Hvordan lage en bukett av polymerleire: mesterklasse

Hvordan lage en bukett av polymerleire: mesterklasse

Hvordan lage en bukett av polymerleire: mesterklasse

Polymerleire – et fantastisk materiale som har god plastisitet og ser ut som plasticine. Det ble oppfunnet i Tyskland i 1930 av jenta Fifi Rebinder for å lage dukker. I lang tid ble oppskriften på dette stoffet holdt hemmelig, men allerede på 60 -tallet ble formelen solgt til Eberhard Faber. Han forbedret den og satte den i produksjon over hele verden. I dag blir håndverk og blomster av polymerleire mer og mer populært. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager blomsteremner for en bukett av polymerleire..

Se videoen: lage en bukett av polymerleire

Materialer til polymerleire bukett:

– selvherdende leire er best for blomster;

– glass bord;

-skrivesaker kniv;

– glass eller keramisk kjevle (du kan bruke en maskin for å rulle ut polymerleire);

– pensler;

-tannpirkere;

-dekorative gjenstander (perler, bånd, tyll).

Les også: Håndverk – kalde porselensblomster

 trinnvis mester-klasse for å lage en bukett av polymerleire

Arbeidsfaser med polymerleire:

1. Før du begynner å modellere, er det veldig viktig å gjøre leiren til en homogen masse. For å gjøre dette, kna den i deler, og kombiner den deretter til et helt stykke..

2. For å unngå fingeravtrykk på det ferdige produktet, anbefaler vi at du bruker hansker.

3. For å lage en rose må du rulle en pølse av leire og dele den i 9 deler med forskjellig volum. Rull sammen baller fra de resulterende bitene, som deretter blir blomsterblad.

4. Vi tar ballen i den ene hånden, og med fingrene på den andre hånden presser vi inn i midten av håndflaten slik at ballen blir rund og flat. Vi gjør dette med alle 9 ballene..

5. Vri det første kronbladet inn i et konisk rør – dette blir midten av blomsten. Deretter fester vi små kronblad, og deretter store i en sirkel. Rosetten er klar. Den kan brukes som et element i en bukett eller til å lage smykker..

6. Hvis du ruller ut leiren veldig tynt, og deretter skjærer ut kronbladene med en geistlig kniv, får du en lilje. Den ribbede konturen kan lages med en tannpirker, og prikkene som ligger i tigerliljen kan avbildes med akvarellmaling..

7. Blomster av forskjellige typer og former blir deretter satt sammen til vakre buketter av polymerleire ved hjelp av tråd, bånd og perler..

blomster av polymerleire blomst av polymerleire

Se videoen: hvordan lage en blomst av polymerleire: mesterklasse

Ved å forbedre kunsten å lage blomster fra polymerleire, kan du enkelt samle buketter, lage boutonnierer og ikebana i fremtiden. Blomster, som tiden ikke har makt over, vil være en utmerket gave og interiørdekorasjon.

Se også avsnittet om gaver og håndverk..