Duer fra plastflasker, mesterklasse

Håndverk fra plastflasker. Gjør-det-selv duer. MK

Duer er fantastiske fugler som mange forbinder med fred og godhet. Nylig dekorerer sommer oftere sommerboere bakgården med håndverk fra plastflasker. De originale figurene gir liv til og med det kjedeligste området. I denne artikkelen vil vi forklare, hvordan lage en due av plastflasker. Et slikt håndverk er egnet ikke bare for å gi, men blir også en god gave til nygifte..

Materialer:

– Isopor;

– tubuli;

– melkflaske av plast;

– lim;

– saks;

– metalltråd;

– nett;

– fargede plastflasker;

– plastiske øyne.

Hvordan lage duer av plastflasker

Klipp nakken på flasken skrått slik at den kan kobles til hoveddelen for å danne duens kropp og hals. Koble disse to delene av flasken.

Klipp nakken på flasken skrått slik at den kan kobles til hoveddelen for å danne duens kropp og hals. Koble de to delene av flasken.

Ta nå et cocktailhalm og et stykke isopor. Skjær en ball ut av skummet for å danne basen for duens hode. Etter det skjærer du toppen av hodet fra plastflasken og limer det på skummet..

Ta nå et cocktailhalm og et stykke isopor. Skjær en ball ut av skummet for å danne basen for duens hode. Etter det skjærer du toppen av hodet fra plastflasken og limer det på skummet.

Fra en hvit plastflaske må du kutte mange fjær for duens hale. Lag flere typer fjær, som deretter limes i stigende rekkefølge. Du bør ha en vifteformet hale.

Fra en hvit plastflaske må du kutte mange fjær for duen. Lag flere typer fjær, som deretter limes i stigende rekkefølge. Du bør ha en vifteformet hale.

På flasken, som fungerer som en torso, må du kutte. Klem deretter flasken litt innover slik at du kan forme kroppen til duen. Det vil være praktisk å feste halen på en due til de hakkede delene..

På flasken, som fungerer som en torso, må du kutte. Klem deretter flasken litt innover slik at du kan forme kroppen til duen. Det vil være praktisk å feste en duehale til de hakkede delene.

Skjær fjærene separat for vingene, lag hull i dem og fest dem til nettet. Det vil være praktisk å feste duens vinger til kalven ved hjelp av garnet..

Skjær fjærene separat for vingene, lag hull i dem og fest dem til nettet. Det vil være praktisk å feste duens vinger til kalven ved hjelp av garnet.

Du kan forme hodet etter din smak. Hvis du lager utskjæringer for øynene i frigolit og fyller dem med isopor, blir fuglen veldig vakker. Bruk deler fra gamle leker eller øyne kjøpt fra tilbehør som øyne.

Du kan forme hodet etter din smak. Hvis du lager utskjæringer for øynene i frigolit og fyller dem med isopor, blir fuglen veldig vakker. Bruk deler fra gamle leker eller øyne kjøpt fra tilbehør som øyne.Gjør-det-selv duer fra plastflasker

Du kan lage noen duer av plastflasker, eller blomster eller vakre kvister. Fest duene på et trestativ, og et vakkert håndverk er klart. Dette er en av de enkleste mesterklassene om hvordan du lager duer med egne hender. Moderne nålekvinner har til og med lært hvordan man lager en kongelig påfugldue.

Se videoen: Gjør-det-selv plastduer