse primulaene rikelig, for ikke å forårsake råtning av knollene og ikke for å provosere multiplikasjonen av bakterier..

Krokus liker mye lys, så plant dem på et solrikt sted. Ikke vann disse primulaene rikelig, for ikke å forårsake råtning av knollene og ikke for å provosere multiplikasjonen av bakterier.

Det beste alternativet er å plante krokus i et blomsterbed med andre blomster, for da blomstrer blomsterbedet ditt konstant, fra tidlig vår til sen høst. Ikke glem å mate plantene, for da vokser de aktivt og dør ikke. Den første fôringen utføres etter fremveksten av spirer, og deretter etter dannelsen av knopper. Ved den første fôringen anbefaler eksperter å ta mer kalium enn fosfor.

Den første fôringen utføres etter fremveksten av spirer, og deretter etter dannelsen av knopper. Ved den første fôringen anbefaler eksperter å ta mer kalium enn fosfor.

Les også: Zinnia frø vokser

Høstkrokussorter plantes i juni. I dette tilfellet blir pærene fordypet i gropene til en dybde på 10 cm. Hold en avstand mellom pærene på ca 10 cm. Når du planter krokus i åpen mark, må du ta hensyn til særegenhetene i regionen din. Pærer kan dø i en hard vinter, så det er best å grave dem opp og holde dem ved romtemperatur om vinteren..

Når du planter krokus i åpen mark, må du ta hensyn til særegenhetene i regionen din. I en hard vinter kan pærene dø, så det er best å grave dem opp og holde dem ved romtemperatur om vinteren.

Når du kjenner alle nyansene om krokus og ser på bildene, vil du definitivt plante disse blomstene med egne hender på din egen tomt. La primrosen glede øyet og dekorere stedet.