DIY håndverk ideer for 9. mai

Håndverksideer for 9. mai, DIY -håndverk

En viktig dato i det russiske folks historie nærmer seg – 70 år har gått siden seieren i den store patriotiske krigen. Millioner av døde mennesker, smerte, lidelse – alt dette måtte gå gjennom menneskeheten i perioden 1941 til 1945. I hele det tidligere Sovjetunionens territorium vil det bli avholdt spesielle arrangementer og konkurranser for håndverk, tegninger og andre arbeider dedikert til 70 -årsjubileet for seieren. På skoler og barnehager bør det holdes spesielle klasser der barn skal bli kjent med historiske data og høre historiene til veteraner.

Derfor har vi i denne artikkelen samlet de beste ideene for håndverk til seiersdagen. Etter å ha sett på bildene, kan du forberede visuelle hjelpemidler, gi gaver til veteraner eller arbeide for en utstilling.

Strikket håndverk innen 9. mai

Hekleelskere kan lage vakre leker og lage mockups av dem. Slike håndverk er et lengre og mer møysommelig arbeid, men de ser veldig vakre ut.

1. Strikket soldat. Denne håndverksideen vil hjelpe til med å illustrere funksjonene til uniformen til soldatene i Den røde hær, og vil også se original ut i konkurransen om verk dedikert til 70 -årsjubileet for seieren.

Strikket soldat. Denne håndverksideen vil hjelpe til med å illustrere funksjonene til uniformene til den røde hærens soldater.Håndverksideer for 9. mai: strikkede soldater

2. Strikket fly. En rekke flymodeller lar deg lage en hel luftbåren flåte.

Håndverk for 9. mai Strikket fly. En rekke flymodeller lar deg lage en hel luftbåren flåteHåndverksideer for 9. mai: strikkede fly

Les også: Håndverk 9. mai

Originalt håndverk innen 9. mai

Håndverk til seiersdagen bør gjenspeile noen slags historiske hendelser. Du kan illustrere handlinger på slagmarken eller lage en modell av en ødelagt landsby der sivile en gang bodde. Hver by har en evig flamme, som regnes som et symbol på minne om de falne soldatene. Vi tilbyr flere alternativer for utformingen av den evige flammen med egne hender.

Evig flamme – DIY håndverk

Evig flamme - DIY håndverk9. mai Craft Ideas: Eternal Flame

En honnør ble laget av en plastflaske. Nellikene i dette håndverket er laget av bølgepapp. En sokkel kan lages av en liten eske eller papp. For å få komposisjonen til å se ut som en helhet, legg den i en annen eske eller kom med din egen versjon av designet til et hjemmelaget monument.

Evig flamme laget av barnas hender

For å jobbe trenger du fargede servietter, papp, lim og St. Georges bånd. Alle elementer kan kuttes selv av små barn.

Evig flamme i hendene på barn

Origami evig flamme, håndverksideer for 9. mai

Modulær origami lar deg lage håndverk i forskjellige former uten ekstra kostnad. Det viktigste er å forberede et tilstrekkelig antall moduler og utføre arbeidet i henhold til ordningen.

Origami evig flamme, ideer for 9. maiOrigami evig flamme, ideer for 9. mai

Se videoen: Master class: postcard for 9. mai

Når du velger håndverk til seiersdagen, bestemme målet: et visuelt hjelpemiddel, en gave, arbeid for en konkurranse eller for en åpen leksjon. På nettstedet vårt kan du også finne detaljerte mesterklasser for noen håndverk innen 9. mai.