Enkle og flotte DIY -armbånd

Enkle og flotte DIY -armbånd

Hver jente elsker smykker veldig godt, og hvis de er laget med egne hender, er verdien deres ubeskrivelig. Takket være noen få grunnleggende teknikker for å lage armbånd, som du vil lære nedenfor, vil de hjelpe deg med å lage et unikt smykke på bare noen få minutter, og resultatet vil føre til beundrende blikk. I tillegg kan alt du gjør med egne hender og med kjærlighet presenteres for en du er glad i..

Enkelt armbånd

Til lag et originalt armbånd med egne hender du trenger ganske mye:

Eventuelle perler du liker. Størrelsen kan være den samme eller forskjellig etter ønske.

Lag et originalt armbånd med egne hender

Bånd av silke eller sateng.

Saks.

Brann (lys, fyrstikker, lighter).

Vi tar et bånd i ønsket størrelse, kutter det av og syr forsiktig endene på båndet for å utelukke muligheten for å løse opp båndet..

enkelt armbånd mesterklasse trinn for trinn

Deretter fester vi de valgte perlene på båndet og strammer knutene tett på begge sider. Hvis perlene dine har forskjellige størrelser, er det bedre å bytte dem etter en eller to. Vi fortsetter å legge perlene på båndet til de går tom, og du vil ikke få et flott armbånd av nødvendig størrelse.

Ved å eksperimentere med forskjellige former og farger, både perler og bånd, kan du lage mange armbånd med samme teknikk, men radikalt forskjellige fra hverandre..

Armbånd laget av tråder

En annen måte å lage et originalt armbånd, som du må ta:

Et hvilket som helst bånd eller tau, du kan bruke tråd for å strikke.

Enkelt DIY armbåndEnkelt DIY armbånd

Koblingsring.

Synål.

Saks.

Det første du må gjøre er å kutte det valgte materialet i 5 stykker. To 75 centimeter, to 50 og en 25 centimeter.

Deler som er 50 centimeter lange må brettes i to og settes inn i kontakten fra forskjellige sider, deretter tett bundet med en knute.

Mesterklasse om hvordan du lager et enkelt armbåndMesterklasse om hvordan du lager et enkelt armbånd

Brett delen av ledningen, hvis lengde er 75 centimeter, i to og merk midten. Vi legger den merkede delen under en av de gjengede snorene, knytter en knute og begynner å veve et armbånd. Det er nødvendig å fortsette å veve til ønsket lengde er flettet. Det er viktig å stramme knutene veldig tett..

vev et armbånd fra en snor og en ring

For å fullføre vevingen må du tre den ene enden av snoren gjennom en håndnål og tre den gjennom fire laget vev (knop). Hvis dette er vanskelig nok, kan du bruke en tang. Deretter bør du trekke ut nålen, tre den andre enden av ledningen inn i den og gjøre det samme. Ledningen kan klippes mens du etterlater små hestehaler.

Det samme bør gjøres på den andre delen av armbåndet. Etter alle manipulasjonene må du lage en sirkel og feste endene av ledningen litt sammen..

En del av ledningen, hvis lengde er 25 centimeter, vil være nødvendig i siste fase. Fra den må du veve knuter på baksiden av armbåndet, som det ble gjort i de foregående trinnene..

Etter at du har flettet litt, må du slippe endene på ledningen som var midlertidig tilkoblet og feste dem, endene må kuttes.

Stilig armbånd med perler

Perler er tilbake på moten, så vi gjør deg oppmerksom på en metode for å lage stilige smykker av tråder og perler. Hvis det er litt modernisert, kan bånd og perler brukes. Alt avhenger av fantasien din..

Stilig armbånd laget av perler eller perler

For produksjon trenger du:

Perler eller perler.

Tråder.

Saks.

Godt egnet for denne trådmetoden, som brukes til broderi – tanntråd. Du må ta to tråder av ønsket lengde, brette dem sammen, bøye dem i to og knytte en knute øverst slik at du har en løkke. Fire ender av tråden kommer ut fra knuten, en av dem må kuttes nærmere knuten.

DIY perlearmbånd MK

Fra de tre gjenværende trådene kan du begynne å veve med en vanlig flette. Så fortsett å veve til du har vevd noen centimeter..

Deretter begynner vi å ta på en perle på sidetrådene og fortsetter å veve ved hjelp av grisehale -metoden. Når ønsket lengde er nådd, må du feste endene på armbåndet og lage en lås.

Nyttig video: Enkle MK -armbånd

Originale og stilige armbånd, som er enkle å utføre, fremhever din individualitet eller blir en fantastisk gave.