Lag en minneverdig gave til læreren fra søtsaker

en bukett for en lærer av søtsaker med egne hender

1. september nærmer seg, som regnes som en ansvarlig dag for skoleelever, foreldre og deres lærere. Selvfølgelig er det klokere å forberede denne ferien på forhånd. Bortsett fra valg av utstyr og antrekk, er det verdt å vurdere en lærer. Hvis du virkelig vil overraske ham, vil en håndlaget bukett for en lærer laget av søtsaker være en fantastisk gave, som hver lærer vil være fornøyd med. I denne publikasjonen vil vi samle for deg de beste ideene for buketter, og vi vil også kunne tilby flere mesterklasser..

Vi lager buketter selv. Anbefalinger

Selvfølgelig bør nybegynnere ta hensyn til de produktene som vil være veldig enkle å lage. Spesielt bør nybegynnere lage de buketter som består av søtsaker pakket inn i henhold til prinsippet om trøfler..

en godteribukett til læreren 1. september

Så først og fremst er godteriene du kjøpte festet med tape til spydene. Klipp ut kronbladene i bølgepapir av hvilken som helst farge i formen og størrelsen du liker. Vær oppmerksom på bildet, ved hjelp av dem vil det være mulig å lage en rekke kronblad.en bukett søtsaker til lærernes dag

en bukett for en lærer av søtsaker med egne hender

hvordan lage en bukett søtsaker med egne hender

Selvfølgelig, for at buketten skal være komplett, er det viktig å lage noen dekorasjoner. Eksempler på disse dekorasjonene kan sees på bildene nedenfor..

Mesterklasse nummer 1.

en bukett søtsaker til lærernes dag

Nå er det på tide å tilby deg ideer for å lage forskjellige buketter. En godteribukett i form av en ananas ser høytidelig ut. Absolutt hver lærer vil gjerne motta den. I tillegg kan en slik bukett presenteres både 1. september og på lærerdagen. Så for å lage en gave trenger du kanskje:

 • 1,5 liter tom plastflaske,
 • Lim og bølgepapp,
 • Søtsaker i en gylden rund innpakning.

en godteribukett til læreren 1. september

Framgang:

 1. Så en tom flaske vil være grunnlaget for gaven. Det er tilrådelig å bruke en flaske med gryte. Produktet skal kuttes i et par stykker. I dette tilfellet vil det se mer estetisk tiltalende ut. Videre anbefales det å sette den nedre delen inn i den øvre delen.
 2. Den ferdige basen skal limes inn i rader. Prøv samtidig å gjøre radene jevne.
 3. Ta nå grønt bølgepapp og kutt ut kronbladene fra det, som vil etterligne ananasblader..
 4. Deretter må bladene settes inn i halsen på flasken..

Mesterklasse nummer 2.

en bukett søtsaker til lærernes dag

Det er verdt å merke seg at det ikke er vanskelig for en lærer å lage en bukett med søtsaker 1. september. Det viktigste er å ha lyst i denne saken. Den neste buketten er også enkel i utførelsen. I opprettelsen er det verdt å bruke bølgepapp. I tillegg kan du trenge:

 • Vanlig innendørs blomsterpotte laget av plast,
 • Godteri pakket inn i glitterfolie,
 • Bølgepapp i rødt og hvitt,
 • Skrapteip, isopor, spyd av tre.

Framgang:

 1. Gryten er tett fylt med skum.
 2. Papiret kuttes i firkanter på 10 x 10 cm. Deretter strykes hver rute i midten med en grillspyd. Deretter knuses papiret for å lage en blomst.en bukett for en lærer av søtsaker med egne hender
 3. Etter det festes blomstens base med tape..
 4. Godteri må plantes på vanlige grillspyd uten rødt papir. Etter det settes disse spydene med søtsaker inn i skumgryten.
 5. Resultatet er en veldig vakker kurv med spiselige buketter. Nå gjenstår det å pakke komposisjonen med lyse bølgepapir og knytte den med et vakkert bånd.

en bukett for en lærer av søtsaker med egne hender

Mesterklasse nummer 3.

hvordan lage en bukett søtsaker med egne hender

Har du bestemt deg for å gi en bukett søtsaker til læreren 1. september? Da må du ta hensyn til neste mesterklasse. For å lage den neste søte buketten er det verdt å forberede:

 • Liten blomsterpotte i plast.
 • Søtsaker som har to haler.
 • Bånd for pakking av blomster og farget oljeklut.
 • Tykk og lang ledning.
 • Grønt skotape, nipper og saks.
 • isopor.

Framgang:

 1. Start med å forberede fundamentet. Sett oljeklut i gryten, og legg skummet på toppen i et tett lag. For å skjule skummet, ta folien som dekker det ovenfra.
 2. Deretter begynner du å lage kvister. For dette formålet er det verdt å bruke tape for å fikse tre godterier på en ledning.
 3. Hver gren er pakket inn i en farget oljeklut. Deretter bindes hun med et bånd for blomster, som er forhåndsvridt.
 4. I neste trinn sitter alle grenene fast i bunnpannen. Det er alt en enkel og vakker bukett er klar.

Mesterklasse nummer 4.

en godteribukett til læreren 1. septemberHvis du bruker et calico -stoff med et attraktivt mønster, kan du lage en fantastisk bukett som gave til læreren din. For å gjøre dette miraklet, ta:

 • Biter av stoff som måler 10 x 10 cm. Stoffet kan være: rosa, rødt og hvitt.
 • Et stykke grønn filt.
 • Grønt tape, spyd og saks.

Framgang:

 1. Så søtsakene må pakkes inn i klut. Resultatet skal bli en tulipanbukett. Hvis du har søtsaker med flat base, bør du ta to av dem for å lage en bukett..en godteribukett til læreren 1. september
 2. Nå må du feste et spyd til bunnen av knoppen, og du bør også knytte strukturen med grønt tape. Grønt tape er også verdt å pakke hele spydet til enden..
 3. Nå fra grønn filt er det verdt å kutte ut bladene og også ved hjelp av skrapebånden godteribukett til læreren 1. september
 4. Dermed kan du lage antall farger du trenger. Den ferdige buketten er bundet med et vakkert satengbånd.

Oppsummering

Utvilsomt er denne artikkelen både morsom og nyttig. Enhver søtsakerbukett kan også presenteres på lærerdagen. Alle ideene som ble presentert her kan også suppleres med fantasien din. Generelt lag og gi noe som bare kan etterlate positive følelser i lærerens minne..