Decoupage -valokuvakehykset

DIY decoupage valokuvakehykset

Etkö ole varma, mitä antaa ystävillesi tai tuttavillesi? DIY -lahja on hyvä huomion merkki. Jopa ilman erityistaitoja tavallisista esineistä voidaan tehdä alkuperäinen lisäys sisustukseen tai ikimuistoinen matkamuisto. Sinun tarvitsee vain olla kärsivällinen ja hallita taidetta ja käsitöitä.. valokuvakehys – erottamaton osa huonetta, koska jokainen ihminen arvostaa joitain miellyttäviä hetkiä elämässään. Tässä artikkelissa opit käyttämään yksinkertaista decoupage -tekniikkaa tavallisen puukehyksen muuttamiseksi luovaksi sisustuselementiksi.. Decoupage Onko taidetta kiinnittää paperielementtejä esineisiin. Kun olet oppinut perustaidot, voit tulevaisuudessa paitsi luoda käsityötä omin käsin myös palauttaa antiikkiesineitä.

Decoupage -valokuvakehyksen materiaalit:

– runko puusta;

– pala hiomapaperia;

– decoupage -lautasliina;

– PVA -liima;

– maaperä puulle;

– akryylilakka;

– harjata;

– sakset;

– helmiä tai strasseja.

Valokuvakehyksen sisustamisen työvaiheet:

1. Hio kehyksen pinta hiomapaperilla. Tämä on tehtävä, jotta lopullisessa tuotteessa ei esiinny epäsäännöllisyyksiä..

2. Peitä karheus peittämällä runko lisäksi pohjamaalilla ja odota, kunnes se on täysin kuiva..

Valokuvakehyksen sisustamisen työvaiheet:

3. Etsi sopiva lautasliina, jossa on kuvio tai kuvio. Liimaa PVA -liima kokonaan kehyksen päälle. Kiinnitä lautasliina varovasti liimakerrokseen niin, että siinä ei ole taitoksia. Muista levittää liimaa lautasliinan päälle. Siten liimaamme veneen koko pinnan päälle..

4. Kun liima on täysin kuiva, pinta muuttuu läpinäkyväksi ja sille voidaan levittää yksi tai kaksi kerrosta akryylilakkaa..

Levitä lautasliina valmistettuun kehykseen

5. Nyt voit koristella veneet helmillä, helmillä tai strassilla. Sisustus riippuu toiveistasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi..

Valokuvakehyksen decoupage on valmis, on vielä odotettava kuivumista ja lisättävä valokuva!

Valokuvakehys decoupage -tekniikalla on valmis ja nyt voit nauttia työsi hedelmistä! Yritä tehdä tuote siististi niin, että kehyksestä tulee koriste rakkaiden tai ystävien kotiin. Jos sinulla on valokuva henkilöstä, jolle aiot antaa tämän käsityön, tulosta se ja aseta se valmiiseen kehykseen.

Katso video aiheesta: DIY decoupage valokuvakehykset

Ota huomioon sisustuksen erityispiirteet ja valitse sopiva lautasliinojen ja maalien värivalikoima. Jos et osaa piirtää ja sinulla ei ole erityisiä lahjoja, decoupage lautasliinoilla on erinomainen vaihtoehto kauniin lahjan luomiseen omin käsin..