Teemme tilavuuspaneelin kierteillä ja nauloilla

Lanka- ja naulapaneeli, kuinka tehdä se itse

Tällaisen paneelin suorittamisessa ei ole mitään vaikeaa. Tässä esimerkissä on sateenkaari -abstrakti kuva, joka muistuttaa jonkin verran spirografin koristeita. Joka tapauksessa paneelin perusta on tehtävä omin käsin, ja jo toinen osa on värillinen, voit antaa sen turvallisesti lapsille, koska se on yksinkertaista ja varsin hauskaa.

Mitä tähän tarvitaan:

– vasara

– kompassi

– lyijykynä

– viivotin

– kynnet

– levy (neliö tai suorakulmainen, leveys enintään 2,5 senttimetriä)

– lankoja eri värejä

Sinua kiinnostaa myös: DIY String Art

Teemme tilavuuspaneelin kierteillä ja nauloillaTeemme tilavuuspaneelin kierteillä ja nauloilla

Vaiheittaiset ohjeet: Langoista ja nauloista valmistettu paneeli

  • Merkitse taulun keskikohta viivaimella..
  • Ota kompassi ja piirrä keskeltä ympyröitä, joiden säde on erilainen. Valitse sitten se, joka sopii sinulle parhaiten. Poista kaikki loput pyyhekumilla.

panno-iz-nitok-9

  • Merkitse ympyröihin pisteillä, joihin nauloja lyödään tulevaisuudessa. Jotta tämä olisi kätevää, ota läpinäkyvä viivain ja merkitse ympyrät yhden senttimetrin etäisyydelle.

Merkitse ympyröihin pisteillä, joihin nauloja lyödään tulevaisuudessa.

  • Aja naulat varovasti ympyrään. Varmista, että ne eivät mene kokonaan sisään ja että kaikki kynsikorkit ovat yhtä suuret.

Edessä on mielenkiintoinen ja epätavallinen työ. Kaikki vasarat kynnet on sidottava värillisillä langoilla ja sen seurauksena on oltava epätavallinen koriste.

  • Edessä on mielenkiintoinen ja epätavallinen työ. Kaikki vasarat kynnet on sidottava värillisillä langoilla ja sen seurauksena on oltava epätavallinen koriste..

DIY merkkijono

  • Ota minkä tahansa värinen lanka ja sido sen pää yhteen naulaan. Vedä lanka naulojen taakse muodostaen tasakylkisen kolmion. Älä sido kolmion viimeistä pistettä, vaan poista se viereisestä kynnestä.

Ota minkä tahansa värinen lanka ja sido sen pää yhteen naulaan

  • Näin kaikki kynnet tulee tehdä, kunnes paikka loppuu, älä unohda vaihtaa värejä.

Näin kaikki kynnet tulee tehdä, kunnes paikka loppuu, älä unohda vaihtaa värejä

  • Lisää hieman kuumaa liimaa, jotta langat pysyvät kireinä. Kaikki on nyt valmis. Voit muuttaa kuvioita joka kerta kiinnittämällä langat ei kolmion, vaan neliön tai muun muodon muodossa.

TÄSTÄ voit nähdä monia erilaisia ​​mielenkiintoisia käsitöitä valokuvilla ja videoilla