Kuinka levittää nestemäinen tapetti oikein seinälle

Tee-se-itse-nestemäinen taustakuvasovellus. Video, kuva sisätiloista

Haluatko tehdä alkuperäisen seinäkoristeen makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen? Viime aikoina yhä useammat suunnittelijat käyttävät nestemäisiä taustakuvia, joiden avulla voit toteuttaa erilaisia ​​suunnitteluideoita. Nyt sinun ei tarvitse ostaa tavallista taustakuvaa, jossa on valmis kohokuvioitu kuvio, tee seinäkoriste nestemäisellä tapetilla omin käsin. Tämän artikkelin videot ja valokuvat auttavat sinua tekemään kauniin ja edullisen remontin asunnossasi..

Suosittelemme lukemista: DIY nestemäisten taustakuvien valmistus

valokuva nestemäinen taustakuva

Seinien valmistelu nestemäisellä tapetilla peittämistä varten

Nykyään voit tehdä nestemäisen taustakuvan itse paperista tai käyttää valmiita seoksia. Toisin kuin muut koristemateriaalit, nestemäiset taustakuvat ovat ympäristöystävällisiä ja koostuvat hengittävistä osista. Ne on valmistettu pääasiassa puuvillasta, silkistä ja selluloosakuiduista sekä liimasta..

Nykyään voit tehdä nestemäisen taustakuvan itse paperista tai käyttää valmiita seoksia. Toisin kuin muut koriste -esineetValokuvia valmiista koostumuksista sovellukseen

Jos päätät ostaa nestemäisiä tapetteja, lue ohjeet huolellisesti ennen kuin kiinnität ne seinälle. Valmiita seoksia myydään useimmiten muovipusseissa. Kuidut on jo käsitelty liimalla, joka veteen liuotettuna tekee massasta erittäin muovisen. Tämän ansiosta seos voidaan levittää helposti seinälle kuten kipsi. Suunnitteluideasta riippuen voit valita materiaaleja neutraalilla värillä tai millä tahansa sävyllä valmistajan saatavilla olevasta paletista.

Ennen kuin aloitat nestemäisen taustakuvan levittämisen

Ennen kuin aloitat nestemäisen taustakuvan levittämisen, sinun on kaadettava seos astiaan ja täytettävä se kylmällä vedellä. On erittäin tärkeää sekoittaa materiaali hyvin, jotta se on homogeeninen ja muovinen. On parasta kaataa yksi tai kaksi pussia seosta yhteen astiaan, muuten sitä on vaikea vaivata.

sisäkuvatValokuvat sisätiloista

Sen jälkeen massa asetetaan jälleen muovipusseihin ja jätetään 12 tunniksi kuitujen paisumiseen ja liimautumiseen. Seos ei saa olla liian paksu tai nestemäinen, jotta se voidaan levittää helposti seinälle. Valmiista seoksesta valmistettu koostumus voidaan säilyttää jopa 14 päivää, joten älä huolestu, jos vaivaat paljon.

Nestemäinen taustakuva: kuinka levittää se seinälle

Nyt voit siirtyä suoraan seinien koristamiseen nestemäisellä tapetilla. Aiemmin seinä puhdistetaan vanhasta pinnoitteesta (tapetti, maali jne.). Nestemäisen seoksen levittämisen etuna on, että sitä voidaan käyttää seinän tai katon pienten vikojen tasoittamiseen..

viimeistely nestemäisellä tapetilla

Jos teet suurta viimeistelyä ja puhdistat seinät betoniksi, ne on pohjustettava ja sen jälkeen tasoitettava pinta. Kun kitti on kuivunut, sinun on pohjustettava seinä- tai kattopinta uudelleen tartunnan lisäämiseksi nestemäisellä tapetilla..

nestemäinen tapettiSeinien koristelu

Nestemäisen taustakuvan levitysprosessi

Tee-se-itse-koristeellinen viimeistely nestemäisellä tapetilla muistuttaa ohutkerroksista kipsiä. Jos olet tehnyt useita eriä ja lisännyt niihin väriaineita, sinun on levitettäessä käytettävä materiaalia useista säiliöistä sekoittaen sitä. Muussa tapauksessa nestemäisen tapetin kuivumisen jälkeen voidaan havaita epätasainen värinjakautuminen ja viimeistely on huolimatonta..

kuinka tehdä nestemäinen taustakuva

Menetelmä nestemäisten taustakuvien levittämiseksi omin käsin on melko yksinkertainen, joten aloittelija voi tehdä sen. Ohut viimeistely voidaan saavuttaa metallilastalla. On toivottavaa, että viimeistelykerros on enintään 3 mm. Tekniikan mukaan viimeistely tasoitetaan seoksen levittämisen jälkeen erityisellä lastalla tasoittavalla lastalla.

nestemäisten taustakuvien levittäminen

Viimeistelytekniikka muuttuu suunnitellusta vaikutuksesta riippuen. Kokeile levittää nestemäistä tapettiseosta pyöreällä, pystysuoralla tai vaakasuoralla liikkeellä. Jos aiot tehdä piirustuksen nestemäisellä tapetilla, piirrä se ensin seinälle käyttäen kynällä varustettua mallia ja täytä sitten siististi sopivan värisellä seoksella. Sen jälkeen suosittelemme, että aloitat päätaustakuvan levittämisen..

Viimeistelytekniikka muuttuu suunnitellusta vaikutuksesta riippuen. Kokeile levittää nestemäistä tapettiseosta ympyränmuotoisena,Piirustus valokuvaan

Nestemäisten taustakuvien avulla voit tehdä kauniita kuvioita, jotka korostavat sisustuksesi yksilöllisyyttä.. DIY nestemäinen taustakuvasovellus – tapa säästää rahaa korjauksissa ja toteuttaa luovia ideoita. Katso video -ohjeet ja hallitse uusia tapoja sisustaa seinät ja katot omin käsin.