Tar en fotoskjerm av skjermen

Hvordan ta et skjermbilde av skjermen

Hvordan ta et skjermbilde av skjermen

Hvordan ta et bilde – en skjerm i Windows – er et spørsmål som mange har stilt flere ganger. Som oftest var det – jeg satt ved datamaskinen og jobbet, og plutselig oppstår det en situasjon at du enten må dokumentere dialogen i VK eller finne interessant materiale. Dette er akkurat det som trengs for slike saker. fotoskjerm. Vurder to enheter som jeg selv bruker – en bærbar HP og en i -pad (vi tar en i -pad og tar et bilde av den bærbare skjermen;) – spøk).

Hvordan lage et skjermbilde på en bærbar datamaskin (se video)

  • På min HP Pavilion dv5 har jeg ikke et fullstendig tastatur, men et strippet ned for en bærbar datamaskin. I dette tilfellet må du finne to taster i nedre venstre hjørne – Fn og Ctrl og øverst til høyre – Prt Sc og trykke dem samtidig.
  • Etter å ha trykket på disse tastene, fikk vi et bilde av skjermen i utklippstavlen, men så langt er det ikke fysisk lagret noe sted.
  • For å lagre skjermen trenger vi et bildebehandlingsprogram – fra de vanlige er dette Paint. Åpne den og trykk på tastekombinasjonen Ctrl + V (eller i toppmenyen “Rediger” velg “lim inn”).
  • Vel, neste trinn vil allerede avhenge av målet ditt – du kan bare lagre bildet på et praktisk sted (meny “fil” – “lagre som” eller trykke på kombinasjonen Ctrl + S), eller gjøre redigering – beskjære, ta på. ..

Hvordan lage et skjermbilde på en bærbar datamaskin

Hvis vi tar bærbare datamaskiner med et fullstendig tastatur (også på en PC), ser vi i første avsnitt etter tasten Print Screen (forkortet versjon – Prt Sc) og kombinerer den med Ctrl.

Hvordan lage en skjerm på en datamaskin

Hvordan lage en skjerm på i-pad

Når målet er å ta et skjermbilde av skjermen på i-pad, er situasjonen mye enklere:

Vi holder samtidig knappene “Hjem” og “På / Av” nede samtidig.

Øyeblikksbildet legges automatisk til i galleriet.

 Se videoen: Slik tar du et skjermbilde av skjermen

Jeg håper denne artikkelen var nyttig for deg, og nå kan du enkelt ta et bilde av skjermen med egne hender. Besøk nettstedet vårt for nyttige tips www.svoimi-rukamy.com.