Tegning på steiner for nybegynnere

Sommerhåndverk: maleri på steiner for nybegynnere. Foto og video

Er du en kreativ person? Liker du å gjøre noe med egne hender? Hvis du bestemmer deg for å dra til sjøen, ikke glem å ta med deg malingen, så vil fritiden definitivt ikke være forgjeves. Å tegne på steiner kan kalles den mest spennende aktiviteten som vil appellere til både barn og voksne. Du får originalt sommerhåndverk. I fremtiden kan de brukes til interiør eller landskapsdesign, alt avhenger av størrelsen på steinen og dine evner..

Å male på stein for barn trinn for trinn

Hvis du bestemmer deg for å tilbringe interessant fritid om sommeren med barnet ditt, så saml først vakre og glatte steiner. Tegning på steiner kan inkluderes i programmet av lærere, da denne leksjonen utvikler fantasi, fine motoriske ferdigheter i hender og taktile opplevelser.

Hvis du bestemmer deg for å tilbringe interessant fritid på sommeren med barnet ditt, så saml først vakre og glatte steiner. Lærere kan inkludere tegning på steiner i programmet, da denne leksjonen utvikler fantasi, fine motoriske ferdigheter i hendene og taktile opplevelser.

Du kan tegne absolutt alt, så selv små barn kan gjøre det..

Du kan tegne absolutt alt, så selv små barn kan gjøre det.

Det er veldig viktig å forberede steinen før barnet trekker på den. Vask steinene godt og la dem tørke helt. Primet for å gjøre bildet klart. Gi deretter barnet, og la det tegne mønstre, sommerfugler, blomster eller hva fantasien hans foreslår.

Det er veldig viktig å forberede steinen før barnet trekker på den. Vask steinene godt og la dem tørke helt. Primet for å gjøre bildet klart. Gi det deretter til barnet, og la det tegne mønstre, sommerfugler, blomster eller hva fantasien hans antyder.

Gouache er ideell for maling på steiner. Hjelp barnet ditt med å forestille seg at stein ikke bare er et sommerhåndverk eller et grunnlag for tegning.

Gouache er ideell for maling på steiner. Hjelp barnet ditt med å forestille seg at stein ikke bare er et sommerhåndverk eller et grunnlag for tegning.

Det kan bli til en ekte larve, ugle eller et annet dyr..

Det kan bli til en ekte larve, ugle eller et annet dyr.

Ved å bruke steiner kan du til og med lage et eventyrlig tomt med hovedpersonene og dekorasjonene. Etter at håndverket fra skrapmaterialer er klart, dekk det med lakk.

Ved å bruke steiner kan du til og med lage et eventyrlig tomt med hovedpersonene og dekorasjonene. Etter at håndverket fra skrapmaterialer er klart, dekk det med lakk.Eventyr på steiner

fortelling på steiner

Se videoen: Hvordan tegne en marihøne på steiner

Tegne en ugle på steiner trinn for trinn

For at uglen skal komme til liv på steinen, må du plukke opp glatte ovale materialer i mørke og lyse farger. Den enkleste måten å finne slike steiner er på sjøen eller i nærheten av en annen vannmasse om sommeren. Hvite steiner er ideelle for en polarugle, mens mørke steiner er ideelle for en mørk ugle..

For at uglen skal komme til liv på steinen, må du plukke opp glatte ovale materialer i mørke og lyse farger. Den enkleste måten å finne slike steiner er på sjøen eller i nærheten av en annen vannmasse om sommeren. Hvite steiner er perfekte for en polarugle, og mørke for en mørk ugle.

Som i forrige mesterklasse, må steinene forberedes før du begynner å tegne. Steinene er malt med gouache eller akvareller med en tynn pensel. For å forhindre at fargen på maleriet blir forvrengt, dekker du steinen med en grunning. Du kan imidlertid tegne på en vanlig stein med en gang hvis tegningen er mørk..

Som i forrige mesterklasse, må steinene forberedes før du begynner å tegne. Steinene er malt med gouache eller akvareller med en tynn pensel. For å forhindre at fargen på maleriet blir forvrengt, dekker du steinen med en grunning. Du kan imidlertid tegne på en vanlig stein med en gang hvis tegningen er mørk.

Nybegynnere må huske det grunnleggende om tegning, som de mottok på skolen, så viser det seg å tegne en vakker ugle.

Trinn 1. Del visuelt steinen visuelt i to ujevne deler – hode og kropp.

Trinn 2. Tegn en hvit skillelinje for god orientering.

Trinn 3. Tegn to sirkler for øynene.

Trinn 4. Tegn omrissene av fjærene, etterlign det naturlige trekket.

Trinn 5. Tegn øynene og nebbet til uglen. Velg vingområdet. Å tegne øyne er en av de vanskeligste teknikkene, så bruk forskjellige nyanser for å få dem til å skille seg ut. Se på bildet for å gjenta tegningen..

Trinn 6. Mal kroppen og hodet på uglen med forskjellige farger.

Trinn 7. Dekk det ferdige produktet med lakk og vent til det tørker.

Uglebåten kan brukes til å lage nøkkelringer, anheng, magneter eller andre suvenirer. I stedet for et fjærdraktmønster kan du male et dekorativt mønster. Alt avhenger av din fantasi og kunstneriske evne..

Uglebåten kan brukes til å lage nøkkelringer, anheng, magneter eller andre suvenirer. I stedet for et fjærdraktmønster kan du male et dekorativt mønster. Alt avhenger av din fantasi og kunstneriske evne.

Å lage sommerhåndverk av skrapmaterialer er like interessant som å lage produkter av blader, kjegler eller kastanjer.. Tegning på steiner for nybegynnere – en god måte å mestre en ny retning innen kunst og utvikle kreativitet. Se bilder og videoer og eksperimentere.

frosk på steinerFrosk på steiner

anheng laget av stein